همه چیز درباره ی Xbox Live

نشد که بشه !
حالا این روشی که گفتید قسمت "برای شروع کار کنسول و کامپیوتر خود را روشن کنید و سیم ارتباطی آن را متصل نمایید." رو من متوجه نشدم ، چه کابلی ؟
چجوری ؟

من این آموزش رو انجام ندادم اما منظور کابل Ethernet هست.
از پشت کنسول به کامپیوتر بزنید... ;)

اون وقت اگه مودم ADSL مون با کابل Ethernet به خود PC وصل شده باشه چی ؟!

اون موقع باید یه کارت شبکه بخری و از PC سیم بکشی به کنسول... ;)

يه سوال اگه تو لايو بن بشيم ديگه هيچ راهي نيست؟؟؟ آخه از يكي شنيدم مي گفت اگه درايوو عوض كني درست مي شه :confused:

نه راهی نیست مگر این که یه دستگاه دیگه رو فدا کنی.نکست جن قبلا این کار رو می کرد.

آقا من کارت شبکه گرفتم ، از اون تاپیک رفتم جلو ، تونستم وصل شما ، آپدیت هم کرد خود دستگاه رو .
ولی وقتی یه بار ریستارت کرد ، سر IP Address مینویسه Failed .
همه چیز روی Automatic هست ، از توی ویندوز هم Connection رو نوشته Connected و مشکلی نداره .
الان دیگه چشه ؟!

آقا من کارت شبکه گرفتم ، از اون تاپیک رفتم جلو ، تونستم وصل شما ، آپدیت هم کرد خود دستگاه رو .
ولی وقتی یه بار ریستارت کرد ، سر IP Address مینویسه Failed .
همه چیز روی Automatic هست ، از توی ویندوز هم Connection رو نوشته Connected و مشکلی نداره .
الان دیگه چشه ؟!

IP های توی PC رو چک کن ممکنه مشکل از اون طرف باشه.
اگر به مشکلی برخورد کردی به NIK پیغام خصوصی بده تا مشکلت رو حل کنه...خیلی وارد هست به این مورد.

حالا یه سوال اگه نخوایم اکانت بخریم و هم نخوایم اون یک ماه Live رو استفاده کنیم باید چی کار کنیم ؟!

خیلی راحت! موقعی که میگه می خواید از یک ماه اکانت گلد Trial استفاده کنید یا نه ، شما میگید نه و اکانت گلدتتون فعال نمیشه! ولی این رو هم در نظر داشته باشید که اگر گلد Trialـتون رو فعال نکردید ، دیگه نمی تونید برای این پروفایلی که ساختید فعالش کنید و باید دوباره اکانت بسازید!

این نکته رو هم بگم که شم با هم کنسول 3 اکانت گلد یک ماهه مجانی دارید که دیگه بستگی به خودتون داره که چجوری بخواید استفاده کنید.

الان داشتم دیسکامو چک میکردم ببینم همشون stealth هستن یا نه...همشون رو PASS داد ولی 3 تاشون رو که همشونم از جاهایی مثل NEXTGEN پرتو WESTGAME خریده بودم تو قسمت SPLITVID کنارش علامت سوال گذاشته بود جلوش هم نوشته بود فقط با ixtream اجرا کنید...حالا میخوام ببینم ممکنه مشکلی پیش بیاد؟
firmwareام نمیدونم چیه چون دیسک غیر stealth ندارم چک کنم ولی یه ماه پیش از پرتو گرفتم.

من تازه تونستم به Xbox Live وصل شم ولی فعلاً نمیخوام نه GamerTag بسازم نه از 1 ماهم استفاده کنم . با این چیزایی که گفتم چه کارهایی میشه انجام داد ؟ منظورم اینه که مثلاً میشه بازی دمو دانلود کرد ؟ و غیره ؟

آخرین ویرایش:
من تازه تونستم به Xbox Live وصل شم ولی فعلاً نمیخوام نه GamerTag بسازم نه از 1 ماهم استفاده کنم . با این چیزایی که گفتم چه کارهایی میشه انجام داد ؟ منظورم اینه که مثلاً میشه بازی دمو دانلود کرد ؟ و غیره ؟
نه ! اگر شما الان وصل شدی پس از همون لحظه داره 1 ماهت کم میشه ! و اگر وصل شدی یعنی گیمر تگ هم ساختی ! :دی
کلا" باید بگم که وقتی وصل میشی مجبوری از 1 ماه استفاده کنی ;)

من فقط این کار ها رو کردم :
Test Xbox live رو زدم و وقتی Passed شد گفت می خوای کنسول رو آپدیت کنی ؟ منم Yes کردم و آپدیت شد ، بعد از اون هم هیچکاری نکردمش و کابل پشتشو کشیدم . الان هم استفاده شده ؟

الان داشتم دیسکامو چک میکردم ببینم همشون stealth هستن یا نه...همشون رو PASS داد ولی 3 تاشون رو که همشونم از جاهایی مثل NEXTGEN پرتو WESTGAME خریده بودم تو قسمت SPLITVID کنارش علامت سوال گذاشته بود جلوش هم نوشته بود فقط با ixtream اجرا کنید...حالا میخوام ببینم ممکنه مشکلی پیش بیاد؟
firmwareام نمیدونم چیه چون دیسک غیر stealth ندارم چک کنم ولی یه ماه پیش از پرتو گرفتم.
میشه یکی منو از نگرانی در بیاره؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or