همه چیز درباره ی Xbox Live

اقا امروز داشتم با یکی از بچه ها وینگ من بازی میکردم همین که تو بازی کشته شدم صفحه فریز شد
من هم مجبور شدم کنسول رو خاموش کنم همین که برگشتم دیدم ....... ..... ...... ....... ....... ......
(جاهای خالی رو با رکیک ترین فحشها پرکنید) برداشته تمام اچیومنتهایی که تو وار ژورنال هست رفته
منظورم اون چیزایی که هنوز مثلا تموم نشده بوده با 40-50 هزار تا کیل یهویی بشه صفر یا دو هفته با
اون وضع ... ... .... .... هم تیمی پیدا کردن رنک رو رسونده بودم به 21
که اون هم شده 1
حالا سوالم اینه که جایی هست ما یک نامه بدیم حداقل دلمون خوش بشه که لااقل نامه دادیم یا نه

شما به بخش ساپورت سایت XBox.Com مراجعه کنید.
هر چند که می پیچونن دوستان پشتیبانی :دی

سلام
میشه Theme از اینترنت دانلود کرد و بعد ریخت روی Xbox یا نه ؟

خیر.فقط از XBox Live باید دانلود کنید.البته احتمال میدم از سایت XBox.Com هم بتونید بخرید.باید چک کنید.

کسی نبود کمک کنه؟

بن شدن فعلا کن هست چون همه دوستان رعایت می کنن.فقط فکر کنم 1 مورد بن شدن داشتیم این تازگی ها که معلوم هم نیست بن شدنشون برای الان باشه.
در مورد مدل و ... هم اینجا جای سوالش نیست اما اجبارا" پاسخ داده میشه.از نظر سخت افزاری هیچ فرقی 3 مدل نمی کنن و الان XBox 360 با مادربوردهای Jasper پیشنهاد میشه.

سلام بلاخره منم به امید خدا انشا الله که هیچ وقت بن نشم به جمع لایو بازارن پیوندیدم

دوستان من میخوام برای باز کردن فیلم با کنسولم این پلیرشو آپدیت کنم باید کدوم قسمت برم

عجب موقعی هم به لایو وصل شدما هیچکسی نیست تو سایت

سلام بلاخره منم به امید خدا انشا الله که هیچ وقت بن نشم به جمع لایو بازارن پیوندیدم

دوستان من میخوام برای باز کردن فیلم با کنسولم این پلیرشو آپدیت کنم باید کدوم قسمت برم

عجب موقعی هم به لایو وصل شدما هیچکسی نیست تو سایت

خوب

بلاخره کشفیدم خودم

یه دونه فیلم گذاشتم گفت باید آپدیت بشه گفتم اپدیت کن حجمشم 2و خوردهایی مگ بود که جیگ ثانیه دانلود شد

به به

سلام
دوستان من امروز Live خودم رو فعال کردم و یک ماه اکانت گلد رایگان بهم داد حالا نمیدونم این اکنت اصلا به چه دردی میخوره البته بغیر از بازی کردن توی هر قسمتی که من وارد شدم همه چیز پونتی بود و فقط دمو ها رایگان بود ایا چیز رایگان دیگری هم هست یا نه در ضمن من بیشتر برای دریافت اپدیت ها هم میخوام استفاده کنم اما قسمتی برای دریافت آپدیت ها پیدا نکردم ممنون

سلام
دوستان من امروز Live خودم رو فعال کردم و یک ماه اکانت گلد رایگان بهم داد حالا نمیدونم این اکنت اصلا به چه دردی میخوره البته بغیر از بازی کردن توی هر قسمتی که من وارد شدم همه چیز پونتی بود و فقط دمو ها رایگان بود ایا چیز رایگان دیگری هم هست یا نه در ضمن من بیشتر برای دریافت اپدیت ها هم میخوام استفاده کنم اما قسمتی برای دریافت آپدیت ها پیدا نکردم ممنون

بعضی از Wallpaper ها و Theme ها هم Free هستن ولی زیاد قشنگ نیستن !

اگر Update برای بازی یا خود محیط لایو لازم باشه خودش به طور خودکار شروع میکنه به Update کردن !

سلام

یه سوال

من یه گیمر کارد داشتم حدود 14000 تا gs داشت

ولی windows live id شو کلا یادم رفته نه پسش یادمه نه یادمه که سوال های زیرشو چی زدم

به کلی همه چیش یادم رفته چیکار میتونم براش بکنم ؟!!!!:wallbash:

چون که میخوام اکانت 1ساله بریزم توش میترسم یه موقع نیازم شه

اگر هم نتونم از پروفایلی که 100 تا gs داره باید استفاده کنم :(:evil:

یه راهنمایی کنین ممنون;)
دوستان اینرو کسی نمیدونه ؟

سوالی که من دارم در مورد طریقه ی share کردن کامپیوتر و xbox هستش . توی توضیحاتی که توی جایی که این کار آموزش داده میشه همون ابتدا گفته شده که :
برای شروع کار کنسول و کامپیوتر خود را روشن کنید و سیم ارتباطی آن را متصل نمایید.))
اینجا منظورش از سیم ارتباطی آن را وصل کنید چیه ؟
بعدش در توضیحات مشکلی ندارم تا اونجاکه گفته حالا برید سراغ xbox و قسمت system , خوب مگه نباید کامپیوتر به اینترنت وصل باشه ؟ حالا چه جوری xbox هم به live وصل بشه ؟

سوالی که من دارم در مورد طریقه ی share کردن کامپیوتر و xbox هستش . توی توضیحاتی که توی جایی که این کار آموزش داده میشه همون ابتدا گفته شده که :
برای شروع کار کنسول و کامپیوتر خود را روشن کنید و سیم ارتباطی آن را متصل نمایید.))
اینجا منظورش از سیم ارتباطی آن را وصل کنید چیه ؟
بعدش در توضیحات مشکلی ندارم تا اونجاکه گفته حالا برید سراغ xbox و قسمت system , خوب مگه نباید کامپیوتر به اینترنت وصل باشه ؟ حالا چه جوری xbox هم به live وصل بشه ؟

منظور از سیم ارتباطی ، همان کابل شبکه است. که یک سرش به کنسول وصل میشه و سر دیگه کابل به کارت شبکه کامپیوتر.
اول باید 360 توسط کامپیوتر شناخته بشه تا بعدش شما اینترنت را share کنید و به محیط live وصل شوید.(البته من خودم تاحالا به live وصل نشدم.)

اچیومنت ها و سیو بازی ها رو هم میشه منتقل کرد به این GamerTag جدید ؟

خیر.
اگر می خوای با همین Gamertag آنلاین بازی کنی باید اکانت گلد بخری.در غیر این صورت تا 2 تا Gamertag دیگه می تونی بسازی و از 1 ماه گلدشون برای آنلاین بازی کردن استفاده کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or