spiderman2007
کاربر سایت
چرا بی سوالی می پرسی؟!!:biggrin1:شوش گفت انگليس بهتره. دليل انتخاب تو واسه آمريكا چيه؟
بله ، ابتدای وارد اکانت خودتون توی سایت Xbox.com بشین و بعد از منوی بالای صفحه My Account رو انتخاب کنید بعد از اینکه صفحه کامل لود شد Edit Contact Information رو بزنید و تغییرات لازم رو اعمال کنید و بعد هم Save کنید.كشور رو ميدونم نميشه عوض كرد. شهر آدرس اسم اينا رو ميشه؟
اول باید بری سایت Xbox.com وارد اکانتت بشی بعد هم از منوی بالای صفحه سمت راست My Account رو انتخاب کنی و منتظر بشی صفحه کامل لود شه ، اونجا تاریخ انقضای Goldـت رو مینویسه.یه سوالی داشتم
چجوری میشه فهمید تا چندم لایو دارم؟
یعنی از اکانتم چقدر مونده؟
البته چون الان کنسول ندارم میخوام از طریق اینترنت اینو بفهمم
کسی نبود؟:confused:میدونم یک سوال تکراری هستش ولی پیدا نکردم جوابش رو
من موقعی که میخوام Connect شم ارور میده و میگه که تنظیمات MCI مودم رو چک کن.......یک ارور دیگه هم برای DNS میده....DNSی که شرکت به من داد این بود====>92.50.02.4.2.2.4 ولی اینو میزنم ارور میده و میگه درست وارد نمیکنم.......اینو کمک کنید ممنون میشم
کسی نبود؟:confused:
شرمنده ولی الان IP رو الان گیر میدهDNS شما اشتباهه.
DNS اول باید یه IP چهار قسمتی باشه و DNS دوم هم 4.2.2.4 باشه.
یه بار دیگه DNS رو از شرکت بگیر.
شوش گفت انگليس بهتره. دليل انتخاب تو واسه آمريكا چيه؟
کنسول بن میشه نه پروفایل!1- اگر ما داخل 360 خودمون 2 تا پروفایل داشته باشیم ، و با یکیش وارد لایو بشیم و بن بشیم ، با اون یکی پروفایل میشه وارد لایو شد ؟
اصلا ربطی نداره چی تو درایو دستگاه باشه ، مهم موقع بازی کردنه که بازی باید Stealth باشه.2- اگر ما برای مثال 20 تا بازی داشته باشیم و 19 تاش کپی باشن و یکیش اوریجینال ، و وقتی وارد لایو میشیم اون اوریجیناله تو درایو دستگاه باشه بازم بن می شیم ؟
شما کلا با Dial Up باید بیخیال آنلاین بازی کردن بشی.سلام
چه بازی هایی رو می شه با دیال اپ live بازی کرد ؟ ( به دیلیل pcm بودن خط می گم )