همه چیز درباره ی Xbox Live

طرف فقط id mail من رو عوض کرده و من هنوز میتونم live بازی کنم !
ایمیل که عوض بشه یعنی شخص اکانت شما رو کامل در اختیار داره. دلیل اینم که شما می تونی بازی کنی اینکه وقتی ایمیل یا پسورد عوض بشه اکانت باز از روی کنسول قابل لاگین هست ولی اگر شما بخوای اکانت رو recover کنی و یا اون شخص که ایمیل ر وعوض کرده 800 پوینت بده و اسم gamertag رو عوض کنه دیگه دسترسی به این gametag نداری.
متاسفانه هیچ راهی وجود نداره که بشه این اکانت رو برگردوند مگر اینکه:
1- یکی رو پیدا کنی برات این ایمیل یاهو رو هک کنه.
2- زنگ بزنی xbox support بگی اکانتم هک شده و اونا هم ازت مشخصات کاملتو که توی قسمت مشخصات اکانت نوشته بودی می پرسن (اگر طرف پاک نکرده باشه) به همراه ایمیل قبلیت و اگر همش تطبیق داشته باشه ایمیلتو بر می گردونن.
چه جوری NAT باز میشه؟
در بالا نوشتم به سایت http://portforward.com برید و مدل مودمتونو پیدا کنید. بعد برید روی قسمت Xbox Live. اونجا توضیح داده چجوری پورت های 88 و 3074 رو باز کنید.
سلام.
من حدود دو هفته پیش هر کاری میکردم به live وصل نمیشد. تو قسمت live مشکل میگرفت اول فکر کردم بن شدم اما eroor رو که چک کردم مربوط به بن نبود . خلاصه اینجا مطرح کردم کسی جواب نداد از طرفی بعضی ها هم با مشکل من مواجه شدن اما اونا هم نتونستن بفهمن جریان چیه. خلاصه اینکه منم با microsoft live تماس گرفتم(mail زدم) بعدش بم گفتن mtu اینن چیزا رو ردیف کنم که منم همه کارا رو کردم ولی بازم جواب نداد . گفتم شاید بخاطر آپدیت جدید باشه که تو راه.. خلاصه بعد 2 هفته از مسافرت برگشتم الان امتحان کردم تا وصل میشه پیقام آپدیت میده وقتی میزنم آپدیت شه میگه نمیتونه آپدیت رو دانلود کنه میگه network رو چک کن. چک که میکنم بازم تو قسمت live error میده. خلاصه من دیوونه شدم. جریان چیه؟ میتونه مربوط به nat باشه؟ اآخه من مدت هاست بازی میکردم مشکل نداشت. ااگر مربوط به nat چکار کنم؟
شما به احتمال خیلی زیاد مشکل MTU داری که مربوط به ISPی هست که ازش اینترنت می گیری.
من میخوام اسم Gamertag خودمو تغییر بدم با دادن 800 پوینت...میخواستم بدونم اگه اسمش رو تغییر بدم مشکلی واسه GamerScore و Achievement که گرفتم نمیفته یعنی پاک نمیشن..؟
مشکلی نداره، تمام سوابق شما به همون صورت باقی می مونه و تغییری نمی کنه.

شما به احتمال خیلی زیاد مشکل MTU داری که مربوط به ISPی هست که ازش اینترنت می گیری.
من هم دقیقا" همین مشکل دوستمون رو دارم ولی قبلا" اینطور نبود یکدفعه اینجور شد حالا چطور میشه حلش کرد؟باید برم بهشون چی بگم دقیقا" که بتونن درستش کنن؟
اگر بخوام از جای دیگه سرویس بگیرم چطوری میتونم بفهمم که لایو با سرویس اونا هم مشکل داره یا خیر:confused:

ببخشید دوباره اینجا سوال میکنم
الان من که میخوام وصل شم live وقتی test xboxlive connection رو میزنم میگه cant obtain IP from your router or modem بعد میگه مودِمو خاموش روشن کن این کارو میکنم درست نمیشه. کلآ هرکاری که به عقل جن هم نمیرسید انجام دادم هیچی نشد
خودم فکر میکنم مشکل از modem باید باشه
البته تمام تنضیماتو فکر کنم درست گذاشتم
و تازه ISP هم رو عوض کردم قبلآ این مشکل رو نداشتم
دوستان خواهشآ کمک کنید

ببخشید دوباره اینجا سوال میکنم
الان من که میخوام وصل شم live وقتی test xboxlive connection رو میزنم میگه cant obtain IP from your router or modem بعد میگه مودِمو خاموش روشن کن این کارو میکنم درست نمیشه. کلآ هرکاری که به عقل جن هم نمیرسید انجام دادم هیچی نشد
خودم فکر میکنم مشکل از modem باید باشه
البته تمام تنضیماتو فکر کنم درست گذاشتم
و تازه ISP هم رو عوض کردم قبلآ این مشکل رو نداشتم
دوستان خواهشآ کمک کنید

شما تنظیمات مودم و کنسولت باید درست باشه. غالبا IP کنسول به ترتیب اینا باید باشه:

192.168.1.5
255.255.255.0
192.168.1.1 یا خالی

اگر بازم ارور داد ، مودم تنظیم نیست. بسته به نوع مودم ، باید تعریف کرده باشید که 1.5 شناخته بشه. PPPoe باشه و ... که خیلی طولانیه.

با سلام میخواستم بدونم از بازیهای زیر کدوما بن میشه کدوما نمیشه . cod 4 - gow 2- gtaiv- gow1

مگه مایکروسافت اعلام می کنه که کدوم بازی بن می کنه که ما بدونیم !؟

شما تنظیمات مودم و کنسولت باید درست باشه. غالبا IP کنسول به ترتیب اینا باید باشه:

192.168.1.5
255.255.255.0
192.168.1.1 یا خالی

اگر بازم ارور داد ، مودم تنظیم نیست. بسته به نوع مودم ، باید تعریف کرده باشید که 1.5 شناخته بشه. PPPoe باشه و ... که خیلی طولانیه.
البته 192.168.1.5 ـی که شما نوشتی مربوط به تنظیمات مودم خودت هست که 1.5 رو دادی به Xbox ممکنه یک نفر دیگه 1.2 یا 1.1 رو بده به کنسول و اصلا ممکنه تنظیمات روی Auto باشه و کنسول خودش پیدا کنه. بنابراین الزامی برای 1.5 بودن نیست.
منظورم اینه که کدوم بازیهایی هست که با CD کپی میشه تو LIVE بازی کرد مثل FIFA .
همه ی بازی ها رو میشه با Disk ـه کپی بازی کرد تو لایو.

آخرین ویرایش:

192.168.1.5
255.255.255.0
192.168.1.1 یا خالی

تمام تنظیمات درسته مثلآ الان وصل میشه بعد که خاموش روشن میکنی وصل نمیشه IP ها رو هم رو اتوماتیک امتحان کردم هم رو manual نمیدونم چه مرگشه

تمام تنظیمات درسته مثلآ الان وصل میشه بعد که خاموش روشن میکنی وصل نمیشه IP ها رو هم رو اتوماتیک امتحان کردم هم رو manual نمیدونم چه مرگشه

IP باید Manual باشه. مشکل به احتمال زیاد از تنظیمات مودم هستش.

منظورم اینه که کدوم بازیهایی هست که با CD کپی میشه تو LIVE بازی کرد مثل FIFA .
همه بازی ها را میشه ولی بعضی از بازی ها خطر بیشتری دارند. مثل Halo3

البته 192.168.1.5 ـی که شما نوشتی مربوط به تنظیمات مودم خودت هست که 1.5 رو دادی به Xbox ممکنه یک نفر دیگه 1.2 یا 1.1 رو بده به کنسول و اصلا ممکنه تنظیمات روی Auto باشه و کنسول خودش پیدا کنه. بنابراین الزامی برای 1.5 بودن نیست.

شما هر ip که برای مودم تعریف شده باشه را می تونی وارد کنی.

آخرین ویرایش:
درود
اشکان جان وایرلس دارم و روتر ماله یوبی کوییتی هست که اصلا روتر های این شرکت توی لیست نیست
در کسی اومد وایرلس زو برا من وصل کرد کاری کرده که من نتونم به صفحه ی کانفیگ مودم وارد شم
جالا من چیکار کنم؟

من هم دقیقا" همین مشکل دوستمون رو دارم ولی قبلا" اینطور نبود یکدفعه اینجور شد حالا چطور میشه حلش کرد؟باید برم بهشون چی بگم دقیقا" که بتونن درستش کنن؟
اگر بخوام از جای دیگه سرویس بگیرم چطوری میتونم بفهمم که لایو با سرویس اونا هم مشکل داره یا خیر:confused:
دوستان منم یه راهنمایی کنید ممنون میشم این مشکل MTU مربوط به چی میشه و چطوری میشه درستش کرد:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or