همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام بکس.
کسی خبر داره که امشب(واسه شما دیشب:biggrin1:) live چطور بود؟
هر کاری میکنم به live وصل نمیشه. جریان چیه. فکر نکنم بن شده باشم آخه error که میده مربوط به بن نیست البته اگر همون اروری باشه که تو تاپیگ ""همه چیز درباره بن شدن"" گفته شده.
من تا الان که ساعت 3:15 بامداد:biggrin1: است هر چی میزنم وصل نمیشه. جان من اگر کسی خبر داره بگه .

یک سوال من می خوام به لایو وصل شم ایمیل می خواد و منم تو هات میل رفتم و ثبته نام کردم ولی موقعی که می خوام ایمیل پسورد رو بدم هی می گه پسورد اشتباه این چرا این جوریه ؟چون من به لافاصله این کار رو کردم چجوریه این ؟

یه سوال دارم اکانت من ریچستر شده آمریکا هست من یه عدد MS Point Europ گیرم اومده میخوام بدونم اگه یه پروفایل دیگه ثبت کنم که اروپایی باشه میشه از این پینت استفاده کرد یا نه بعدشم میتونم چیزایی که می گیرم بقیه پروفایلام استفاده کنن یا نه؟ مرسی

لایو بازی کردن اکانت میخواد یا نه
آره باید gold account دااشته باشی. البته اگه تازه میخوای وصل شی . یک ماه مجانی gold داری.

یک سوال من می خوام به لایو وصل شم ایمیل می خواد و منم تو هات میل رفتم و ثبته نام کردم ولی موقعی که می خوام ایمیل پسورد رو بدم هی می گه پسورد اشتباه این چرا این جوریه ؟چون من به لافاصله این کار رو کردم چجوریه این ؟
فکر نکنم ربطی داشته باشه. پیشنهاد من اینه که yahoomail بساز. من خودم با yahoomail ثبت کردم.

آقا جان من یکی ب من بگه چه خبره؟!!!!!!!!!!!
من الان 2 روزه یا شایدم 3 روزه نمیتونم به live وصل شم. اما اروری که میده مربوط به بن نیست. چرا اینجوری شده؟ یکی کمک کنه جان من.
اینم status error:
w: 0000 - 000B
x: 0000 - F001
y: 0000 - 0000
z: 0000 - 0000
ID: 0005 - 0000

یه سوال دارم اکانت من ریچستر شده آمریکا هست من یه عدد MS Point Europ گیرم اومده میخوام بدونم اگه یه پروفایل دیگه ثبت کنم که اروپایی باشه میشه از این پینت استفاده کرد یا نه بعدشم میتونم چیزایی که می گیرم بقیه پروفایلام استفاده کنن یا نه؟ مرسی
بله ، میتونی یه اکانت Europe بسازی و از اون پوینت ها استفاده کنی.
در مورد استفاده هم شما اگر چندتا پروفایل روی یه دستگاه داشته باشی وقتی یه چیز رو دانلود میکنی تمام پروفایل های اون دستگاه میتونن ازش استفاده کنن.

بله ، میتونی یه اکانت Europe بسازی و از اون پوینت ها استفاده کنی.
در مورد استفاده هم شما اگر چندتا پروفایل روی یه دستگاه داشته باشی وقتی یه چیز رو دانلود میکنی تمام پروفایل های اون دستگاه میتونن ازش استفاده کنن.
ممنون بابت جوابتون مرسی :love:

یک سوال داشتم یعنی دو تا من اومدم جوین لایو شم زدم ایمیل هم دادم و رفتم ولی خودش یک اکانت ساخته و هی با اون می ره تو لایو اون اکانت هم هیچی نداره نه سیو و این ها و هر کاری می کنم با اکانت اصلی خودم که همه چیم توشه وصل شم نمی شه !یک راهنمایی بکنین ..
دومین سوالم هم اینه که می خوام هالو بازی کنم هالو 3 یا حتی C&C می خوام لایو بازی کنم یک اروری می ده که لایو شما چی چی لایو رو نداره نمی شه این چجوریه ؟

من می خوام اینترنتم رو بین xbox و pcم share کنم . از همین راهنمای توی قسمت xbox live هم می خوام استفاده کنم . توی اولین قدم نوشته سیم ارتباطی بین xbox و pc رو متصل کنید . این سیم ارتباطی منظورش چیه ؟

یک سوال داشتم یعنی دو تا من اومدم جوین لایو شم زدم ایمیل هم دادم و رفتم ولی خودش یک اکانت ساخته و هی با اون می ره تو لایو اون اکانت هم هیچی نداره نه سیو و این ها و هر کاری می کنم با اکانت اصلی خودم که همه چیم توشه وصل شم نمی شه !یک راهنمایی بکنین ..
خب شما یک اکانت جدید ساختین ، وقتی میخواین وصل بشین توی یکی از مراحل ازتون میپرسه که میخواین اکانت جدید بسازین یا همین اکانتتون(اکانتی که باهاش Login کردین) رو به لایو وصل کنید.
شما احتمالا یک اکانت جدید ساختین که اینجوری شده. برای منتقل کردن هم راهی نیست هر پروفایل به طور جدا برای خودشه ، شما اکانتی که توش GamerScore و Save ـات بود رو باز کن ببین گزینه ی Join Xbox live داری یا نه ، اگر نبود شما انتخاب کن و در مرحله ای که گفتم گزینه دوم(حالا نمیدونم توی لیستی که جلوی شما میاره گزینه چندم باشه) رو انتخاب کن.
من می خوام اینترنتم رو بین xbox و pcم share کنم . از همین راهنمای توی قسمت xbox live هم می خوام استفاده کنم . توی اولین قدم نوشته سیم ارتباطی بین xbox و pc رو متصل کنید . این سیم ارتباطی منظورش چیه ؟
کابل شبکه (Ethernet)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or