همه چیز درباره ی Xbox Live

ممنون از جوابتون
خوب من از کجا بفهمم NAT م OPEN هست یا نه؟
System --> Network Setting ----> Test XBox Live Connection

در صفحه تست ، آخرین مورد تست نوشته NAT. بعد از اینکه کانکشنتون تست شد NAT شما می تونه یکی از 3 حالت Open ، Moderate ، Strict باشه!

Strict بدترین نوع NAT هست که فقط می تونه به کانکشن های Open وصل بشه!
Moderate هم فقط می تونه به Open و Moderate وصل بشه!
Open قابلیت اتصال به هر سه نوع کانکشن رو داره!

جدا از این موقعی که در بازی Matchmaking رو Halo3 شروع می کنی ، اگر Nat شما Open نباشه همون اول یک اخطار مبنی بر وجود مشکل در NAT میده...

DICCE یکی از مودهای آننلاین رایج در سری BF یعنی conquest رو برای نسخه bad company آماده کرده که میتونید بطور رایگان از XBL دانلود کنید. حجم این مود تقریبا 80 مگ هست.
پ ن:هر چند فکر نمیکنم کسی اینجا اهل BF:BC باشه :-"

از كجا بايد بفهمم روي ixtreme روي xbox هست يا نه؟؟

تقریبا راهی غیر از باز کردن دستگاه وجود نداره . مگر اینکه یه بازی غیر Stealth بذاری ، اگر اجرا نشد یعنی ixtreme داری . این روش هم ممکنه جواب نده البته . چون ممکنه موقع ریختن فرمور ، جوری تنظیم شده باشه که غیر Stealth رو هم بخونه

اقا من قبلا یه xbox داشتم که بن شد حالا میتونم رو یه 360 جدید گیمر تگمو recover کنم؟

بله میتونی مشکلی نداره

سلام
من اگه به لایو وصل بشم و فقط دمو و تم و ... دانلود کنم و با هاش آنلاین بازی نکنم احتمالش هست که بن بشم؟

سلام
نه . تقریبا غیر ممکنه که در اینصورت بن بشید .

سلام. من اليت پال لايتون دارم. ميخوام درايوشو عوض کنم با يک درايو سامسونگ. يکی از کاربران به نام افلاطون بهم گفت اینکارو نکنم چون از تجربه لايو محروم ميشم.
شما چی فکر ميکنيد؟ آخه من تاحالا با هرکی که صحبت کردم این موضوع رو نگفته.!

من سنمو توی درست کردن gamertag متولد 1992 زدم ، الان که مثلاً میخوام Fifa09 رو دانلود کنم (دموشو ) یا مثلاً اومدم یه تریلر از COD5 دانلود کنم نزاشت و میگه به سنت نمیخوره - راهی نیست که سنمو بتونم ادیت کنم

من سنمو توی درست کردن gamertag متولد 1992 زدم ، الان که مثلاً میخوام Fifa09 رو دانلود کنم (دموشو ) یا مثلاً اومدم یه تریلر از COD5 دانلود کنم نزاشت و میگه به سنت نمیخوره - راهی نیست که سنمو بتونم ادیت کنم

فکر نکنم دوست عزیز
یا باید دوباره یه پروفایل بسازی یا اینکه 2 سال صبر کنی تا به سن قانونی برسی:p

سلام
نه . تقریبا غیر ممکنه که در اینصورت بن بشید .

دوست عزیز چرا با این قاطعیت نه میگی؟
هنوزم کسی دقیق دلایل بن شدن رو نمیدونه
یادمه یه نفر به دلیله آیدیش که بی ادبی بود بن شده
حتی میگن 12 ولت کردن هم میتونه دلیله بن شدن باشه

بهتره تو جواب دادن یه کمی بیشتر دقت کنیم;)

دوست عزیز چرا با این قاطعیت نه میگی؟
هنوزم کسی دقیق دلایل بن شدن رو نمیدونه
یادمه یه نفر به دلیله آیدیش که بی ادبی بود بن شده
حتی میگن 12 ولت کردن هم میتونه دلیله بن شدن باشه

بهتره تو جواب دادن یه کمی بیشتر دقت کنیم;)
بن شدن های ID ربطی به کنسول ندارن، بلکه خود id بن می شه که بن هاشونم مدت دار هست از 7 روز تا دائم بسته به شرایط و تخلف مرتکب شده.

در مورد 12 ولت که اصلا هیچیش معلوم نیست، ولی فکر می کنم سر کاری باشه.

این دیگه چه مسخره بازی ایه؟من البته هنوز نرفتم تو خط لایو(به زودی) یعنی من که مثلا مثل دوستمون همون 92 هستم نمیتونم بازی های mature رو دمو هاشو دانلود کنم یا بازی کنم؟
مسخره بازی نیست. چیزی هست که توی ایران هم باید اجرا بشه و الآن کل جهان دارن انجامش میدن. همه بازیها و فیلمها درجه سنی دارن و روشون نوشته میشه همون طور که خودتون میدونین. اونجا مثل ایران نیست که طرف بچه 5 ساله ـش رو میبره فیلم Grudge ببینه. شما هم اگه با این قانون که همه جا اجرا میشه مشکل دارین خب میتونین موقع ثبت نام بزنین 30 سالمه !

چیزی هست که توی ایران هم باید اجرا بشه و الآن کل جهان دارن انجامش میدن. همه بازیها و فیلمها درجه سنی دارن و روشون نوشته میشه همون طور که خودتون میدونین.
یعنی شما میخواید بنده رو از خشونت بگیرید؟:biggrin1: اگر خودتون هم جای من بودید کمی شاکی میشدید/.
شما هم اگه با این قانون که همه جا اجرا میشه مشکل دارین خب میتونین موقع ثبت نام بزنین 30 سالمه !
نه عادت به این کار ها ندارم ! هون 92 میزنم. T بازی میکنیم به جاش

منم حواسم نبود موقع ثبت نام سن واقعیمو زدم (92 ) ! حالا یه اکانت دیگه ساختم و اونو گذاشتم 1970 :laughing: تا هر وقت به مشکل خوردم از اون استفاده کنم ! منم بهت همینو پیشنهاد میکنم

وااااااای من دارم ديووونه ميشم ، شرکت هوفل آکام که تازه آمده تو فروشگاه مجازی ميگفت که درايو کنسولتو عوض ميکنيم به 30 تومان. در حالی که نکست جن ميگه 55.!
حالا که داشتم باهاشون صحبت ميکردم ( هوفل ) ميگن که اگر درايوتو عوض کنيم لايو ميپره. درسته؟ راست ميگن؟ يعنی من چيکار کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or