همه چیز درباره ی Xbox Live

با سلام ببخشید میشه توضیح بدید که وقتی کنسول BAN بشه چی میشه ؟؟ آخه COD من تو افلاین مشکل نداره ولی آنلاین که میشم تو بخش مولتی پلیر گیم ارور میده DLC هام رو هم بالا نمیاره مشکل کجاست؟:(

آگه تو آنلاین بن شی با کنسولت خداحافظی کن

با سلام ببخشید میشه توضیح بدید که وقتی کنسول BAN بشه چی میشه ؟؟ آخه COD من تو افلاین مشکل نداره ولی آنلاین که میشم تو بخش مولتی پلیر گیم ارور میده DLC هام رو هم بالا نمیاره مشکل کجاست؟:(

من نميدونم براي چي دوستان فاز منفي ميدن :|
اگه كنسول بن بشه نميتوني به اينترنت وصل بشي و يك ارور ميده كه كتسول شما بن شده . اونم فك كنم بخاطر اينترنت هست (COD(

!!! HALA MADRID !!! CR7 !!!

من نميدونم براي چي دوستان فاز منفي ميدن :|
اگه كنسول بن بشه نميتوني به اينترنت وصل بشي و يك ارور ميده كه كتسول شما بن شده . اونم فك كنم بخاطر اينترنت هست (COD(

!!! HALA MADRID !!! CR7 !!!

دادا من کنسولم بن شد دیگه بازی هم نمیاره بابا

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

به جان خودم کنسولم بن شد دیگه هیچی نمیاره ولی شایدم از چیز دیگه باشه ولی بعد از بن دیگه هیچی نمی آورد رفتم یکی دیگه خریدم

کنسولت دیگه بدرد هیچی نمی خوره نه بازی می تونی بکنی هیچی اصلا

اطلاعات اشتباه ندید ...وقتی کنسول بن بشه هر بار که شما میخواید به لایو وصل بیشد ارور میده که بن شدید و ربطی به حالت افلاین کنسول نداره.

دادا من کنسولم بن شد دیگه بازی هم نمیاره بابا

کنسول شما اگه بازی بالا نمیاره یا درایو اش خرابه یا لنزش ربطی به بن نداره انقدر زود قضاوت میکنید شما اگه تیتر ارور بالا console banned باشه کنسول بن شده هست غیر از این اگه به لایو وصل نمیشه مشکلات نت و تنظیمات مودم هست خارج از این مورد ما نداریم.

xbox360ban.jpg

بچه ها یه سوال داشتم خدمتتون
هنوز هم قابلیت شیر کردن GOLD توی 360 وجود داره یا برداشته شد؟

اگر منظورت این است که یک گلد بخری و تمام پروفایل هات ازش استفاده کنند نه نمیشه . اگر منظورت اینه که با گلد بازی های رایگان را دانلود کنی بعد از پروفایل ها دیگه( غیر گلد) ازش استفاده می کنی میشه.

اطلاعات اشتباه ندید ...وقتی کنسول بن بشه هر بار که شما میخواید به لایو وصل بیشد ارور میده که بن شدید و ربطی به حالت افلاین کنسول نداره.

برخي ها لذت ميبرند از اذيت كردن.وقتي بن بشين تنها انلاين نميتوني بازي كنيد.تازه بعد از ٦ ماه مايكرو شما رو خودش آن-بن ميكنه..مثل خودم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or