genaveh
کاربر سایت
من دارم از صبانت میگیرم 128 6 ماه 90 تومن 1 ساله باید بالای 140 باشهمن از صبانت میگیرم.سالی هم 128 هزارتومن میدم(128 کیلوبایت) الان 4روز هم هست که سرعتم از 50 به 105 کیلوبایت رسیده.
من دارم از صبانت میگیرم 128 6 ماه 90 تومن 1 ساله باید بالای 140 باشهمن از صبانت میگیرم.سالی هم 128 هزارتومن میدم(128 کیلوبایت) الان 4روز هم هست که سرعتم از 50 به 105 کیلوبایت رسیده.
مشکلی نداره می تونی وصل شی.سلام
آقا من چند تا بازی مثل GTA IV و دو سه تا دیگه رو خیلی زودتر از انتشارشون در جهان گرفتم و همچنین با اونها در همون تاریخ Achivement هم گرفتم.
حالا سوال من اینه که من وقتی میخوام به Live وصل شم با یک Profile دیگه Sign بشم یا همین الانی هم مشکلی نداره و منجر به بن نمیشه ؟:confused:
ممنون اشکانهمچین موضوعی وجود نداره. تازه این جور بن ها (اگر اتفاق بیوفته) شامل اکانت می شه نه کنسول.
اطلاعات بازی ها روی هارد ذخیره نمی شه بنابراین بن شدن هیچ ربطی به هارد نداره. به تاریخ ثبت بازی هم ربطی نداره.
بازی ای مثل fallout اصلا ربطی به زمان زود یا دیر نداره. بازی ای که review copy باشه 100% موقع خوندن اطلاعاتش با یک دیسک retail فرق داره و اکثراً هم اصلا به لایو وصل نمی شن یعنی وقتی می ری تو قسمت multi player می یوفتی بیرون از بازی.
همچین موضوعی وجود نداره. تازه این جور بن ها (اگر اتفاق بیوفته) شامل اکانت می شه نه کنسول.این موضوع بن شدن به خاطر استفاده از بازیهای کپی که قبل از تاریخ رسمی پخش میشن
agha man moshkel daram yeki to ro khoda komak kone
to xbox live addrees mikhad chi bezanam rad she
فک کنم گولدت تموم شده.سلام دوستان من وقتی می خوام وارد لیگ 09 شم این پیغام رو می ده مشکل کجاست :
AN XBOX LIVE MEMEBERSHIP LIMITATION DOES NOT ALLOW YOU TO USE THIS FEATURE
نه رامین جان من چندتا از بچه ها رو می شناسم که این پیغام برشون داده شده است ولی گلدشون تموم نشده بود!فک کنم گولدت تموم شده.
نه رامین جان من چندتا از بچه ها رو می شناسم که این پیغام برشون داده شده است ولی گلدشون تموم نشده بود!
فکر کنم مشکل از ALLOW USER لیگ باشه که تا فردا حل می شه.در مورد بقیه کسی مشکلی نداشت ولی این مورد...
در مورد گلد پویا جان برو ببین دور گیمرتگت طلایی هست یا نقره ای...