همه چیز درباره ی Xbox Live

یه مشکلی برام پیش اومده!
هروقت بازیی می خوام لایو بازی کنم ازم آپدیت می خواد وقتی آپدیت کردم آپدیت بازی دیگری می پره یعنی برای هر بازی باید آپدیت کنم!!مثلا فیفا رو آپدیت می کنم و اگر کنسول روشن و خاموش کنم مشکلی نداره آپدیت دیگه نمی خواد ولی مثلا برم goew2 را آپدیت کنم یه بار دیگه fifa آپدیت می خواد!!!
(کنسول من هم هارد نداره ) ولی بیش از 30 مگ فضا گذاشتم

هروقت بازیی می خوام لایو بازی کنم ازم آپدیت می خواد وقتی آپدیت کردم آپدیت بازی دیگری می پره یعنی برای هر بازی باید آپدیت کنم!!مثلا فیفا رو آپدیت می کنم و اگر کنسول روشن و خاموش کنم مشکلی نداره آپدیت دیگه نمی خواد ولی مثلا برم goew2 را آپدیت کنم یه بار دیگه fifa آپدیت می خواد!!!
(کنسول من هم هارد نداره ) ولی بیش از 30 مگ فضا گذاشتم
همچین چیزی نیست! احتمالا شما آپدیت قبلیه فیفا رو گرفتید و بعد از شانس شما چند روز بعد آپدیت دیگری هم اومده!
تا شما اجازه ندین هیچ آپدیتی پاک نمیشه!

همچین چیزی نیست! احتمالا شما آپدیت قبلیه فیفا رو گرفتید و بعد از شانس شما چند روز بعد آپدیت دیگری هم اومده!
تا شما اجازه ندین هیچ آپدیتی پاک نمیشه!
چندین روز داره برام تکرار میشه!!! هم GEOW2 و FIF09 حتما هر روز برای هر دوتاشون آپدیت میاد؟!!!!
امروز تست کردم بازم خواست............!!!!

آخرین ویرایش:
چندین روز داره برام تکرار میشه!!! هم GEOW2 و FIF09 حتما هر روز برای هر دوتاشون آپدیت میاد؟!!!!
امروز تست کردم بازم خواست............!!!!
من جدا نمیفهمم مشکل شما از کجاس!
آپدیتهای بازی باید روی مموری کاردتون سیو شه نمیدونم این مشکل چیه

یه سوال اگه موقعی که به لایو وصل نیستم و یا به لایو وصل باشم ولی بازی به صورت آفلاین بازی کنم و full stealth نباشه مشکلی پیش میاد
منظورم اینه مثلا من یه بازی stealth نشده به صورت آفلاین بازی کنم و بعدا که وصل شدم مایکروسافت میتونه بفهمه یا فقط وقتی که به لایو وصلی دیسک از نظر stealth بودن چک میکنه

یه سوال اگه موقعی که به لایو وصل نیستم و یا به لایو وصل باشم ولی بازی به صورت آفلاین بازی کنم و full stealth نباشه مشکلی پیش میاد
منظورم اینه مثلا من یه بازی stealth نشده به صورت آفلاین بازی کنم و بعدا که وصل شدم مایکروسافت میتونه بفهمه یا فقط وقتی که به لایو وصلی دیسک از نظر stealth بودن چک میکنه
بله امکان داره مشکلی پیش بیاد!

سلام
من چنتا سوال در باره ی xbox live بپرسم
1.میخواستم بدونم درهنگام بازی با نفر روبرویی ارتباط داری؟
2. liveمسابقات رسمی جهانی داره؟ (یعنی بیشتر مسابقات xbox در محیط live انجام میشه)
3.در live باید از بازی اصل استفاده کرد؟
اگر میشه مقداری توضیح هم بدهید:confused:

آخرین ویرایش:
سلام
من چنتا سوال در باره ی xbox live بپرسم
1.میخواستم بدونم درهنگام بازی با نفر روبرویی ارتباط داری؟
2. liveمسابقات رسمی جهانی داره؟ (یعنی بیشتر مسابقات xbox در محیط live انجام میشه)
3.در live باید از بازی اصل استفاده کرد؟
اگر میشه مقداری توضیح هم بدهید:confused:
1- بله چرا نداشته باشی؟!! ( اما اگه منظورت ارتباط صوتی داشته باشی ؛ بله به شرطی که هر دو هدست داشته باشند)
2- بله یه سری مسابقات داره ؛ خود بازیسنتر هم مسابقات میزاره (ولی مسابقات رسمی جهانی خارج از محیط لایو صورت می گیره)
3-خیر، 98.5% بچه ها ی ایرانی از بازیها کپی استفاده می کنند (البته این آمار رو خودم ازسر...:biggrin1:) این شاید کمتر یا بیشتر بشه ولی در این حدوداست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or