باید پورت های 3074 و 88 رو از طریق مودمت بفرستی به ip کنسول تا NAT درست شه.ارور nat رو چجوری میشه حل کرد؟
معمولاً اگر سرعت اینترنت خیلی نوسان داشته باشه و ضعیف بشه باعث می شه دستگاه هنگ کنه برای چند لحظه. همچین موقع ها اگر سیم شبکه رو از پشت دستگاه بکشید می بینید که همون لحظه دستگاه به حالت عادی برمی گرده.ُسلام . دوستان من اپدیت جدید رو دان کردم بدش لایو رو تازه ردیف کردم . به لایو هم وصل شدم وقتی فیفا رو گذاشتم رفتم تیم انتخاب کردم رفتم تو بازی بعده چند ثانیه اومد بیرون و بعد هنگ کرد 2 تا 3 بار رفتم همین جوری میشد وقتی میرفتم تو بازی (منظورم ranked quick mach ) میومد بیرون بعد هنگ میکرد تو داشبورد هم نمی یومد ولی همون لحظه که میومد بیرون اگه بلا فاصله میزدم تو داشبورد میومد . adsl من هم داتک 128 هست . به نظره خودم سرعت نت اون لحظه پایین بوده ولی دلیل هنگ کردن رو نمیدونم لطفا دوستان راهنماییم کنند .
تو این چند وقت گذشته توی این سایت هایی که point یا gold مجانی می دن ثبت نام نکردی؟سلام
من امروز رفتم ادرس میلم رو عوض کنم دیدم یک میلی که نمیشناسم اونجاست و هرچی اومدم رمز رو وارد کنم میگفت اشتباه است
A_2ru_Gamer@yahoo.comهم میل طرف است اگه راهی به نظر شما میرسه که بتونین به من کمک کنین نمیدانم مثلا هکid طرف
به خاطر اینکه NATش بستس.با سلام...من وقتی میخواهم با دوستم xbox live درست کنیم join نمیشود
باید پورت های 3074 و 88 رو از طریق مودمت بفرستی به ip کنسول تا NAT درست شه.
اینجا برو مدل مودمتو پیدا کن راهنمایی کرده کامل که چیکار باید کرد:
http://portforward.com
معمولاً اگر سرعت اینترنت خیلی نوسان داشته باشه و ضعیف بشه باعث می شه دستگاه هنگ کنه برای چند لحظه. همچین موقع ها اگر سیم شبکه رو از پشت دستگاه بکشید می بینید که همون لحظه دستگاه به حالت عادی برمی گرده.
تو این چند وقت گذشته توی این سایت هایی که point یا gold مجانی می دن ثبت نام نکردی؟
به خاطر اینکه NATش بستس.
چه جوری NAT باز میشه؟باید پورت های 3074 و 88 رو از طریق مودمت بفرستی به ip کنسول تا NAT درست شه.
اینجا برو مدل مودمتو پیدا کن راهنمایی کرده کامل که چیکار باید کرد:
http://portforward.com
معمولاً اگر سرعت اینترنت خیلی نوسان داشته باشه و ضعیف بشه باعث می شه دستگاه هنگ کنه برای چند لحظه. همچین موقع ها اگر سیم شبکه رو از پشت دستگاه بکشید می بینید که همون لحظه دستگاه به حالت عادی برمی گرده.
تو این چند وقت گذشته توی این سایت هایی که point یا gold مجانی می دن ثبت نام نکردی؟
به خاطر اینکه NATش بستس.