همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام من اکانت 1 ماهه لایو دارم که خود کنسول داشت و فعال شد
تو بازی فورزا هورایزن 1 هرچی میخوام تو قسمت دیزاین تم ماشین دیگرانو دانلود کنم یا مولتی بزنم این پیغام میاد
you must have an xbox live gold membership to use this feature,or parental controls have blocked it.
باید چکارکنم؟ تو بخش فامیلی رفتم هیچ محدودیت دسترسی داده نشده و پچ خود بازی هم دانلود شد راحت .
یا چیز پی ان شیر کن یا تو سایت بزن

سلام به همه ی اساتید.دوستان من چرا ایکس باکسم روزی 2 بار سه چراغ میده؟از وقتی این شروع شد که داشتیم کنتر برق رو عوض میکردیم و برق رفت و کنسول سه چراغ داد.الایت دارم

سلام به همه ی اساتید.دوستان من چرا ایکس باکسم روزی 2 بار سه چراغ میده؟از وقتی این شروع شد که داشتیم کنتر برق رو عوض میکردیم و برق رفت و کنسول سه چراغ داد.الایت دارم
سلام تا اون جایی که من می دونم به خاطر قطع وصل شدن برق این اتفاق میفته کابل رو جدا کنید دو باره وصل کنید چیز خاصی نیست

دوستان اگه ممکنه به این سوالم پاسخ بدین
پینگم موقع بازی call of duty AW بالاست.شرکت اینترنتیم پارس آنلاینه.با کابل وصل میشم و بصورت بریج.
راهی سراغ دارین که بشه پینگو آورد پایین؟!

دوستان اگه ممکنه به این سوالم پاسخ بدین
پینگم موقع بازی call of duty AW بالاست.شرکت اینترنتیم پارس آنلاینه.با کابل وصل میشم و بصورت بریج.
راهی سراغ دارین که بشه پینگو آورد پایین؟!
زنگ بزن به پشتیبانی شرکتت بهشون بگو

سلام لطفا راهنمای کنید من اخرین اپدیت کنسول Xboxone رو مثه همیشه گرفتم همین دو روز پیش و بعدش که اپدیت انجام شد تمامی عکسای اچیومنتامو وقتی انلاین میشم به صورت یک عکس یک جور میاره یعنی چه اچیومنتا و چه کپچرها گیمر تگ همه رو یک عکسه بی ربط از یه سریال میاره و تصاویر اچیومنتامو و یا کپچرهارو نمیاره حتی تو ea aaccess جای تصاویر بازیها همون یه تصویر ثابتو نشون میده . با دو تا نتم امتحان کردم همش اینجوریه . مشکل چیه لطفا راه حل ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or