همه چیز درباره ی Xbox Live

این مشکل ایا برمیگرده به همون سرعت اینترنت ؟

نه هیچ ارتباطی به سرعت نت شما نداره و یک مشکل در لایه های دیگه هست که امکان ارتباط همزمان رو نمیده که این مشکل بعد از تست سیستم هوشمند جدید که دارن اجرا میکنن بیشتر هم شد

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

پروفایلتو پاک کن بعد برو cacheـهات رو هم پاک کن بعدش پروفایلتو دوباره از لایو دانلود کن!

- - -ویرایش - - -

دوستان من نمیتونم کنسولمو بصورت وایرلس به مودم وصل کنم
حتمن باید با سیم وصل کنم!!
لطفاً راهنماییم کنید!

اینکه نمیتونم که کافی نیست، اگه ارور مشخصی میده حتما متن رو بنویس اگه نه به توضیح بده بفهمیم مشکلت از کجاست

Last edited by a moderator:
اینم متن ارور
Test failed
There is a problem with your connection
Select more info for description forthe problem and how u can fixit!

Sent from my GT-I9082 using Tapatalk

خوب اینکه ارور لایو هست دوست عزیز و منظورش اینه که شما به لایو وصل نشدی
همین ارور رو وقتی داد شما ok رو بزن تا تست رو شروع کنه و اونجا مشخص میشه مشکلت از کجاست
فقط یادت باشه قبل از شروع تست wireless network رو انتخاب کنی

منم این مشکل رو دارم

http://upload7.ir/imgs/2014-07/80846277714342383051.jpg

و در بازی اذیت میکنه واسه جوین شدن به سرور ها یا وقتی که میخوام به دوستان جوین بشم اکثرا اررو میده!

و اما اینکه من یک سری پورت مثل 80 یا 88 و پورت هایی که تو خود سایت ایکس باکس گفته باید باز باشه باز نیست توی سایت پورت فورووارد هم اموزشش هست واسه همه مودم ها ولی من نتونستم انجام بدم
مدل مودم من Linksys wag120n هست و صبانت هست
درضمن مودم رو به همون ایکس باکس با کابل لن وصل کردم مستقیم و فقط به ایکس باکس وصل هست مودم و در PC هم با وایفای وصل میشم
ممنون میشم راهنمایی کنید

من وقتي ميخوام برم تو بازي سري ساين اوت ميشه هر كاري ميخوام بكنم ارور ميده مشكل از چيه؟
مشكل سرويس الرت هم دارم
وقتي هم ميخوام تو خود سايت xbox.com ساين اين كنم سري مياد بيرون

منم این مشکل رو دارم

و در بازی اذیت میکنه واسه جوین شدن به سرور ها یا وقتی که میخوام به دوستان جوین بشم اکثرا اررو میده!

و اما اینکه من یک سری پورت مثل 80 یا 88 و پورت هایی که تو خود سایت ایکس باکس گفته باید باز باشه باز نیست توی سایت پورت فورووارد هم اموزشش هست واسه همه مودم ها ولی من نتونستم انجام بدم
درضمن مودم رو به همون ایکس باکس با کابل لن وصل کردم مستقیم و فقط به ایکس باکس وصل هست مودم و در PC هم با وایفای وصل میشم
ممنون میشم راهنمایی کنید
من هم دقیقا این مشکل رو دارم اساتید لطفا راهنمایی فرمایید

دوستان راهی نیس که بازیای مجانی ماهیانه رو از طریق کامپیوتر دانلود کنیم بعد بریزیم تو کنسول ؟

شما اگه مشکلت روشن ماندن کنسول هست میتونی تنظیمات دانلود در حالت کنسول خاموش رو فعال کنی و دستگاه در حالت standby دانلود رو انجام میده

من هم دقیقا این مشکل رو دارم اساتید لطفا راهنمایی فرمایید

برای من دیگه کلا به لایو وصل نمیشه . یکاری کردن کارستون :D

الآن دو سه روز که مشکل خیلی زیاد شده و همش هم بر میگرده به زیر ساخت و از دست کاربر کاری بر نمیاد بیخود تلاش نکنید

Last edited by a moderator:
دوستان آیا بازی های F2P برای آنلاین بازی کردن نیاز به گلد ممبرشیپ دارند ؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

همه بازی ها برای بازی بصورت لایو نیاز به گلد داره
به غیر از بازی هایی که لیدر بورد دارن و در اصطلاح حالت رقابتی دارن

منم این مشکل رو دارم

ممنون میشم راهنمایی کنید

NAT مودم شما بسته هست..باید بازش کنید..اون دوسته دیگمون هم همین مشکلو داره! باید مدل مودم تون رو توی اینترنت سرچ کنید ببینید نت رو چطور میتونید باز کنید.اگر ZYXEL هست باید تیکUPNP رو توی تنظیمات مودوتون بزنید.

با سلام ببخشید میشه توضیح بدید که وقتی کنسول BAN بشه چی میشه ؟؟ آخه COD من تو افلاین مشکل نداره ولی آنلاین که میشم تو بخش مولتی پلیر گیم ارور میده DLC هام رو هم بالا نمیاره مشکل کجاست؟:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or