همه چیز درباره ی Xbox Live

این بخش Redeem Code کجاست؟

از بخش My XBox به Tab مربوط به Gamertag برید.بعد Manage Account رو انتخاب کنید.در قسمت بعد Membership رو انتخاب کنید.هر گزینه ای اومد کلید A رو بزنید و قسمت سوم که Redeem Code هست رو انتخاب کنید.

معذرت می خوام اگه سوالم تکراریه میخواستم بدونم برای بازی کردن تو لایو سرعت 256 بسه یا بیشتر با شه بهتره
2.هر یک ساعت چقدر از حجم مسرف میکنه

3.کارت های اشتراکشا از کجا میشه تهیه کرد
:smile:

معذرت می خوام اگه سوالم تکراریه میخواستم بدونم برای بازی کردن تو لایو سرعت 256 بسه یا بیشتر با شه بهتره

256 خوب هست البته پينگ نبايد زياد بالا باشه.
2-بستگي به نوع بازي داره.
3-فروشگاه بازي سنتر.

1-بله با 128 هم به راحتی میشه بازی کرد.توی شبکه های انلاین پینگ مهمه سرعت زیاد مهم نیست.چون پینگ هستش سرعت رفت برگشت داده ها رو توی شبکه معین میکنه.
2-این مقدار متفاوته.مثلا شما اگر در یک بازی Host باشید این مقدار زیاده(که این هم باز توی بازیها مختلفه) یا مثلا اگر Party leader باشید این مقدار باز هم زیاده ولی از Host توی بازی بودن کمتره.و اگر هم که هیچی نباشید در حد لود کردن صفحات و این چیزاست که خیلی زیاد نیست!
3-کارت اشتراک GOLD و Microsaft POINT رو میتونید با قیمت خیلی خوب از فروشگاه بازی سنتر بخرید.

یه سوال....
من اینجا / دوستم خونشون .... ما میتونیم با هم بازی کنیم ....(با لایو)
اگه اره چه جوری و به چند روش....
بله کار لایو اتصال شما به تمام نقاط دنیاست.(همه شبکه های انلاین این کارو میکنن)
شما اول باید یک اینترنت پرسرعت تهیه کنید(حداقل 128 kbps)و بعد از اون توسط کابل Ethernet که داخل پک کنسول پرمیوم و الیت هستش(معمولا توی جعبه مدمها هم هست) مدمتون رو به کنسول وصل کنید بعد توی شبکه لایو ثبت نام کنید.

به این تاپیک مراجعه کنید.پدرام جان مراحل رو به طور کامل توضیح دادن: طریقه اتصال به XBox Live به 4 روش

---------------------
فقط اتصال به لایو با دیسک کپی بازی کردن ریسک هستش چون ممکنه دسترسی شما برای همیشه به لایو قطع بشه یعنی بن بشید.

سلام
اگه ما فرمور دستگامونو 1.6 کنیم و با paly box بازی کنیم که full pach هستش بازم بن میشیم.اگه play box خوب نیست با چی بازی کنیم؟
بازی اورجینال رو از کجا بخریم که معتبر باشه؟ قیمت؟
مایکرسافت پوینت چیه دیگه؟

سلام
اگه ما فرمور دستگامونو 1.6 کنیم و با paly box بازی کنیم که full pach هستش بازم بن میشیم.اگه play box خوب نیست با چی بازی کنیم؟
بازی اورجینال رو از کجا بخریم که معتبر باشه؟ قیمت؟
مایکرسافت پوینت چیه دیگه؟
احتمالش خيلي كمه كه بن بشي.توصيه ميكنن از ديسك هاي Play Box استفاده نكنيد جنس خوبي نداره ولنز رو خراب مي كنه.
بازي هاي اورجينال رو فروشگاه ها از جمله نكست جن داره و قيمتش بستگي به بازيش داره.
مايكروسافت پوينت يك سري امتيازه كه ميتوني ب اون از marketplace خريد كني.

احتمالش خيلي كمه كه بن بشي.توصيه ميكنن از ديسك هاي Play Box استفاده نكنيد جنس خوبي نداره ولنز رو خراب مي كنه.
بازي هاي اورجينال رو فروشگاه ها از جمله نكست جن داره و قيمتش بستگي به بازيش داره.
مايكروسافت پوينت يك سري امتيازه كه ميتوني ب اون از marketplace خريد كني.
مرسی اما یکم بیشتر از marketplace میگی .ممنون

مرسی اما یکم بیشتر از marketplace میگی .ممنون
Marketplace یک فروشگاه مجازی در XBL هست که شما میتونید از Trailer و Addon و بازیهای Arcade و ... رو دریافتت کنید.بعضی از این چیزها پولی هستن که باید با پوینت پرداخت بشه و بعضی هم به صورت مجانی قابل دسترس هستن.
در کل اسمش رو فروشگاه اینترنتی میشه گذاشت!

من تازه یه پرمیوم جاسبر گرفتم که کابل اینترنتم داخلش داره و حالا من میخوام فقط برم آپدیت کنم که بتونم فیلم هم باز کنم خوب مسلما باید یکی از اون چهار روش انتاب کنم و اینکه adsl 128 دارم

حالا

من فقط بخوام آپدیت کنم و بازی نکنم بازم ممکنه بن بشم و شناسایی بشم

اگه بازی کردم و بن شدم این بن شدن فقط به خاطر اینکه دیگه نتونم برم لایو

چقدر حجم آپدیت که بشه باهاش فیلم هم باز کرد چقدر طول میکشه

با تشکر

من تازه یه پرمیوم جاسبر گرفتم که کابل اینترنتم داخلش داره و حالا من میخوام فقط برم آپدیت کنم که بتونم فیلم هم باز کنم خوب مسلما باید یکی از اون چهار روش انتاب کنم و اینکه adsl 128 دارم

حالا

من فقط بخوام آپدیت کنم و بازی نکنم بازم ممکنه بن بشم و شناسایی بشم

اگه بازی کردم و بن شدم این بن شدن فقط به خاطر اینکه دیگه نتونم برم لایو

چقدر حجم آپدیت که بشه باهاش فیلم هم باز کرد چقدر طول میکشه

با تشکر
بله باید یکی از اون 4 روش رو انتخاب کنید.ربطی به انلاین یا افلاین بودن نداره اگر شما بازی رو افلاین انجام بدید که sp نباشه با وقتی که انلاین میشید شناسایی میشید.
بن شدن فقط دسترسی شما رو به لایو قطع میکنه.
معمولا اپدیت کردن برای فرمت های مختلف زیاد پر حجم نیست.

با سلام.
چند سوال دارم.
میشه یک چیزی که توی live حجمش مثلا هست 1GB را یک مرتبه 200 مگابایتش دانلود کنیم و دفعه بعد 800 مگابایتش را؟
میشه با کامپیوتر از محیط live دانلود کنیم و بعد بریزیم روی 360؟
اگه وسط دانلود disconnect بشیم باید از اول دانلود را آغاز کرد؟
با تشکر.

با سلام.
چند سوال دارم.
میشه یک چیزی که توی live حجمش مثلا هست 1GB را یک مرتبه 200 مگابایتش دانلود کنیم و دفعه بعد 800 مگابایتش را؟
میشه با کامپیوتر از محیط live دانلود کنیم و بعد بریزیم روی 360؟
اگه وسط دانلود disconnect بشیم باید از اول دانلود را آغاز کرد؟
با تشکر.

بله شما میتونید یک فایل سنگین رو در دفعات مختلف دانلود کنید.
بله از طریق سایت live.xbox.com میتونید این کار رو انجام بدید.
خیر،میتونید بعد از اتصال دوباره،از ادامه دانلود کنید.:smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or