همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام بلاخره منم به امید خدا انشا الله که هیچ وقت بن نشم به جمع لایو بازارن پیوندیدم

دوستان من میخوام برای باز کردن فیلم با کنسولم این پلیرشو آپدیت کنم باید کدوم قسمت برم

عجب موقعی هم به لایو وصل شدما هیچکسی نیست تو سایت

خوب

بلاخره کشفیدم خودم

یه دونه فیلم گذاشتم گفت باید آپدیت بشه گفتم اپدیت کن حجمشم 2و خوردهایی مگ بود که جیگ ثانیه دانلود شد

به به

سلام
دوستان من امروز Live خودم رو فعال کردم و یک ماه اکانت گلد رایگان بهم داد حالا نمیدونم این اکنت اصلا به چه دردی میخوره البته بغیر از بازی کردن توی هر قسمتی که من وارد شدم همه چیز پونتی بود و فقط دمو ها رایگان بود ایا چیز رایگان دیگری هم هست یا نه در ضمن من بیشتر برای دریافت اپدیت ها هم میخوام استفاده کنم اما قسمتی برای دریافت آپدیت ها پیدا نکردم ممنون

سلام
دوستان من امروز Live خودم رو فعال کردم و یک ماه اکانت گلد رایگان بهم داد حالا نمیدونم این اکنت اصلا به چه دردی میخوره البته بغیر از بازی کردن توی هر قسمتی که من وارد شدم همه چیز پونتی بود و فقط دمو ها رایگان بود ایا چیز رایگان دیگری هم هست یا نه در ضمن من بیشتر برای دریافت اپدیت ها هم میخوام استفاده کنم اما قسمتی برای دریافت آپدیت ها پیدا نکردم ممنون

بعضی از Wallpaper ها و Theme ها هم Free هستن ولی زیاد قشنگ نیستن !

اگر Update برای بازی یا خود محیط لایو لازم باشه خودش به طور خودکار شروع میکنه به Update کردن !

سلام

یه سوال

من یه گیمر کارد داشتم حدود 14000 تا gs داشت

ولی windows live id شو کلا یادم رفته نه پسش یادمه نه یادمه که سوال های زیرشو چی زدم

به کلی همه چیش یادم رفته چیکار میتونم براش بکنم ؟!!!!:wallbash:

چون که میخوام اکانت 1ساله بریزم توش میترسم یه موقع نیازم شه

اگر هم نتونم از پروفایلی که 100 تا gs داره باید استفاده کنم :(:evil:

یه راهنمایی کنین ممنون;)
دوستان اینرو کسی نمیدونه ؟

سوالی که من دارم در مورد طریقه ی share کردن کامپیوتر و xbox هستش . توی توضیحاتی که توی جایی که این کار آموزش داده میشه همون ابتدا گفته شده که :
برای شروع کار کنسول و کامپیوتر خود را روشن کنید و سیم ارتباطی آن را متصل نمایید.))
اینجا منظورش از سیم ارتباطی آن را وصل کنید چیه ؟
بعدش در توضیحات مشکلی ندارم تا اونجاکه گفته حالا برید سراغ xbox و قسمت system , خوب مگه نباید کامپیوتر به اینترنت وصل باشه ؟ حالا چه جوری xbox هم به live وصل بشه ؟

سوالی که من دارم در مورد طریقه ی share کردن کامپیوتر و xbox هستش . توی توضیحاتی که توی جایی که این کار آموزش داده میشه همون ابتدا گفته شده که :
برای شروع کار کنسول و کامپیوتر خود را روشن کنید و سیم ارتباطی آن را متصل نمایید.))
اینجا منظورش از سیم ارتباطی آن را وصل کنید چیه ؟
بعدش در توضیحات مشکلی ندارم تا اونجاکه گفته حالا برید سراغ xbox و قسمت system , خوب مگه نباید کامپیوتر به اینترنت وصل باشه ؟ حالا چه جوری xbox هم به live وصل بشه ؟

منظور از سیم ارتباطی ، همان کابل شبکه است. که یک سرش به کنسول وصل میشه و سر دیگه کابل به کارت شبکه کامپیوتر.
اول باید 360 توسط کامپیوتر شناخته بشه تا بعدش شما اینترنت را share کنید و به محیط live وصل شوید.(البته من خودم تاحالا به live وصل نشدم.)

اچیومنت ها و سیو بازی ها رو هم میشه منتقل کرد به این GamerTag جدید ؟

خیر.
اگر می خوای با همین Gamertag آنلاین بازی کنی باید اکانت گلد بخری.در غیر این صورت تا 2 تا Gamertag دیگه می تونی بسازی و از 1 ماه گلدشون برای آنلاین بازی کردن استفاده کنی.

یه سوال عزیزان
اغا من در کل اغده ی بالا بردن lv و اچیومنت ها و ..... رو ندارم (البته بی احترامی نشه یهنی میگم پولش رو ندارم)
و می خام که رایگان فقط بازی کنم خوب؟
من میدونم که اول هر کنسول یه ماه اشتراک گلد رایگان میده حالا می خام ببینم که ایا میشه تا اخر عمر (البته اگه بن نشیم) با همون اکانت بازی کرد به صورتی که همینجور ایمیل رو از اول ساخت و همه چیز رو مث روز اول ثبت کرد تو لایو
خلاصه:
چطور می تونم بدون دادن پول از لایو استفاده کنم؟

یه سوال عزیزان
اغا من در کل اغده ی بالا بردن lv و اچیومنت ها و ..... رو ندارم (البته بی احترامی نشه یهنی میگم پولش رو ندارم)
و می خام که رایگان فقط بازی کنم خوب؟
من میدونم که اول هر کنسول یه ماه اشتراک گلد رایگان میده حالا می خام ببینم که ایا میشه تا اخر عمر (البته اگه بن نشیم) با همون اکانت بازی کرد به صورتی که همینجور ایمیل رو از اول ساخت و همه چیز رو مث روز اول ثبت کرد تو لایو
خلاصه:
چطور می تونم بدون دادن پول از لایو استفاده کنم؟

:confused::confused::confused:

همچین امکانی نیستش دوست عزیز ! شما با کنسولت میتونی 3 تا 1 ماه Free داشته باشی ! با 3 تا GamerTag جدا ! اگه اینجوری بود که خیلی جالب میشد :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or