saeidrezay
کاربر سایت
سلام من با تمام بازیا انلاین میزنم ولی با gtaنمیشه میگه سرور در دسترس نیست چرا اینجوریه باید چکار کنم ؟
باید نت رو قوی تر بگیری راه دیگه ای نداره
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
سلام من با تمام بازیا انلاین میزنم ولی با gtaنمیشه میگه سرور در دسترس نیست چرا اینجوریه باید چکار کنم ؟
باید نت رو قوی تر بگیری راه دیگه ای نداره
من الان ۱ مگ دارم ۲ بگیرم مشکل حله ؟
بحث یک با دو نیست باید دید سرعت دانلود و پینگ در چه اندازه ای هست
از مخابرات داری؟
اره از مخابراته سرعت دانلود بالای ۱۰۰ . پینگ هم ۴۰ تا ۵۰ . لندن ۱۰۰ تا ۱۸۰
الان رفتم تست گرفتم سرعت اومده زیر ۶۰ پینگ هم ۱۰۰ تا ۱۶۰
احتمالا داری اشتباه میکنی چون پینگ باید بالای 200 باشه
از طرفی هم یک مگ باید روزانه 220 رو ثابت بده شب ها هم 130
الان گرفتم
دوستان یه مشکلی دارم من
من یه 360 خریدم..روز اول همه بازی ها رو عالی اجرا میکرد..بعد وصلش کردم به نت..گفت باید آپدیت دریافت کنه..من هم خونده بودم کپی خورش نمیپره
آپدیت کردم و به لایو وصل شدم..بعدش دیگه هیچ کدوم از بازی هامو نخوند
بردم مغازه گفت کپی خورش پریده نباید به نت وصل میکردی..گفتم مگه lt3 نیست؟؟ گفت چرا ولی کپی خورش میپره وصل کنی به نت
بعد دستگاه رو ردیفش کرد گفت دیگه به نت وصلش نکن..
الان چی کار کنم؟؟مگه میشه همچین چیزی؟؟
درود
من تازه به لاین بازی کردن باا ایکس باکس رو اوردم چندتا سئوال دارم
1- با پرو فایلی که قبلن داشتم میتونم جوین بشم که از اچیمونتای که قبلا گرفتم استفاده کنم؟
2- چرا میخوام با اون پروفایل اکانت بسازم یه رور میده درباره ایمیل که مثل اینکه قبول نمیکنه ولی از تو سایت ایکس باکس وارد میکنم قبول میکنه
3- یه پرو فایل جدید درس کردم با کامپیوتر کد لایومو وارد کردم ولی تو ایکس باکسم میزنه فیری؟از کجا بفهم که کدو قبول کرده
از تو ایکس باکسم کد میزنم میگه قبلا استفاده شده؟
خوب پس چه دلیلی داشته وصل کردم به نت دیگه بازی هامو نخوند؟؟این حرفی که زده مزخرف محض بوده و احتمالا پول بیخود گرفته
سلام اون قسمت که علامت ! زده مشکل چیه ؟چرا اینجوریه ؟
این ارور مشکلی هست که شما به لایو متصل میشی و سرور ها رو هم پیدا میکنی اما برای شروع یا ادامه بازی با مشکل مواجه هستی
بعضی اوقات این مشکل با رست کردن مودم حل میشه ولی کلا این ارور اگه وجود داشته باشه شما رو اذیت میکنه
پروفایلتو پاک کن بعد برو cacheـهات رو هم پاک کن بعدش پروفایلتو دوباره از لایو دانلود کن!دوستان من زمانی که به xbox live وصل میشم موقع رفتن توی بازی sign out میشه موقع خروج از بازی هم همینطور چکار کنم؟
سه هفتس میخوام آواتارم رو عوض کنم وارد costumize avatar میشم مینویسه signd out
?? can someone help me