همه چیز درباره ی Xbox Live

آقا این اکانت سیلور مجانیه یا اونم پولیه؟
با سیلور چیکارا میشه کرد؟
اکانت سیلور به اکانتی میگند که توش گلد نداره و کاملا مجانیه
با سیلور فقط میشه ویدئو (یا بهتر بگم تریلر بازیها) دانلود کرد و چت کردن بصورت پرایوت انجام داد ولی این امکانات ازش گرفته میشه مثل:انلاین بازی کردن در محیط لایو ,امکان استفاده از پارتی لایو , دانلود بازی , موزیک ویدئو .دموی بازی و.....
با شارز کردن سیلور و تبدیل به گلد میشه از این امکانات استفاده کرد
موفق باشید

من یه سوالی در مورد Xbox Live دارم.
با توجه به اینکه پینگ اینترنت توی ایران خیلی زیاد هست,بازی ها Lag ندارن؟!
من خیلی وقت پیش Winning Eleven 2008 رو توی Xbox Live امتحان کردم اما به خاطر Lag زیاد بعد از یکی-دو دقیقه از بازی خارج شدم.(توی اون یکی-دو دقیقه هم هیچ چیز قابل تشخیص نبود!)
اون زمان سرعت اینترنت من ۱۲۸ Kb/s بود اما الان ۲۵۶ Kb/s دارم (هر چند انتظار ندارم تفاوت زیادی داشته باشه چون همون طور که گفتم پینگ اینترنت در ایران اینقدر غیر طبیعی هست که آنلاین بازی کردن رو تقریبا غیر ممکن می کنه!من با همین اینترنت حتی نمی تونم PES 2008 رو توی PSP بدون Lag بازی کنم!!)

سلام دوستان

من یه سوال داشتم من تو سایت خود xbox live یک game trag ساختم برا این که اون رو از xbox بالا بیارم چیکارم کنم (من از یک game trag دیگه استفاده می کنم می خوام عوض کنم)

متشکرم

سلام دوستان

من یه سوال داشتم من تو سایت خود xbox live یک game trag ساختم برا این که اون رو از xbox بالا بیارم چیکارم کنم (من از یک game trag دیگه استفاده می کنم می خوام عوض کنم)

متشکرم

اگر از اون اکانتی که روی سایت ساختید،می خواید استفاده کنید باید از توی داشبورد از بخش Recover Gamertag این کار رو انجام بدید.توی اون بخش گیمرتگتون(تب کنار تب بازی) که میرید،یه گزینه سوئیچ کردن برای گیمرتگ ها داره.از اونجا بخش Recover Gamertag رو می تونید ببینید.بعد هم توی این قسمت باید Email و Password رو بدید تا Gamertag رو دانلود کنه.اما نمی تونید از 1 ماه Gold استفاده کنید.برای این که 1 ماه Gold رو استفاده کنید باید از طریق خود کنسول Gamertag بسازید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or