Lich King
Administrator
شما با redeem code مشکلت حل نمی شه. تنها راهی که اکانتت از حالت معلق خارج شه اینکه مشخصات یک credit card جدید که دارای پول هست و انقضا نشده رو وارد کنی تو اکانتت.کسی نبود جواب بده؟!!!!
شما با redeem code مشکلت حل نمی شه. تنها راهی که اکانتت از حالت معلق خارج شه اینکه مشخصات یک credit card جدید که دارای پول هست و انقضا نشده رو وارد کنی تو اکانتت.کسی نبود جواب بده؟!!!!
اگه ADSL محدود حجمی داری که این سوالو می پرسی اولا خیلی سخته محاسبش دوما الان دیگه خیلی جاها هستن که نامحدود رو ارزون می دن من خودم 128 همه جوره نامحدود از ندارایانه گرفتم با همه چیش ( مخابرات و عوارض و ...) ماهی 12 تومن می دممی خواستم بدونم که با 1 ساعت GTA IV Live بازی کردن چقدر از اینترنت دانلود میشه ؟
با تشکر، Mr.Nobakht
مرسی آقا اشکان بالاخره یکی جواب داد!
راستی این NATمو چطوری OPENکنم؟
اقا پدرام من با این برنامه که در لینک زیر گزاشتم انجام دادم نشد :
این رو توی کنترل پنل مودمت باید وارد کنی.
از طریق آدرس 192.168.1.1 باید وارد بشی.اگر User و Pass هم خواست هر دو رو admin بزن.اون آی پی رو توی آدرس بار My Computer وارد کن.
اقا پدرام من با این برنامه که در لینک زیر گزاشتم انجام دادم نشد :
http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=13546
اقا پدرام یه زحمت بکش این عکسی که گزاشتی دقیقا کجاست منظورت کنترل پنل مودم چیه؟+IPکه شما دادی وارد کردم ولی به هیجا نمیره یه توضیح بده ممنون...
نه مشکلی نداره حتما باید UPDATE بشه و گرنه شما نمیتونی به LIVE دسترسی پیدا کنیسلام به همه
من اولین باره که میخوام به xbox live وصل بشم......منتها وقتی میخواد connect شه یه update میخواد......اگه update کنم مشکلی که پیش نمیاد؟:confused:
مرسی آقا پدرام.
ولی راستشو بخوای هیچچی نفهمیدم!
age ban beshim dige tamume(yani bayad az XBOX khodafezi kard).
من صبا نت دارم .
زنگ زدم DNS رو پرسیدم ، گفت 192.9.9.3 و 4.2.2.4 ، زدم نشد سر DNS Check اش Failed میده .
از دستور ipconfig /all هم استفاده کردم که DNS Servers رو ببینم ، زده بود 217.218.127.105 و 4.2.2.1 ، اینا رو هم امتحان کردم نشد .
مشکل چیه ؟