هست روی پروفایل اصلیم گزینه اول تقریبا جوین هست ایمیل و این ها رو هم که می دم یک چیزی می گه بله و خیر داره اونه؟اگر اونه که من می زنم بر می گرده عقب نمی شه !
MTU چیزی نیست که شما بخوای افزایش بدی و از طرف ISP قرار داده میشه.سلام.آقا کسی می تونه بگه چطور می تونم MTU رو در ویستا افزایش بدم.چون از من ارور MTU میگیره![]()
اساتید منو اصلاح کنن ولی:دوستان من كنسولمو تابستون پارسال خريدم بعدش كه اين iextreme 5.1 و بعدش6 اومد اپگريد نكردم تا وقتي كه رفتم prototype رو خريدم كه وقتي گذاشتم گفت ميخواي update كني منم زدم yes بعدش كه تموم شد نشستم بازي كردم ولي الان ميخوام به live وصل بشم مشكلي پيش نمياد؟
بعد prototype بازي هاي hawx و red faction هم اجرا كرد. من اگه ديسكم full stealth باشه مشكلي پيش نمياد؟اساتید منو اصلاح کنن ولی:
اون آپدیت برای داشبورد بوده و کنسول شما همون 1.4 هستش. این 1.4 نشون دهنده نسخه هک شده firmware درایو 360 شماست و مسلما بازی ها اونو آپدیت نمیکنن. Prototype هم قاعدتا نباید اجرا میشد چون احتمالا 3rd wave هستش, شاید بازی رو دستکار کردن.
به نظر من با این اوضاع نرین لایو. ضمنا, اول از همه دیسکتون (و همه دیسک های دیگه ای که باهاش میخواین برین لایو) رو با abgx360 تست کنین که مطمئن بشین full stealth هستش.
بازی های 3rd wave با firmware1.51 هم اجرا میشن بنابراین بازی ایشون دستکاری نشده.اون آپدیت برای داشبورد بوده و کنسول شما همون 1.4 هستش. این 1.4 نشون دهنده نسخه هک شده firmware درایو 360 شماست و مسلما بازی ها اونو آپدیت نمیکنن. Prototype هم قاعدتا نباید اجرا میشد چون احتمالا 3rd wave هستش, شاید بازی رو دستکار کردن.
به نظر من با این اوضاع نرین لایو. ضمنا, اول از همه دیسکتون (و همه دیسک های دیگه ای که باهاش میخواین برین لایو) رو با abgx360 تست کنین که مطمئن بشین full stealth هستش.
با هر Firmware ـی شما وقتی بازی Full Stealth استفاده کنید توی لایو مشکلی پیش نمیاد و هیچ الزامی نیست که 1.6 باشه ، 1.51 باشه یا 1.4 .
باید با وی P ان دانلود کنیبا عرض سلام...من میخوام map pack دانلود کنم ،ولی ایراد میگیره..میگه تو محل شما قابل دسترس نیست...به نظر شما چیکار باید بکنم؟
باید اینترنت رو بین PC و Share x360 بکنییعنی از طریق کامپیوتر باید انلاین شم؟