همه چیز درباره ی Xbox Live

می خواستم بدونم که با 1 ساعت GTA IV Live بازی کردن چقدر از اینترنت دانلود میشه ؟
با تشکر، Mr.Nobakht
اگه ADSL محدود حجمی داری که این سوالو می پرسی اولا خیلی سخته محاسبش دوما الان دیگه خیلی جاها هستن که نامحدود رو ارزون می دن من خودم 128 همه جوره نامحدود از ندارایانه گرفتم با همه چیش ( مخابرات و عوارض و ...) ماهی 12 تومن می دم

مرسی آقا اشکان بالاخره یکی جواب داد!
راستی این NATمو چطوری OPENکنم؟

2w5pp3c.jpg

این رو توی کنترل پنل مودمت باید وارد کنی.
از طریق آدرس 192.168.1.1 باید وارد بشی.اگر User و Pass هم خواست هر دو رو admin بزن.اون آی پی رو توی آدرس بار My Computer وارد کن.

2w5pp3c.jpg

این رو توی کنترل پنل مودمت باید وارد کنی.
از طریق آدرس 192.168.1.1 باید وارد بشی.اگر User و Pass هم خواست هر دو رو admin بزن.اون آی پی رو توی آدرس بار My Computer وارد کن.
اقا پدرام من با این برنامه که در لینک زیر گزاشتم انجام دادم نشد :
http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=13546

اقا پدرام یه زحمت بکش این عکسی که گزاشتی دقیقا کجاست منظورت کنترل پنل مودم چیه؟+IPکه شما دادی وارد کردم ولی به هیجا نمیره یه توضیح بده ممنون...

اقا پدرام من با این برنامه که در لینک زیر گزاشتم انجام دادم نشد :
http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=13546

اقا پدرام یه زحمت بکش این عکسی که گزاشتی دقیقا کجاست منظورت کنترل پنل مودم چیه؟+IPکه شما دادی وارد کردم ولی به هیجا نمیره یه توضیح بده ممنون...

توی Address Bar توی My Computer این IP رو بزن.بعد از شما User و Pass می خواد.
هر دو رو admin وارد کن.بعدش وارد کنترل پنل مودم میشی...بعدش از قسمت Advanced Setup گزینه NAT رو انتخاب می کنی و ردیف میشه میره...

سلام به همه
من اولین باره که میخوام به xbox live وصل بشم......منتها وقتی میخواد connect شه یه update میخواد......اگه update کنم مشکلی که پیش نمیاد؟:confused:
نه مشکلی نداره حتما باید UPDATE بشه و گرنه شما نمیتونی به LIVE دسترسی پیدا کنی

من صبا نت دارم .
زنگ زدم DNS رو پرسیدم ، گفت 192.9.9.3 و 4.2.2.4 ، زدم نشد سر DNS Check اش Failed میده .
از دستور ipconfig /all هم استفاده کردم که DNS Servers رو ببینم ، زده بود 217.218.127.105 و 4.2.2.1 ، اینا رو هم امتحان کردم نشد .
مشکل چیه ؟

مرسی آقا پدرام.
ولی راستشو بخوای هیچچی نفهمیدم!

روزبه جان در مورد NAT پیغام خصوصی بده تا کامل راهنماییت کنم...

age ban beshim dige tamume(yani bayad az XBOX khodafezi kard).

شما فقط دسترسیتون از XBox Live قطع میشه.می تونید به همون صورت Offline بازیهاتون رو انجام بدید.

من صبا نت دارم .
زنگ زدم DNS رو پرسیدم ، گفت 192.9.9.3 و 4.2.2.4 ، زدم نشد سر DNS Check اش Failed میده .
از دستور ipconfig /all هم استفاده کردم که DNS Servers رو ببینم ، زده بود 217.218.127.105 و 4.2.2.1 ، اینا رو هم امتحان کردم نشد .
مشکل چیه ؟

ساسان جان شما DNS رو توی XBox روی Automatic بذار احتمالا درست میشه. ;)
اگر نشد یک بار جای DNS اول 192.168.1.1 بزن چون گاهی اوقات جواب میده.
اگر نشد از همون روشی که NIK گذاشته و اینترنت رو بین PC و کنسول Share می کنید استفاده کن.

نشد که بشه !
حالا این روشی که گفتید قسمت "برای شروع کار کنسول و کامپیوتر خود را روشن کنید و سیم ارتباطی آن را متصل نمایید." رو من متوجه نشدم ، چه کابلی ؟
چجوری ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or