همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان
این اولین پست منه
با راهنمایی شما به xbl متصل شدم.
یه سوال داشتم
اگه ممکنه راجع به برنامه هایی که توقسمت app میشه دانلود کرد و بدر بخوره توضیح بدین و اینکه
من برنامه یوتویوب را دانلود کردم.اجرا هم شد ، یه کد بهم داد که از کامپیوتر وارد کردم و اجازه دسترسی هم صادر شد ، حتی سرچ هم میکنم ویدیو برام میاره.
ولی موقع پخش اررور میده که cant displayed this video
به نظرتون مشکل از کجاست ؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید .

سلام دوستان
این اولین پست منه
یه سوال داشتم
اگه ممکنه راجع به برنامه هایی که توقسمت app میشه دانلود کرد و بدر بخوره توضیح بدین و اینکه
من برنامه یوتویوب را دانلود کردم.اجرا هم شد ، یه کد بهم داد که از کامپیوتر وارد کردم و اجازه دسترسی هم صادر شد ، حتی سرچ هم میکنم ویدیو برام میاره.

فك كنم چيلتر هست به قول دوستان قند شكن شِير كن

!!! HALA MADRID !!! CR7 !!!

سلام دوستان
این اولین پست منه
یه سوال داشتم

دوست من اکثر برنامه های که تو لیست مشاهده میکنی یا از طرف ما ***** هست یا از طرف اون ها
بنابراین زیاد خودت رو اذیت نکن و به کار اصلی کنسول که بازی کردن هست برس این امکانات فعلا برای ایران رویا است

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

سلام گلهايم:)
من رقتي از طريق ٣٦٠ گلدم رو تمديد ميكنم تو وان هم اعمال ميشه يا بايد واسه اون هم بگيرم؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

در واقع شما وقتی گلد خریداری میکنی در واقع اکانت مایکروسافت خودت رو گلد میکنی و اگه با همون اکانت تو وان هم وارد لایو بشی هیچ فرقی نمیکنه گلد هستی دیگه

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

دوستان اگه من اکانتم تو لایو بن بشه بعد با اون اکانت میتونم آفلاین بازی کنم یا باید اکانت جدید بسازم
منظورم پروفایلی هست که باهاش آنلاین بازی میکنم
بعد اون پروفایلی که بن شده اچیومنتهاش پاک میشه یا تو حالت آفلاین اچیومنتها میمونه

دوستان اگه من اکانتم تو لایو بن بشه بعد با اون اکانت میتونم آفلاین بازی کنم یا باید اکانت جدید بسازم
بعد اون پروفایلی که بن شده اچیومنتهاش پاک میشه یا تو حالت آفلاین اچیومنتها میمونه
تا جایی که من می دون Achievment ها باقی می مانه و می توانی به صورت آفلاین هم بازی کنی. و هرچی Achievment هم بعدش بگیری بهش اضافه میشه اما توی شبکه لایو نمی توانی Sync کنی باهاش.

به خاطر چی پروفایلت بن شد چه کار کردی چیت میزدی یا کار دیگه کردی یا ریپورت شدی؟!؟!؟

به خاطر چی پروفایلت بن شد چه کار کردی چیت میزدی یا کار دیگه کردی یا ریپورت شدی؟!؟!؟
نه دوست عزیز بن نشدم من تازخ میخوام آنلاین بازی کنم فقط خواستم بدونم اگه بن بشم اچیومنتهام از بین میره یا نه چون اچیومنتهام خیلی برام مهمه
شماها که بازی میکنید چند درصد احتمال بن شدن هست ؟
من بیشتر میخوام فیفا 14 و کال آفف دیوتی بازی چقدر احتمال بن شدن تو این بازیها هست ؟

نه دوست عزیز بن نشدم من تازخ میخوام آنلاین بازی کنم فقط خواستم بدونم اگه بن بشم اچیومنتهام از بین میره یا نه چون اچیومنتهام خیلی برام مهمه
شماها که بازی میکنید چند درصد احتمال بن شدن هست ؟
من بیشتر میخوام فیفا 14 و کال آفف دیوتی بازی چقدر احتمال بن شدن تو این بازیها هست ؟

cod کمتر و اکثرا بازی های شلوغ((در بخش شبکه))احتمال کمتری داره ولی بعضی دوستانی توی شبکه هستند که مشکلات روانی دارند اگه زیاد کشته بشن توسط شما میرن ریپورت میکنن پروفایل شما رو و توی fifa 14 هم بیشتر هست این موضوع اگه یه نفر رو شکست بدی امکان اینکه avoid برای شما بزنه زیاد هست و بیشتر شدن اون میتونه پروفایل رو تا مرز بن شدن هم ببره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or