همه چیز درباره ی Xbox Live

فریمور جدید دیسک رو از هر لحاظ چک میکنه.اگه Stealth نبود اجرا نمی کنه... یه کاره دیگه هم می کنه.
اگه دیسک شما splitvid نبود و قضیه لایه ها رو توش درست نکرده بودن، خودش خود به خود اطلاعات یک دیسک splitvid شده رو برای مایکروسافت میفرسته. یعنی خودش splitvid می کنه که اکثرا به این قضیه اشاره نمی کنن.
برای اینکه با splitvid و نحوه کارش هم آشنا بشی به این لینک مراجعه و بخش splitvid رو مطالعه کن...
راستی کسی اینجا اکانت رپیدشیر نداره؟؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

امیر نپم چیه دیگه؟؟؟ متوجه نشدم....

منظورش NAP هست .

بچها من میخواستم گیمر تگم که بن شده بود ریکاوری کنم رو گیمر تگ جدید میشه بگید چطوری این کار بکنم؟ چون هر کاری کردم نشد
گیمر تگو ریکاوری کنی روی گیمر تگ جدید؟ منظورت روی کنسول جدید هست؟
برای recovery رو روی کنسول باید به قسمت ریکاوری بری و مراحل ذکر شده رو انجام بدی. کجای کار با مشکل بر می خوری؟

sharmande man hich etelaati dar barye xbox live nadaram kheili alaghemandam ye etelate mokhtasari bedast biaram ta manam betonam estefade konam:(

لطفا فارسی بنویسید.
محیط Live برای انجام بازی ها به صورت آنلاین(چند نفره) استفاده میشه و همچنین شما می تونید از XBox Live بازی،Theme،ویدئو و فیلم و ... دانلود کنید...

مشکل

درود

دوستان من 2 تا gamer tag دارم یکیش مال زمانیه که live نمی رفتم که همه امتیازام اونجاس یکیشم مال live حالا چه جوری می تونم امتیازای اولیو به دومی منتقل کنم:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or