همه چیز درباره ی Xbox Live

میشه یکی منو از نگرانی در بیاره؟!

با سلام.............
حامد جان این چندتا بازی رو که گفتی موقعی که انلاین بودی به صورت اف لاین(سینگل پلیر خودمون) بازی کردی؟؟؟؟؟ یا باهاشون تو مولتی بازی کردی یا نه؟؟؟؟؟ اگه جوابت اره هست و دستگاهتم فریمور غیره IXtreme 1.41 (منظور نسخه های قدیمی تر هست.......) داشته باشی احتمال داره شناسایی شده باشی........
اما با توجه به اینکه شما میگی یه ماه پیش از پرتو گرفتی به احتمال زیاد نسخه فریمورت همون IXtreme 1.41 هست و بعید میدونم که از نسخه های قبلی استفاده کرده باشند مشکلی نداره ..........البته میتونی زنگ بزنی از خودشون بپرسی اونها حتما یادشون هست چه فریموری برات ریختن
......راستی کنسولت الیت هست یا نه؟؟؟؟؟ چون اکثر الیتها درایواشون بنکیو هست اونا حتما روشون IXtreme 1.41 نصب هست .......;)

سلام به همه ی دوستان:cheesygri.من میخوام برای اولین بار از سرویس xbox live استفاده کنم و سوالاتی داشتم.(شرمنده وقتی تعداد صفحاتو دیدم.......:eek:)
1)اگر در سایت xbox عضو شم احتمال بن شدن در صورت اتصالم به لایو بالا میره؟(سریال کنسولو میدم)
2)بهترین قیمت واسه اشتراک های گلد چی هست(با سیلور که نمیشه بازی کرد؟)
3)اگر نخوام بن شم باس هی درایومو بدم اونیکه ازش گرفتم اپ دیتش کنه؟یا همون اولی که ریخته خوبه؟
4)adsl با چه سرعتی بگیرم خوبه؟

شرمنده طولانی شد اخه من یه عمر xbox داشتم و دارم ولی تا حالا haloها رو انلاین بازی نکردم:blushing::laughing:دیگه دیدم بعد 7-6 سال یه حرکتی بزنیم:p

سلام به همه ی دوستان:cheesygri.من میخوام برای اولین بار از سرویس xbox live استفاده کنم و سوالاتی داشتم.(شرمنده وقتی تعداد صفحاتو دیدم.......:eek:)
1)اگر در سایت xbox عضو شم احتمال بن شدن در صورت اتصالم به لایو بالا میره؟(سریال کنسولو میدم)
2)بهترین قیمت واسه اشتراک های گلد چی هست(با سیلور که نمیشه بازی کرد؟)
3)اگر نخوام بن شم باس هی درایومو بدم اونیکه ازش گرفتم اپ دیتش کنه؟یا همون اولی که ریخته خوبه؟
4)adsl با چه سرعتی بگیرم خوبه؟

شرمنده طولانی شد اخه من یه عمر xbox داشتم و دارم ولی تا حالا haloها رو انلاین بازی نکردم:blushing::laughing:دیگه دیدم بعد 7-6 سال یه حرکتی بزنیم:p

با سلام.........
دوست عزیز persian hero :
1.نه ارتباطی نداره که با عضو شدن تو سایت xbox بن بشی.......چون اصلا موقعی که شما لایوت رو فعال میکنی خود به خود توی سایت اصلی ماکروسافت به نوعی عضو میشی.....و بعدا میتونی از امکانت این سایت استفاده کنی

2.بسته به استفاده شما از لایو و بازی های مولتی پلیر داره.......که از 1 ماهه هست و تا 12+1 هم هست که بهترینش و به صرفه ترینش 3 ماهه هست......
البته اینم بگم که شما چون تا حالا وصل نشدی همون ابتدای اتصالت به لایو یه اکانت یه ماه گلد به صورت مجانی برات فعال میکنه.........اگه خواستی هم تهیه کنی تو همین سایت یا شرکتهایی مثل وست و نکست جن و..... میتونی ازشون اکانت گلد رو بگیری...

3.نه نیازی به اپدیت مداوم نداری...شما فعلا کافی بدی دستگاهت رو(اگه فریمورت جدید نیست.) برات IXtreme 1.41 بریزن و بعد با خیالی نسبتا راحت بری و بازی کنی........مگر اینکه یه فریمور جدیدتر بیاد و امنیت اون بیشتر باشه که بخوای اونو بریزی ....منتها فعلا این IXtreme 1.41 اخریش هست....
4 بهتره یه 128 یا 256 از یه شرکت خوب و معروف مثل پارس انلاین و...... بگیری و با خیالی راحت بازی کنی.منتها ترجیحا بهتره 256 بگیری.......;)
;)

[URL=http://www.speedtest.net][/URL]
سلام
(سرعتمم گذاشتم که ببینید آیا ممکنه از اینترنتم باشه؟)
دوستان من یه مشکلی دارم که نمیدونم کسی باهاش مواجه شده و یا اصلا شناخته شده هست یا نه

وقتی به لایو وصل میشم و یه بازی رو مثلا گرید رو کمی بازی میکنم حدودا 5 دقیقه
به طور ناگهانی دیس کانکت میشم و حتما هم باید برگردم تو دشبورد تا بتونم دوباره
کانکت بشم و 5 دقیقه بازی کنم:(

دیگه اعصابم رو خورد کرده:((
البته اول فکر میکردم از سرعته اینتر نته ولی الان 512 شاتل دارم بازم همینطوریه

خواهشا اگر کسی میدونه این چه مشکلیه منو راهنمایی کنه

آخرین ویرایش:
با سلام.............
حامد جان این چندتا بازی رو که گفتی موقعی که انلاین بودی به صورت اف لاین(سینگل پلیر خودمون) بازی کردی؟؟؟؟؟ یا باهاشون تو مولتی بازی کردی یا نه؟؟؟؟؟ اگه جوابت اره هست و دستگاهتم فریمور غیره IXtreme 1.41 (منظور نسخه های قدیمی تر هست.......) داشته باشی احتمال داره شناسایی شده باشی........
اما با توجه به اینکه شما میگی یه ماه پیش از پرتو گرفتی به احتمال زیاد نسخه فریمورت همون IXtreme 1.41 هست و بعید میدونم که از نسخه های قبلی استفاده کرده باشند مشکلی نداره ..........البته میتونی زنگ بزنی از خودشون بپرسی اونها حتما یادشون هست چه فریموری برات ریختن
......راستی کنسولت الیت هست یا نه؟؟؟؟؟ چون اکثر الیتها درایواشون بنکیو هست اونا حتما روشون IXtreme 1.41 نصب هست .......;)

سلام ممنون که جواب دادین...
اون سه تا بازی که میگفتم splitvidاشون مشکل داره AC,COD4 و the simsons هستن که یا آنلاین(مولتی پلیر) ندارن یا اینکه اگر دارن من مولتی بازی نکردم. ولی اگر آپدیتی داشتن آپدیتشون کردم. الان هم زنگ زدم جایی که دستگاهمو خریده بودم(پرتو) گفتن اون موقع که کپی کرده بودیم IXtreme 1.4 ریختیم چون هنوز IXtreme 1.41 نیمده بود.خودشون که میگفتن مشکلی نیست. دستگاهمم premium که درایوشم بنکیو هست. حالا چی کار کنم؟! واجب فرمور جدید بریزم؟!

سلام ممنون که جواب دادین...
اون سه تا بازی که میگفتم splitvidاشون مشکل داره AC,COD4 و the simsons هستن که یا آنلاین(مولتی پلیر) ندارن یا اینکه اگر دارن من مولتی بازی نکردم. ولی اگر آپدیتی داشتن آپدیتشون کردم. الان هم زنگ زدم جایی که دستگاهمو خریده بودم(پرتو) گفتن اون موقع که کپی کرده بودیم IXtreme 1.4 ریختیم چون هنوز IXtreme 1.41 نیمده بود.خودشون که میگفتن مشکلی نیست. دستگاهمم premium که درایوشم بنکیو هست. حالا چی کار کنم؟! واجب فرمور جدید بریزم؟!

با سلام.........
حامد جان وظیفمه...........:biggrin1:
نه با توجه به فریمورت موردی نداری..........منتها اگه میتونی دقت بیشتری به بازیات و بازیهایی که میگن مثلا فعلا انلاین بازی نکنین داشته باشی انشاالله مشکلی پیش نمیاد..........اما اگه یه وقتی خواستی و هزینشم داشتی بد نیست بازم فریمورت رو اپدیت کنی.هر چند که الان نیازی بهش نداری........
ممنونم.:love:

با سلام.........
حامد جان وظیفمه...........:biggrin1:
نه با توجه به فریمورت موردی نداری..........منتها اگه میتونی دقت بیشتری به بازیات و بازیهایی که میگن مثلا فعلا انلاین بازی نکنین داشته باشی انشاالله مشکلی پیش نمیاد..........اما اگه یه وقتی خواستی و هزینشم داشتی بد نیست بازم فریمورت رو اپدیت کنی.هر چند که الان نیازی بهش نداری........
ممنونم.:love:

لطف داری آریا جان...:smile:
حالا اگر بخوام بدم بیرون واسه آپدیت حدودا چند میگیرن؟

لطف داری آریا جان...:smile:
حالا اگر بخوام بدم بیرون واسه آپدیت حدودا چند میگیرن؟
با سلام...............
شما لطف داری حامد جان...........:love:
من متاسفانه اطلاع دقیقی ندارم و لی حول و حوش 10-20 تومان میگیرند که اپدیت بکنن که بهترین جا اگه تهرانی نکست جن هست............

[URL=http://www.speedtest.net][/URL]
سلام
(سرعتمم گذاشتم که ببینید آیا ممکنه از اینترنتم باشه؟)
دوستان من یه مشکلی دارم که نمیدونم کسی باهاش مواجه شده و یا اصلا شناخته شده هست یا نه

وقتی به لایو وصل میشم و یه بازی رو مثلا گرید رو کمی بازی میکنم حدودا 5 دقیقه
به طور ناگهانی دیس کانکت میشم و حتما هم باید برگردم تو دشبورد تا بتونم دوباره
کانکت بشم و 5 دقیقه بازی کنم:(

دیگه اعصابم رو خورد کرده:((
البته اول فکر میکردم از سرعته اینتر نته ولی الان 512 شاتل دارم بازم همینطوریه

خواهشا اگر کسی میدونه این چه مشکلیه منو راهنمایی کنه

آقا کسی جوابه این سواله منو نمیدونه؟( چند تا پست بالاتر)
خواهشا اگر میدونید بگید دیگه اعصابمو خورد کرده

دوست عزیز سرعت شما خوبه منتها یه ذره پینگت بالاست............ برای من هم بارها توی لایو این مشکل اتفاق افتاد و چیزه نگران کننده ای نیست..........و دلایل مختلفی داره از جمله مشکلات کانکشن و نیاز به پینگهای کمتر برای راحتر بازی کردن (منظورم اینه که شما پینگت اون موقع خوب نیست ) یا اینکه هاست شما چه کسی باشه؟؟؟؟ (از بچه های ایرانی باشه یا خارجی باشه.) یا ............. باعث میشه گاها سرور ایراداتی پیدا کنه که یا شما یا عده دیگه ای از بچه ها رو از بازی خارج بکنه...........و شما امکان ادامه بازی رو نداشته باشی..........;)

شما اول مطمئن شو NATـت Openـه ، بعد توضیح بده چجوری دنبال سرور می گردی ، تا بهتر بشه کمک کرد!
البته سیستم HALO3 به این صورته که سرور های HALO اول اطلاهات Player ها رو دریافت می کنه و بعدش با توجه به Option هایی که انتخاب کردن ( کیفیت کانکشن ، سریعترین بازی ممکن و یکی دیگه که الآن یادم نیست) با هم Matchـشون میکنه! مثلا اگر شما Good Quality رو انتخاب کنی احتمال اینکه شما رو با خارجی ها Match کنه کمه!
پس در واقع چیزی به اسم سرور وجود نداره که شما بخوای بهش وصل بشی! شما رو با دیگر Player ها می سنجه و وقتی با هم Match شدید ، اون موقع قوی ترین کانکشن رو به عنوان سرور ( Host ) انتخاب می کنه. اگر هم NATـت Open نباشه در ارتباط به دیگر Player ها دچار مشکل می شی که این هم باز خودش خیلی تاثیر گذاره.

شما اول مطمئن شو NATـت Openـه ، بعد توضیح بده چجوری دنبال سرور می گردی ، تا بهتر بشه کمک کرد!
البته سیستم HALO3 به این صورته که سرور های HALO اول اطلاهات Player ها رو دریافت می کنه و بعدش با توجه به Option هایی که انتخاب کردن ( کیفیت کانکشن ، سریعترین بازی ممکن و یکی دیگه که الآن یادم نیست) با هم Matchـشون میکنه! مثلا اگر شما Good Quality رو انتخاب کنی احتمال اینکه شما رو با خارجی ها Match کنه کمه!
پس در واقع چیزی به اسم سرور وجود نداره که شما بخوای بهش وصل بشی! شما رو با دیگر Player ها می سنجه و وقتی با هم Match شدید ، اون موقع قوی ترین کانکشن رو به عنوان سرور ( Host ) انتخاب می کنه. اگر هم NATـت Open نباشه در ارتباط به دیگر Player ها دچار مشکل می شی که این هم باز خودش خیلی تاثیر گذاره.

ممنون از جوابتون
خوب من از کجا بفهمم NAT م OPEN هست یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or