همه چیز درباره ی Xbox Live

هست روی پروفایل اصلیم گزینه اول تقریبا جوین هست ایمیل و این ها رو هم که می دم یک چیزی می گه بله و خیر داره اونه؟اگر اونه که من می زنم بر می گرده عقب نمی شه !

دوستان من كنسولمو تابستون پارسال خريدم بعدش كه اين iextreme 5.1 و بعدش6 اومد اپگريد نكردم تا وقتي كه رفتم prototype رو خريدم كه وقتي گذاشتم گفت ميخواي update كني منم زدم yes بعدش كه تموم شد نشستم بازي كردم ولي الان ميخوام به live وصل بشم مشكلي پيش نمياد؟

دوستان من كنسولمو تابستون پارسال خريدم بعدش كه اين iextreme 5.1 و بعدش6 اومد اپگريد نكردم تا وقتي كه رفتم prototype رو خريدم كه وقتي گذاشتم گفت ميخواي update كني منم زدم yes بعدش كه تموم شد نشستم بازي كردم ولي الان ميخوام به live وصل بشم مشكلي پيش نمياد؟
اساتید منو اصلاح کنن ولی:
اون آپدیت برای داشبورد بوده و کنسول شما همون 1.4 هستش. این 1.4 نشون دهنده نسخه هک شده firmware درایو 360 شماست و مسلما بازی ها اونو آپدیت نمیکنن. Prototype هم قاعدتا نباید اجرا میشد چون احتمالا 3rd wave هستش, شاید بازی رو دستکار کردن.

به نظر من با این اوضاع نرین لایو. ضمنا, اول از همه دیسکتون (و همه دیسک های دیگه ای که باهاش میخواین برین لایو) رو با abgx360 تست کنین که مطمئن بشین full stealth هستش.

اساتید منو اصلاح کنن ولی:
اون آپدیت برای داشبورد بوده و کنسول شما همون 1.4 هستش. این 1.4 نشون دهنده نسخه هک شده firmware درایو 360 شماست و مسلما بازی ها اونو آپدیت نمیکنن. Prototype هم قاعدتا نباید اجرا میشد چون احتمالا 3rd wave هستش, شاید بازی رو دستکار کردن.

به نظر من با این اوضاع نرین لایو. ضمنا, اول از همه دیسکتون (و همه دیسک های دیگه ای که باهاش میخواین برین لایو) رو با abgx360 تست کنین که مطمئن بشین full stealth هستش.
بعد prototype بازي هاي hawx و red faction هم اجرا كرد. من اگه ديسكم full stealth باشه مشكلي پيش نمياد؟

بازی های 3rd wave با firmware1.51 هم اجرا میشن بنابراین بازی ایشون دستکاری نشده.
با هر Firmware ـی شما وقتی بازی Full Stealth استفاده کنید توی لایو مشکلی پیش نمیاد و هیچ الزامی نیست که 1.6 باشه ، 1.51 باشه یا 1.4 .
وجود 1.6 یا 1.51 زمانی الزامی میشه که شما بخواین یه بازی 3rd wave اجرا کنید چه آفلاین و چه آنلاین.

سلام
میخواستم بدونم برای این که توxboxliveبازی کنم باید حتما بازی اورجینال باشه :confused::-"(دیگه نمیدونستم جای سوال اینجاست یا نه:-")

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or