فکر نکنم مشکلی داشته باشه.من كنسول پال دارم. ؟ به نظرت مشكلي پيش نمياد كه برم روي آمريكا؟
مثلا بخوام بازي دانلود كنم از لحاظ ريجن بازي كه دانلود مي كنم منظورمه . مثلافکر نکنم مشکلی داشته باشه.
جدا کسی نیست کمک کنه؟شرمنده ولی الان IP رو الان گیر میده
IP adress:192.168.1.3
subnet mask:255.255.255.0
Gateway:192.168.1.1
آره باید gold account دااشته باشی. البته اگه تازه میخوای وصل شی . یک ماه مجانی gold داری.لایو بازی کردن اکانت میخواد یا نه
فکر نکنم ربطی داشته باشه. پیشنهاد من اینه که yahoomail بساز. من خودم با yahoomail ثبت کردم.یک سوال من می خوام به لایو وصل شم ایمیل می خواد و منم تو هات میل رفتم و ثبته نام کردم ولی موقعی که می خوام ایمیل پسورد رو بدم هی می گه پسورد اشتباه این چرا این جوریه ؟چون من به لافاصله این کار رو کردم چجوریه این ؟
بله ، میتونی یه اکانت Europe بسازی و از اون پوینت ها استفاده کنی.یه سوال دارم اکانت من ریچستر شده آمریکا هست من یه عدد MS Point Europ گیرم اومده میخوام بدونم اگه یه پروفایل دیگه ثبت کنم که اروپایی باشه میشه از این پینت استفاده کرد یا نه بعدشم میتونم چیزایی که می گیرم بقیه پروفایلام استفاده کنن یا نه؟ مرسی
ممنون بابت جوابتون مرسیبله ، میتونی یه اکانت Europe بسازی و از اون پوینت ها استفاده کنی.
در مورد استفاده هم شما اگر چندتا پروفایل روی یه دستگاه داشته باشی وقتی یه چیز رو دانلود میکنی تمام پروفایل های اون دستگاه میتونن ازش استفاده کنن.
خب شما یک اکانت جدید ساختین ، وقتی میخواین وصل بشین توی یکی از مراحل ازتون میپرسه که میخواین اکانت جدید بسازین یا همین اکانتتون(اکانتی که باهاش Login کردین) رو به لایو وصل کنید.یک سوال داشتم یعنی دو تا من اومدم جوین لایو شم زدم ایمیل هم دادم و رفتم ولی خودش یک اکانت ساخته و هی با اون می ره تو لایو اون اکانت هم هیچی نداره نه سیو و این ها و هر کاری می کنم با اکانت اصلی خودم که همه چیم توشه وصل شم نمی شه !یک راهنمایی بکنین ..
کابل شبکه (Ethernet)من می خوام اینترنتم رو بین xbox و pcم share کنم . از همین راهنمای توی قسمت xbox live هم می خوام استفاده کنم . توی اولین قدم نوشته سیم ارتباطی بین xbox و pc رو متصل کنید . این سیم ارتباطی منظورش چیه ؟