Lich King
Administrator
ایمیل که عوض بشه یعنی شخص اکانت شما رو کامل در اختیار داره. دلیل اینم که شما می تونی بازی کنی اینکه وقتی ایمیل یا پسورد عوض بشه اکانت باز از روی کنسول قابل لاگین هست ولی اگر شما بخوای اکانت رو recover کنی و یا اون شخص که ایمیل ر وعوض کرده 800 پوینت بده و اسم gamertag رو عوض کنه دیگه دسترسی به این gametag نداری.طرف فقط id mail من رو عوض کرده و من هنوز میتونم live بازی کنم !
متاسفانه هیچ راهی وجود نداره که بشه این اکانت رو برگردوند مگر اینکه:
1- یکی رو پیدا کنی برات این ایمیل یاهو رو هک کنه.
2- زنگ بزنی xbox support بگی اکانتم هک شده و اونا هم ازت مشخصات کاملتو که توی قسمت مشخصات اکانت نوشته بودی می پرسن (اگر طرف پاک نکرده باشه) به همراه ایمیل قبلیت و اگر همش تطبیق داشته باشه ایمیلتو بر می گردونن.
در بالا نوشتم به سایت http://portforward.com برید و مدل مودمتونو پیدا کنید. بعد برید روی قسمت Xbox Live. اونجا توضیح داده چجوری پورت های 88 و 3074 رو باز کنید.چه جوری NAT باز میشه؟
شما به احتمال خیلی زیاد مشکل MTU داری که مربوط به ISPی هست که ازش اینترنت می گیری.سلام.
من حدود دو هفته پیش هر کاری میکردم به live وصل نمیشد. تو قسمت live مشکل میگرفت اول فکر کردم بن شدم اما eroor رو که چک کردم مربوط به بن نبود . خلاصه اینجا مطرح کردم کسی جواب نداد از طرفی بعضی ها هم با مشکل من مواجه شدن اما اونا هم نتونستن بفهمن جریان چیه. خلاصه اینکه منم با microsoft live تماس گرفتم(mail زدم) بعدش بم گفتن mtu اینن چیزا رو ردیف کنم که منم همه کارا رو کردم ولی بازم جواب نداد . گفتم شاید بخاطر آپدیت جدید باشه که تو راه.. خلاصه بعد 2 هفته از مسافرت برگشتم الان امتحان کردم تا وصل میشه پیقام آپدیت میده وقتی میزنم آپدیت شه میگه نمیتونه آپدیت رو دانلود کنه میگه network رو چک کن. چک که میکنم بازم تو قسمت live error میده. خلاصه من دیوونه شدم. جریان چیه؟ میتونه مربوط به nat باشه؟ اآخه من مدت هاست بازی میکردم مشکل نداشت. ااگر مربوط به nat چکار کنم؟
مشکلی نداره، تمام سوابق شما به همون صورت باقی می مونه و تغییری نمی کنه.