سلام...
من وقتی به لایو وصل میشم وضعیت عادیه ولی بعد چند دقیقه می نویسه Disconneced from messenger !!
علت و راه حلش چیه ؟!
چطوری میتونم از خود دستگاه اکانت خریداری کنم ؟ یعنی با استفاده از کارتی باید باشه که آدرس و مشخصات اوون با اطلاعاتی که قبلا وارد کردم یکی باشه ؟
بعد از اینکه می نویسه ، لایو قطع میشه..؟سلام...
من وقتی به لایو وصل میشم وضعیت عادیه ولی بعد چند دقیقه می نویسه Disconneced from messenger !!
علت و راه حلش چیه ؟!
نه فرقی نمیکنه با چه کارتی این کارو انجام بدی فقط کارتی که ساپورت بشه.. اما خیلی ها توصیعه کردن که از این راه حل استفاده نکنید..چطوری میتونم از خود دستگاه اکانت خریداری کنم ؟ یعنی با استفاده از کارتی باید باشه که آدرس و مشخصات اوون با اطلاعاتی که قبلا وارد کردم یکی باشه ؟
مشکلی نیست همه اینکارو میکنن.. فقط بعضی وقتهای احتیاج به VPN داری..سلام دوستان.
می خواستم بدونم من روی سیستم کپی خور شده، می تونم بدون مشکل DLC های بازی هارو خریداری کنم و اجرا کنم؟ (برای یه بازی کپی)
ممنونم.
دوست عزیز مشکلی نیست.مال منم همینطوری میشه.سلام...
علت و راه حلش چیه ؟!
مستر کارت اگه داشته باشین راحت میتونین خرید کنین.چطوری میتونم از خود دستگاه اکانت خریداری کنم ؟ یعنی با استفاده از کارتی باید باشه که آدرس و مشخصات اوون با اطلاعاتی که قبلا وارد کردم یکی باشه ؟
هیچ مشکلی نیست.VPN هم برای مواقعی هست که اجازه ی دانلود به ایران داده نشده.و شما با استفاده از وی پی ان IPتون رو مخفی میکنین تا نفهمن که از ایران هستیدسلام دوستان.
می خواستم بدونم من روی سیستم کپی خور شده، می تونم بدون مشکل DLC های بازی هارو خریداری کنم و اجرا کنم؟ (برای یه بازی کپی)
ممنونم.
نه فرقی نمیکنه با چه کارتی این کارو انجام بدی فقط کارتی که ساپورت بشه.. اما خیلی ها توصیعه کردن که از این راه حل استفاده نکنید..
دلیل توصیه نکردن این کار چی هست ؟
سلام خدمت همه دوستان
یه سوال دارم من توی کنسولم بازیهای رو اجرا کردم که full Stealth Patch نبودن
حالا اگه بخوام به Live وصل شم برای جلوگیری از بن شدن باید چه کار کنم?
از جوابتون ممنون میشم:smile: