temple
کاربر سایت
همان لحظه فعال میشه . چطور شما می گید هنوز فعال نشده ؟ وارد یک بازی بشید به بخش آنلاینش برید ، اگر وارد بازی شد به این معنی است که گلد شما فعال. راه دوم وارد Setting >Membership را چک کنید باید زده باشه گلد 48 ساعت . راه سوم زمانی که گلد را وارد کردید بای بهتون یک پیغام مبنی بر 48 ساعت بودن گلد بده و بعد از زدن X به شما یک پیغام تبریک می گه.
سلام هنوز واسم فعال نشده نمیدونم چیکار کنم زمانی که وارد بازی فیفا14 میشم اصلا نمیتونم بازی کنم یا زمانی که وارد بازی کالاف میشم دوباره اصلا تو بخش مولتی نمیره.چیکار کنم الان باید یه کارت گلد دیگه بخرم؟و membership من هنوز free هست و تبدیل به gold نشده
- - -ویرایش - - -
همان لحظه فعال میشه . چطور شما می گید هنوز فعال نشده ؟ وارد یک بازی بشید به بخش آنلاینش برید ، اگر وارد بازی شد به این معنی است که گلد شما فعال. راه دوم وارد Setting >Membership را چک کنید باید زده باشه گلد 48 ساعت . راه سوم زمانی که گلد را وارد کردید بای بهتون یک پیغام مبنی بر 48 ساعت بودن گلد بده و بعد از زدن X به شما یک پیغام تبریک می گه.
سلام هرکاری میکنم نمیشه وارد بازی که میشم اصلا نمیتونم مولتی برم تمام سه راه رو هم چک کردم اما نشده چیکار کنم؟