همه چیز درباره ی Xbox Live

نمیدونم اینجا جاشه یا نه . به هر حال ببخشید . من تازه میخواستم adsl بخروم میخواستم ببینم با adsl محدود چجوری میشه به لایو رفت و بازی کرد و تریلر و از این جور چیزا دانلود کرد ؟ یه توضیح مختصر بدین ممنون میشم .

نمیدونم اینجا جاشه یا نه . به هر حال ببخشید . من تازه میخواستم adsl بخروم میخواستم ببینم با adsl محدود چجوری میشه به لایو رفت و بازی کرد و تریلر و از این جور چیزا دانلود کرد ؟ یه توضیح مختصر بدین ممنون میشم .

شما تاپیک 4 روش وصل شدن به XBox Live رو بخونید،راه اتصال به XBox Live با ADSL توضیح داده شده.

یه سوال علمی
اگه تنظیمات مودم رو حالت bridge باشه میشه به live وصل شد ؟

آره... خیلیها تنظیماتشون رو Bridge است.

حرف دوست خوبم رو کامل می کنم :

اگر در حالت Bridge باشه Connection اینترنتتون باید توی تنظیمات اینترنت در XBox 360 همون User و Password اینترنت ADSL خودتون رو بدید.

حرف دوست خوبم رو کامل می کنم :

اگر در حالت Bridge باشه Connection اینترنتتون باید توی تنظیمات اینترنت در XBox 360 همون User و Password اینترنت ADSL خودتون رو بدید.
اخه میدونید مشکل من چیه من مودم رو حالت nat قطعی و وصلی داره حالا نمیدونم ایراد چیه دارم پیگیری میکنم
ولی روی حالت bridge میتونم وصل شم ولی تو live نمیشه حالا لطف کنید نتظیماتشو بگید
مرسی

اخه میدونید مشکل من چیه من مودم رو حالت nat قطعی و وصلی داره حالا نمیدونم ایراد چیه دارم پیگیری میکنم
ولی روی حالت bridge میتونم وصل شم ولی تو live نمیشه حالا لطف کنید نتظیماتشو بگید
مرسی

شما چند پست اول تاپیک 4 روش اتصال به XBL رو مطالعه کنید.
در مورد User و Password وارد کردن هم نوشتم.

شما چند پست اول تاپیک 4 روش اتصال به XBL رو مطالعه کنید.
در مورد User و Password وارد کردن هم نوشتم.
این سوال من اصلا ربطی به اون تایپیک نداشت و جوابم نگرفتم
من میگم من یه مشکلی دارم و کانکشنم رو حالت nat کار نمیکنه و فقط رو رو حالت bridge میتونم به نت وصل شم حالا تو لایو هم وقتی پسور و یوزرمو میدم ارور میده و وصل نمیشه

این سوال من اصلا ربطی به اون تایپیک نداشت و جوابم نگرفتم
من میگم من یه مشکلی دارم و کانکشنم رو حالت nat کار نمیکنه و فقط رو رو حالت bridge میتونم به نت وصل شم حالا تو لایو هم وقتی پسور و یوزرمو میدم ارور میده و وصل نمیشه

تنظیمات IP و DNS ت رو بنویس اینجا و بگو توی کدوم بخش ارور میده ؟

dns 2.4.4.2
ip 192.168.1.1
وقتی تنظیمات مودم رو حالت ppoep هست میره مشکلی ندار
ولی وقتی تنظیمات مودم روی حالت bridge هست نمیره

ببین شما IP اول رو مثلا 192.168.1.5 بزنید.IP دوم رو 255.255.255.0 رو بزنید.سومی هم که همون 192.168.1.1 هست.DNS اول که از شرکت می گیرید و DNS دوم هم 4.2.2.4 میذارید.User و Pass رو هم که وارد می کنید.در صورتی که وصل نشد یک بار DNS اول رو 192.168.1.1 بذارید شاید وصل بشه.

سلام.
يه سوال
1-از طريق PayPal ميشه از لايو خريد كرد؟ يا فقط از Visa and MasterCard?
2-ميشه زماني كه اكانت گلد ميخري مثلا 3ماهه وقتي بن بشي يا نخواي استفاده كني واسه يه مدت روشي باشه كه اون اومدت حساب نشه؟
3-وقتي از لايو دانلود مي كني يا آپديت قالبيت ريزوم داره؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or