a9326
کاربر سایت
تا کی ؟؟؟؟؟؟؟؟باید سوال کنید ببینید کجا ارزون تر از همه میده.
اگر کاربر پرمیوم باشید به زودی خود بازیسنتر هم این کار رو می کنه احتمالا...
تا هفته دیگه انجام میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
تا کی ؟؟؟؟؟؟؟؟باید سوال کنید ببینید کجا ارزون تر از همه میده.
اگر کاربر پرمیوم باشید به زودی خود بازیسنتر هم این کار رو می کنه احتمالا...
دوستان از کجا بفهمم که گلدم کی تمام ميشه؟ چقدر مونده؟ از کی شروع شده؟ و ...
ممنون
دوستان , من اومدم این 360 رو وصل کردم به Live . خیلی معمولی وصل شد و هیچ مشکلی هم نداشت. همه اون قسمت Marketplace و Theme و ... هم میاد ولی توی هر بازی ای میرم میگه باید Update کنی. وقتی هم میگم OK , اصلآ اون خطی که باید 100% بشه جلو نمیره و همین طور میمونه. این آپدیت کردن رو هم از بازی دو سال پیش Gears Of War میگه تا Star Wars TFU که چند وقت پیش اومد. مشکل چی میتونه باشه ؟
آخه مشکل اینجاست که توی هر بازی ای میرم آپدیت میخواد !! حالا امروز که FIFA 09 گرفتم اون رو هم امتحان میکنم ولی دیگه بازی ای مثل FIFA 09 که نباید آپدیت بخواداین آپدیت ها مشکلی نیست.خیلی از بازی ها آپدیت می خوان برای رفع باگ یا هر چیز دیگه ای.
اما ممکنه پر نشدن اون خط به دلیل سرعت پایین باشه.ممکنه بعضی آپدیت ها حجیم باشن و طول بکشه تا پر بشه.
ای بابا !FIFA 09 هم آپدیت داره شک نکن :biggrin1: من آپدیتش رو گرفتم :biggrin1:
آخه مشکل اینجاست که توی هر بازی ای میرم آپدیت میخواد !! حالا امروز که FIFA 09 گرفتم اون رو هم امتحان میکنم ولی دیگه بازی ای مثل FIFA 09 که نباید آپدیت بخواد
بدون آپدیت هم اصلآ نمیزاره بازی کنم ! شایدم به اینترنت مربوطه چون قبلآ با پارس آنلاین راحت بازی میکردم ولی از وقتی سپنتا گرفتم امتحان نکرده بودم. ولی مثلآ اونجا که وصل میشی و یه کم طول میکشه که صفحه Marketplace و ویدئوها و دموها و ... بیاد توی سپنتا خیلی سریع تر از پارس آنلاین هست !
اگر آپدیت می یاد و آپدیت می شه بازی و بعدش می تونی بازی کنی که مال خود بازی هست چون اکثر بازی ها آپدیت دارن.آخه مشکل اینجاست که توی هر بازی ای میرم آپدیت میخواد !! حالا امروز که FIFA 09 گرفتم اون رو هم امتحان میکنم ولی دیگه بازی ای مثل FIFA 09 که نباید آپدیت بخواد
بدون آپدیت هم اصلآ نمیزاره بازی کنم ! شایدم به اینترنت مربوطه چون قبلآ با پارس آنلاین راحت بازی میکردم ولی از وقتی سپنتا گرفتم امتحان نکرده بودم. ولی مثلآ اونجا که وصل میشی و یه کم طول میکشه که صفحه Marketplace و ویدئوها و دموها و ... بیاد توی سپنتا خیلی سریع تر از پارس آنلاین هست !
ای بابا !
پدرام ممنون