همه چیز درباره ی Xbox Live

كشور رو ميدونم نميشه عوض كرد. شهر آدرس اسم اينا رو ميشه؟
بله ، ابتدای وارد اکانت خودتون توی سایت Xbox.com بشین و بعد از منوی بالای صفحه My Account رو انتخاب کنید بعد از اینکه صفحه کامل لود شد Edit Contact Information رو بزنید و تغییرات لازم رو اعمال کنید و بعد هم Save کنید.

میدونم یک سوال تکراری هستش ولی پیدا نکردم جوابش رو
من موقعی که میخوام Connect شم ارور میده و میگه که تنظیمات MCI مودم رو چک کن.......یک ارور دیگه هم برای DNS میده....DNSی که شرکت به من داد این بود====>92.50.02.4.2.2.4 ولی اینو میزنم ارور میده و میگه درست وارد نمیکنم.......اینو کمک کنید ممنون میشم

یه سوالی داشتم
چجوری میشه فهمید تا چندم لایو دارم؟
یعنی از اکانتم چقدر مونده؟
البته چون الان کنسول ندارم میخوام از طریق اینترنت اینو بفهمم

یه سوالی داشتم
چجوری میشه فهمید تا چندم لایو دارم؟
یعنی از اکانتم چقدر مونده؟
البته چون الان کنسول ندارم میخوام از طریق اینترنت اینو بفهمم
اول باید بری سایت Xbox.com وارد اکانتت بشی بعد هم از منوی بالای صفحه سمت راست My Account رو انتخاب کنی و منتظر بشی صفحه کامل لود شه ، اونجا تاریخ انقضای Goldـت رو مینویسه.

میدونم یک سوال تکراری هستش ولی پیدا نکردم جوابش رو
من موقعی که میخوام Connect شم ارور میده و میگه که تنظیمات MCI مودم رو چک کن.......یک ارور دیگه هم برای DNS میده....DNSی که شرکت به من داد این بود====>92.50.02.4.2.2.4 ولی اینو میزنم ارور میده و میگه درست وارد نمیکنم.......اینو کمک کنید ممنون میشم
کسی نبود؟:confused:

شوش گفت انگليس بهتره. دليل انتخاب تو واسه آمريكا چيه؟

میشه گفت Marketplace کاملتری داره. بعضی از بازی ها مجانی که ریلیز میشن فقط برای US میان. بعضی از Add-on ها هم برای آمریکا زودتر ریلیز میشن.
البته اگر بخوای 1vs100 بازی کنی! اوضاع کاملاً برعکسه. آمریکا 3:30-4 بامداد تا 9:00 صبحه که خیلی افتضاحه. اروپا بهتره! دقیقا نمیدونم کی شروع میشه ولی اوضاع بهتری داره نسبت به US.

بچه ها ببخشید که سئوال تکراری می پرسم : ( تعداد صفحات رو خودتون میبینین دیگه )
1- اگر ما داخل 360 خودمون 2 تا پروفایل داشته باشیم ، و با یکیش وارد لایو بشیم و بن بشیم ، با اون یکی پروفایل میشه وارد لایو شد ؟
2- اگر ما برای مثال 20 تا بازی داشته باشیم و 19 تاش کپی باشن و یکیش اوریجینال ، و وقتی وارد لایو میشیم اون اوریجیناله تو درایو دستگاه باشه بازم بن می شیم ؟
3- ممکنه که مایکروسافت بدون هیچ دلیلی ما رو بن کنه ؟
( اگر سئوالات فوق مبتدیانه بود ببخشید )

1- اگر ما داخل 360 خودمون 2 تا پروفایل داشته باشیم ، و با یکیش وارد لایو بشیم و بن بشیم ، با اون یکی پروفایل میشه وارد لایو شد ؟
کنسول بن میشه نه پروفایل!
2- اگر ما برای مثال 20 تا بازی داشته باشیم و 19 تاش کپی باشن و یکیش اوریجینال ، و وقتی وارد لایو میشیم اون اوریجیناله تو درایو دستگاه باشه بازم بن می شیم ؟
اصلا ربطی نداره چی تو درایو دستگاه باشه ، مهم موقع بازی کردنه که بازی باید Stealth باشه.
سلام
چه بازی هایی رو می شه با دیال اپ live بازی کرد ؟ ( به دیلیل pcm بودن خط می گم )
شما کلا با Dial Up باید بیخیال آنلاین بازی کردن بشی.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or