همه چیز درباره ی Xbox Live

فرضیه؟ پس احتمالاً این DLC و Arcade هایی که ip check دارن و بچه ها با vpn دانلود کردن تو فرضیاتشون رو دستگاه دانلود شده و دارن باهاش بازی می کنن؟ برای share کردن vpn هم دو تا کارت شبکه باید داشته باشی که یکی به مودم و دیگری به xbox وصل باشه. خود کانکشن vpn رو هم باید share کنی و networkی که مربوط به xbox هست رو انتخاب کنی براش.
یعنی با لپتاپ نمیشه این کارو کرد؟
من تونستم اینترنت وایرلس لبتابو رو کارت شبکه share کنم و کنسول با کارت شبکه لبتاب به لایو وصل شد
بنابر این حتما باید 2 تا کارت شبکه حتما باشه؟

سلام
یه کارت گلد تا چه مدت اعتبار داره؟
منظورم زمانی هست که ازش استفاده نشه!

بستگی به کارت لایو گلد اش داره که چند ماهه باشه .

اگر مجانی روی کنسول ها رو میگید ، از همون زمانیکه وصل شدید به لایو و active کردید ،‌ تا ۱ ماه دوام داره چه استفاده بکنید چه نکنید .

با سلام دوباره
من بالاخره موفق شدم vpn رو share کنم رو کارت شبکه و به لایو وصل بشم
اما وقتی میرم نقشه کال 5 رو دانلود کنم میزنه که
this item is not avaible from your current locathin.

در ضمن من gametrag ام آدرس انگلیس ثبت کردم
vpn ام مال fastvpn هست و سرورش از آمریکا میگیره
gametrag برادرم آدرس آمریکا داره و میتونه نسخه دموی کال5 رو دانلود کنه ولی من نمیتونم اونو دانلود کنم و باز هم میزنه
حالا به نظر شما اگه من یه gametrag دیگه با یه پروفایل جدید تو هاردم باز کنم و محل سکونت رو آمریکا بدم و دوباره پوینت بگیرم درست میشه؟
save های پروفایل قبلیم از بین نمیره؟

در ضمن دیشب یه جا با ps3 و 512 شاتل کال5 زدم اصلا delay نداشت و همشونو نابود کردم
بچه های ایران اگه با سرعت خوب کانکت بشن نفس می برن
اینقدر که با این سرعتهای کم بازی کردن با سرعت بالا چشم بسته میزنن

آخرین ویرایش:

در ضمن من gametrag ام آدرس انگلیس ثبت کردم
vpn ام مال fastvpn هست و سرورش از آمریکا میگیره
gametrag برادرم آدرس آمریکا داره و میتونه نسخه دموی کال5 رو دانلود کنه ولی من نمیتونم اونو دانلود کنم و باز هم میزنه
حالا به نظر شما اگه من یه gametrag دیگه با یه پروفایل جدید تو هاردم باز کنم و محل سکونت رو آمریکا بدم و دوباره پوینت بگیرم درست میشه؟
save های پروفایل قبلیم از بین نمیره؟

شما gamertagت مال هر کجا که هست باید VPNتم با همون ip باشه حتما. یعنی gamertag انگلستان داری باید vpnی پیدا کنی که ip uk بده بهت.

salam khedmate dostan.kasi midoone chejori mishe AGE ro toye XBOX LIVE taghir dad?lotfan rahnamae konin.

اگر فارسی بنویسید بهشت اون دنیا رو بیمه کردید برا خودتون ;)

شما باید بری قسمت setting توی دشبورد و Windows Live ID رو تغییر بدی . یعنی مربوط به آیدی شماست که تو خودش چه سنی کانفیگر شده باشه . اگر آیدی یاهو است که برید از یاهو تغییر بدید و اگر ... .

تغییر دادن اش از خود دشبورد فکر نکنم ممکن باشه برای همین هم است که میگه اولش کاملا مطمئن هستید که ...

اگر برای محدودیت بازی ها میخوایید میتونید از family setting به ***** ارتقاش بدید درهرحال . ;)

آخرین ویرایش:
سلام
بچه ها من برای اولین بار به لایو وصل شدم و داشتم گیمرتگ میساختم.توی مرحله create gamertag بعد از اینکه اسم گیمرتگم رو میسازم یه ارور میده که نوشته try again و یه شماره هم زیرش نوشته که اینه : 80150027
بعد دوباره میاد توی صفحه اصلی. راستی نمیدونم چرا ازم آدرس رو نپرسید :confused:

سلام
بچه ها من برای اولین بار به لایو وصل شدم و داشتم گیمرتگ میساختم.توی مرحله create gamertag بعد از اینکه اسم گیمرتگم رو میسازم یه ارور میده که نوشته try again و یه شماره هم زیرش نوشته که اینه : 80150027
بعد دوباره میاد توی صفحه اصلی. راستی نمیدونم چرا ازم آدرس رو نپرسید :confused:

این ایراد مربوط به کانکشنته
کنسولو مستقیم وصل کن به روتر مودمت
البته قبلش تو مودم کانکتینگ pppoe بساز
تنظیمات کنسولتم بذار اتومات 2 سوت کانکت میشه

سلام
من امروز اومدم به لایو وصل بشم نشد و این ارور رو میده
there is a problem with your connection.select more info for a description of the problem and how you can fix it
من از 1 ماه گلد روی دستگاه استفاده کردم ولی هنوز به 1 ماه هم نرسیده،وقتی test connection میزنم تا به xbob live میرسه faild میخوره. در ضمن مودمم رو عوض کردم و از حالت پسورد دار که روی قبلی بود تنظیم کردم روی حالت اتومات
ممنون میشم کمک کنید

بستگی به کارت لایو گلد اش داره که چند ماهه باشه .

اگر مجانی روی کنسول ها رو میگید ، از همون زمانیکه وصل شدید به لایو و active کردید ،‌ تا ۱ ماه دوام داره چه استفاده بکنید چه نکنید .
انگار منظورم رو بد رسوندم:biggrin1:
منظور من این هست که یه کارت لایو گلد بگیری و اصلا ازش استفاده نکنی بندازی تو کمد خاک بخوره:biggrin1:
این کارت تا چه مدت اعتبار داره و میشه ازش استفاده کرد؟

انگار منظورم رو بد رسوندم:biggrin1:
منظور من این هست که یه کارت لایو گلد بگیری و اصلا ازش استفاده نکنی بندازی تو کمد خاک بخوره:biggrin1:
این کارت تا چه مدت اعتبار داره و میشه ازش استفاده کرد؟

تا هر موقع که ازش استفاده نشه .:biggrin1:

سلام به همه ی دوستان من امروز میخوام برا اولین بار به لایو وصل بشم تمام کارها را انجام میدم.
اما همش ضربدر میزنه کد اخطر 6003-8001
لطفا راهنمایی کنید.

لطفا برای کسانی که میخوان اولین بار به لایو وصل بشن یه آموزش کامل بزارید
من میخوام این کار رو بکنم ولی نمی دونم از کدوم صفحه شروع کنم به خوندن
میخوام سوال بپرسم میترسم بگید برو صفحات قبل رو بخون
منظور من از آموزش کامل از زمان وصل کابل اینترنت به کنسول هستش تا زمانی که بشه لایو بازی کرد
با تشکر فراوان;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or