همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان یک سوال دیگه هم داشتم چرا تو جدول لایو سایت جلوی اسم من عکس بازی های من قرار نداره؟ 5 بازی اخر رو میگم. باید چی کار کنم؟
حتما از setting پروفایلت played game را block کردی که در این صورت هیچ کس نمی تونه ببینه که شما چه بازی کردید;)

سلام دوستان
3 تا سوال دارم تاپيك رو هم وقت نكردم كامل بخونم :blushing:

1 - كسي كه كنسولش رو 12 ولت داخلي كرده اگه وصل بشه به live براي بازي online كنسولش ban ميشه ؟

2 - كپي خور بودن دستگاه و استفاده از بازي هاي full stealth كه مشكلي از لحاظ ban ايجاد نميكنه ؟

3 - روشي هست بشه 12 ولت داخلي رو به حالت اول بر گردوند و دوباره 5 ولت كرد فن ها رو ؟

ممنونم:love:

سلام دوستان
3 تا سوال دارم تاپيك رو هم وقت نكردم كامل بخونم :blushing:

1 - كسي كه كنسولش رو 12 ولت داخلي كرده اگه وصل بشه به live براي بازي online كنسولش ban ميشه ؟

2 - كپي خور بودن دستگاه و استفاده از بازي هاي full stealth كه مشكلي از لحاظ ban ايجاد نميكنه ؟

3 - روشي هست بشه 12 ولت داخلي رو به حالت اول بر گردوند و دوباره 5 ولت كرد فن ها رو ؟

ممنونم:love:

1. بله احتمال بن شدن هست.
2. خیر مشکلی نداره وقتی Frimware درایو IXtreme 1.41 باشه و بازی Full Stealth Patch.
3.این رو باید از مهدی یا خلیل سوال کنی.

1. بله احتمال بن شدن هست.
2. خیر مشکلی نداره وقتی Frimware درایو IXtreme 1.41 باشه و بازی Full Stealth Patch.
3.این رو باید از مهدی یا خلیل سوال کنی.

ممنون پدرام جان مثل هميشه :love:

فقط در مورد سوال اولم دقيق نميدوني ؟
اخه يك جواب قطعي ميخوام براي كسي كه ازم پرسيده
و منتظر جوابه اون كنسولش رو 12 ولت كرده و ميخواد ONLINE بازي كنه
اما ميترسه BAN ّشه
من كه بدون 12 ولت وصل شدم به LIVE و هم DASHBOARD خود به خود UPDATE شد هم UPDATE مربوط به DIVX رو گرفتم :p
راستي اين اقا مهدي و اقا خليل كجا هستن ؟ :smile:
كجا بايد بپرسم :-"

ممنون :love:

ممنون پدرام جان مثل هميشه :love:

فقط در مورد سوال اولم دقيق نميدوني ؟
اخه يك جواب قطعي ميخوام براي كسي كه ازم پرسيده
و منتظر جوابه اون كنسولش رو 12 ولت كرده و ميخواد ONLINE بازي كنه
اما ميترسه BAN ّشه
من كه بدون 12 ولت وصل شدم به LIVE و هم DASHBOARD خود به خود UPDATE شد هم UPDATE مربوط به DIVX رو گرفتم :p
راستي اين اقا مهدي و اقا خليل كجا هستن ؟ :smile:
كجا بايد بپرسم :-"

ممنون :love:
12 ولت یه مدت شایعه شده بود که ممکنه باعث بن شدن باشه، ولی به نظر من فقط در حد شایعه هست و خیلی راه های بهتری برای بن کردن افراد وجود داره تا اینکه مایکروسافت بخواد بیاد این چیزا رو چک کنه.

کنسولی هم که 12 ولت داخلی می شه دیگه به حالت اول بر نمی گرده چون فن 360 ولتاژ ثابت نداره و از 5 ولت شروع می شه و موقعی که خیلی گرم می شه به 7-8 ولت می رسه. ولی وقتی ولتاژشو عوض کنی سنسورش از این حالت خارج می شه .

ببخشيد بچه ها من تازه x360 گرفتم و ميخوام برم لايو البته از همون روش اول (اتصال مودم و ايكس باكس) ، آيا بازي هايي كه ميگيرم بايد full stealth patch باشه و اگه آره ضرري واسه سيدي نداره و بايد چه فريم ويري روش باشه؟ممنون
xbox 360 elite دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or