death_shadow2
کاربر سایت
شرمنده نمیدونستم ولی ممنون از راهنماییت.جای این سوال اصلا اینجا نیست.توی تاپیک مربوط به ADSL باید سوال کنید.
با 512 حداقل 40-50 فکر کنم می تونی بگیری.
برای Live هم اینترنت 128 به بالا جواب میده.
شرمنده نمیدونستم ولی ممنون از راهنماییت.جای این سوال اصلا اینجا نیست.توی تاپیک مربوط به ADSL باید سوال کنید.
با 512 حداقل 40-50 فکر کنم می تونی بگیری.
برای Live هم اینترنت 128 به بالا جواب میده.
bebakhshid engilise menvisam,chon windozam vista hast.ye soal dashtam ,mikhastam bedonam chetor mishe NAT ro to dashbord jadid OPEN kard
اگه اصلا کسی نخواد آنلاین بازی کنه فقط برای اپدیت بازی ها و دمو ها این چیزا از لایو استفاده کننه بازم ممکنه بن بشه ؟
شما مواقعی که به Live وصل میشید اصلا دیسک داخل کنسول نذارید.
وقتی قانونی نقض نشه مطمئنا بن نخواهید شد.
من وقتی خواستم اکانت بسازم یک اکانت جدید ساختم و اکانت قبلیم که تمام achivement هام توش بود offline هستش. چکار کنم نمیتونم با همون قبلی on بشم؟ انتقال achivement که فکر کنم امکانش نباشه. اما نمیدونم میشه با قبلی بیام؟ در ضمن من تنضیمات مربوط به مکان زندگی یا همون آدرس و ایالت و کد پستیو اینها رو تو پروفایلم انجام ندادم و تا حالا هم بن نشدم. به نظرتون انجام بدم؟ آخه وقتی نمیخواد چه ..... که ما انجام بدیم و بعد اشتباه باشه و ban بشیم؟!!!؟!!؟!؟!؟
اگر بخوام بازی رو آپدیت کنم حتما باید دیسک داخل دستگاه باشه ؟ یا بدون دیسکم میشه آپدیتو گرفت ؟
ممنون. همون کاری که گفتی کردم درست شد.فقط اون قبلی رو چکار کنم ؟ بزارم همینطور باشه؟ نمیخواد حذفش کرد؟ اگه باید حذفش کنم چطوریه؟ چون این یکی رو که on کردم به این هم یک ماه gold free خورده. میترسم کارم غیر قانونی باشه و بن بشم. راهنمایی کنین لطفا.می تونی با اون Sign In بشی و به XBox Live وصل بشی.البته اول اسمش رو به چیزی که دوست داری نام گیمرتگت باشه تغییر میدی و وصل میشی..
آخه من شنیدم اگر آدرس اشتباه باشه ban میشی تازه بعضی ها دنبال آدرس جدید میگشتن و از آدرس هایی که تو اینترنت بچه ها گفته بودن استفاده کنین دیگه استفاده نمیکردن چون میترسیدن کسی اونها رو استفاده کرده باشه و ban بشن.:confused:نمیدونم جریان چیه.. کسی هست که آدرس نداده باشه؟سر آدرس و اینا فکر نمی کنم کسی بن شده باشه.خیلی ها از آدرس های USA استفاده کردن و خبری نشده
آخه من شنیدم اگر آدرس اشتباه باشه ban میشی تازه بعضی ها دنبال آدرس جدید میگشتن و از آدرس هایی که تو اینترنت بچه ها گفته بودن استفاده کنین دیگه استفاده نمیکردن چون میترسیدن کسی اونها رو استفاده کرده باشه و ban بشن.:confused:نمیدونم جریان چیه.. کسی هست که آدرس نداده باشه؟
ممنون. همون کاری که گفتی کردم درست شد.فقط اون قبلی رو چکار کنم ؟ بزارم همینطور باشه؟ نمیخواد حذفش کرد؟ اگه باید حذفش کنم چطوریه؟ چون این یکی رو که on کردم به این هم یک ماه gold free خورده. میترسم کارم غیر قانونی باشه و بن بشم. راهنمایی کنین لطفا.
آخه من شنیدم اگر آدرس اشتباه باشه ban میشی تازه بعضی ها دنبال آدرس جدید میگشتن و از آدرس هایی که تو اینترنت بچه ها گفته بودن استفاده کنین دیگه استفاده نمیکردن چون میترسیدن کسی اونها رو استفاده کرده باشه و ban بشن.:confused:نمیدونم جریان چیه.. کسی هست که آدرس نداده باشه؟
برای ثبت نام که مجبوری آدرس بدی دیگه ...
هیچکس هم بخاطر آدرس بن نمیشه . این که شما میگی چند نفر ، آدرس یکسان داشته باشن مثل اینه که من و مثلا برادرم ( برادر ندارم ) جفتمون یک آدرس بدیم ! اشکال نداره که !
من xbox رو که روشن میکنم مستقیما conect نمیشه و همش باید test conection کنم که دیر conect میشه دلیلشو کسی میدونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟:smile::question: