همه چیز درباره ی Xbox Live

صفحه رو خوندم ولی میخواستم بدونم این که میگه 30 ثانیه مودم یا روتر رو خاموش کن بعد دوباره روشن کن مربوط به چی میشه... چون قبلا" اصلا" اینجور نمیشد و راحت وصل میشد...
میخوام بدونم اشگال از سرویس دهنده هست یا مودم یا هر چیز دیگه؟؟؟
خواهش میکنم راهنمایی کنید

سلام یه سوال داشتم .

من یک اکانت مجانی گلد دارم و تمام داره میشه و می خوام یکی دیگه بسازم بعد تو این اکانتی که دارم می خوام بدونم میشه level که تو بازی geras of war 2 دارم به اکانت جدید منتقل کنم.؟؟

:confused::confused::confused::confused::confused:

:-"

سلام دوستان من یه مشکل دارم من بعضی از بازیهای آرکید رو میگیرم میگه این بازی برای منطقه شما نیست مثل مرتال کامبت نمیدونم چی کار کنم

نمیتونی لول رو منتقل کنی
یه اکانت دیگه بساز که کشورش با اکانت اولیت متفاوت باشه
مثلا اگه اکانت اولیت امریکا هست دومی رو بزار انگلیس

کسی نبود به من کمک کنه؟

ُسلام . دوستان من اپدیت جدید رو دان کردم بدش لایو رو تازه ردیف کردم . به لایو هم وصل شدم وقتی فیفا رو گذاشتم رفتم تیم انتخاب کردم رفتم تو بازی بعده چند ثانیه اومد بیرون و بعد هنگ کرد 2 تا 3 بار رفتم همین جوری میشد وقتی میرفتم تو بازی (منظورم ranked quick mach ) میومد بیرون بعد هنگ میکرد تو داشبورد هم نمی یومد ولی همون لحظه که میومد بیرون اگه بلا فاصله میزدم تو داشبورد میومد . adsl من هم داتک 128 هست . به نظره خودم سرعت نت اون لحظه پایین بوده ولی دلیل هنگ کردن رو نمیدونم لطفا دوستان راهنماییم کنند .

سلام
من امروز رفتم ادرس میلم رو عوض کنم دیدم یک میلی که نمیشناسم اونجاست و هرچی اومدم رمز رو وارد کنم میگفت اشتباه است:((
A_2ru_Gamer@live.comهم میل طرف است اگه راهی به نظر شما میرسه که بتونین به من کمک کنین نمیدانم مثلا هکid طرف

آخرین ویرایش:
ارور nat رو چجوری میشه حل کرد؟
باید پورت های 3074 و 88 رو از طریق مودمت بفرستی به ip کنسول تا NAT درست شه.
اینجا برو مدل مودمتو پیدا کن راهنمایی کرده کامل که چیکار باید کرد:
http://portforward.com
ُسلام . دوستان من اپدیت جدید رو دان کردم بدش لایو رو تازه ردیف کردم . به لایو هم وصل شدم وقتی فیفا رو گذاشتم رفتم تیم انتخاب کردم رفتم تو بازی بعده چند ثانیه اومد بیرون و بعد هنگ کرد 2 تا 3 بار رفتم همین جوری میشد وقتی میرفتم تو بازی (منظورم ranked quick mach ) میومد بیرون بعد هنگ میکرد تو داشبورد هم نمی یومد ولی همون لحظه که میومد بیرون اگه بلا فاصله میزدم تو داشبورد میومد . adsl من هم داتک 128 هست . به نظره خودم سرعت نت اون لحظه پایین بوده ولی دلیل هنگ کردن رو نمیدونم لطفا دوستان راهنماییم کنند .
معمولاً اگر سرعت اینترنت خیلی نوسان داشته باشه و ضعیف بشه باعث می شه دستگاه هنگ کنه برای چند لحظه. همچین موقع ها اگر سیم شبکه رو از پشت دستگاه بکشید می بینید که همون لحظه دستگاه به حالت عادی برمی گرده.
سلام
من امروز رفتم ادرس میلم رو عوض کنم دیدم یک میلی که نمیشناسم اونجاست و هرچی اومدم رمز رو وارد کنم میگفت اشتباه است:((
A_2ru_Gamer@yahoo.comهم میل طرف است اگه راهی به نظر شما میرسه که بتونین به من کمک کنین نمیدانم مثلا هکid طرف
تو این چند وقت گذشته توی این سایت هایی که point یا gold مجانی می دن ثبت نام نکردی؟
با سلام...من وقتی میخواهم با دوستم xbox live درست کنیم join نمیشود
به خاطر اینکه NATش بستس.

معمولاً اگر سرعت اینترنت خیلی نوسان داشته باشه و ضعیف بشه باعث می شه دستگاه هنگ کنه برای چند لحظه. همچین موقع ها اگر سیم شبکه رو از پشت دستگاه بکشید می بینید که همون لحظه دستگاه به حالت عادی برمی گرده.

تو این چند وقت گذشته توی این سایت هایی که point یا gold مجانی می دن ثبت نام نکردی؟

به خاطر اینکه NATش بستس.

متاسفنه بله ( نا مردا سایتو مثل سایت xbox درست کرده بودن ):evil::((

به خاطر اینکه NATش بستس.
چه جوری NAT باز میشه؟

سلام.
من حدود دو هفته پیش هر کاری میکردم به live وصل نمیشد. تو قسمت live مشکل میگرفت اول فکر کردم بن شدم اما eroor رو که چک کردم مربوط به بن نبود . خلاصه اینجا مطرح کردم کسی جواب نداد از طرفی بعضی ها هم با مشکل من مواجه شدن اما اونا هم نتونستن بفهمن جریان چیه. خلاصه اینکه منم با microsoft live تماس گرفتم(mail زدم) بعدش بم گفتن mtu اینن چیزا رو ردیف کنم که منم همه کارا رو کردم ولی بازم جواب نداد . گفتم شاید بخاطر آپدیت جدید باشه که تو راه.. خلاصه بعد 2 هفته از مسافرت برگشتم الان امتحان کردم تا وصل میشه پیقام آپدیت میده وقتی میزنم آپدیت شه میگه نمیتونه آپدیت رو دانلود کنه میگه network رو چک کن. چک که میکنم بازم تو قسمت live error میده. خلاصه من دیوونه شدم. جریان چیه؟ میتونه مربوط به nat باشه؟ اآخه من مدت هاست بازی میکردم مشکل نداشت. ااگر مربوط به nat چکار کنم؟
این آپدیت لینک دانلودش نیومده؟ حداقل دانلود کنیم بعد بریزیم شاید بشه.
اینم status error:
w:0000-000B
x:0000-F001
y:0000-0000
Z:0000-0000-
ID:0005-0000
اینم متن امیلی که بم زدن:http://support.microsoft.com/kb/908874

Thank you for contacting Microsoft online support for XBOX. I am Liz and I will be helping you today with this issue.

I am sorry to hear that you cannot connect to Xbox Live. I understand that when you run the Test Xbox Live connection, Xbox Live failed.

Please be informed that when you click More Info in the prompt window that opens after you run the test, the network test does not determine the specific kind of failure that has occurred.

Here are the steps to try to resolve the issue.
After you complete the Xbox LIVE connection test, an interactive troubleshooter opens to help you resolve the issue that is preventing your connection. Carefully follow the troubleshooter instructions to further diagnose and correct the connection issue.

There are three issues that can cause this error. After you run the connection test, click More Info to determine which of the following may be preventing your connection to Xbox LIVE:
. LIVE test failure
. MTU test failure
. ICMP test failure

LIVE test failure
. The router or the ISP may be blocking traffic to the Xbox LIVE servers. Verify that the appropriate ports required by Xbox LIVE are open to your Xbox 360 console. For more information about how to open appropriate firewall ports, steps can be viewed at:
http://support.microsoft.com/kb/908874
. The LIVE service may be experiencing a technical problem that is preventing your console from connecting. See the LIVE Service Status message in the Network Settings area on the console for more information. Or, visit the following Xbox Web site to view the service status: www.xbox.com/support

MTU test failure
You may experience this issue if the router or the gateway is incompatible with Xbox LIVE or if the router or the gateway has an incorrect MTU setting.

MTU is a setting on the router or on the gateway that can affect network performance. Xbox LIVE requires a minimum MTU setting of 1364. If your console does not pass this test, you cannot sign in to Xbox LIVE. If you have multiple consoles that are connected by using the same connection, this may cause a failed MTU test. A failed MTU test may also occur if the connection to your computer is shared.

To resolve this issue if you have an Xbox LIVE-compatible device, follow these steps.

Notes:
. Before you follow these steps, make sure that you power cycle all the devices on the network. For more information about how to power cycle network devices, steps can be viewed at: http://support.microsoft.com/kb/944294
. If you use an Xbox LIVE-compatible device, you should not receive this error message. This is true because the MTU should be set to 1364 or higher.

1. Visit the following Xbox Web site to determine whether you have the correct firmware version that is certified as compatible:
http://www.xbox.com/support/connecttolive/xbox360/homenetworking/equipment.htm
See the router or gateway instruction manual for information about how to change the MTU setting.
2. If you share a connection together with a router and a modem, try to make a direct connection without using the router.

Note: A direct connection eliminates any router configuration problems.
3. If you can connect without using the router, you may have to manually set the MTU on the router to 1364. To do this, or to determine whether the router supports this feature, see the router support documentation, or contact the router support group.

ICMP test failure
This test evaluates how the router or gateway responds to a particular kind of Internet Control Message Protocol (ICMP) packet. If the Xbox 360 console cannot communicate with the Xbox LIVE service by using this type of communication, you cannot connect to Xbox LIVE.

To run this test, follow these steps:
1. Connect directly to the modem. If you share a connection with a router or gateway and a modem, try to make a direct connection to the modem without using the router.

Note: A direct connection eliminates any router configuration problems.
2. Verify that the router, modem and ISP can support ICMP. If ICMP is supported, use the router or modem support documentation to determine whether ICMP must be enabled manually or by using another configuration, such as a firmware update.
3. The router or the ISP may be blocking traffic to the Xbox LIVE servers. Verify that the appropriate ports required for Xbox LIVE are open to your Xbox 360 console. For more information about how to open appropriate firewall ports, steps can be viewed at:
http://support.microsoft.com/kb/908874

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or