mohammad-javad
کاربر سایت
این کاری که من گفتم رو هم انجام دادی و نشد؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
اره ادرس چندتا رستوران هم زدم بازم نشد میگه کد اشتباه است نمیدونم چکارکنم
این کاری که من گفتم رو هم انجام دادی و نشد؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
برو به اون سایتی که صفحه پیش فربود دادیکی به من کمک کنه هر چی میزنم هر کار میکنم میگه کد پستی اشتباه است نمیشه به هیچ طریق دیگه ای این مشکل و حل کرد
سلام دوستان
این اولین پست منه
با راهنمایی شما به xbl متصل شدم.
یه سوال داشتم
اگه ممکنه راجع به برنامه هایی که توقسمت app میشه دانلود کرد و بدر بخوره توضیح بدین و اینکه
من برنامه یوتویوب را دانلود کردم.اجرا هم شد ، یه کد بهم داد که از کامپیوتر وارد کردم و اجازه دسترسی هم صادر شد ، حتی سرچ هم میکنم ویدیو برام میاره.
ولی موقع پخش اررور میده که cant displayed this video
به نظرتون مشکل از کجاست ؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید .
سلام دوستان
این اولین پست منه
با راهنمایی شما به xbl متصل شدم.
یه سوال داشتم
اگه ممکنه راجع به برنامه هایی که توقسمت app میشه دانلود کرد و بدر بخوره توضیح بدین و اینکه
من برنامه یوتویوب را دانلود کردم.اجرا هم شد ، یه کد بهم داد که از کامپیوتر وارد کردم و اجازه دسترسی هم صادر شد ، حتی سرچ هم میکنم ویدیو برام میاره.
ولی موقع پخش اررور میده که cant displayed this video
به نظرتون مشکل از کجاست ؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید .
سلام گلهايم
من رقتي از طريق ٣٦٠ گلدم رو تمديد ميكنم تو وان هم اعمال ميشه يا بايد واسه اون هم بگيرم؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
پروفایل، گلد، پوینت، اچیومنت و کلیه چیزهای دیگه از 360 به One قابل انتقالهسلام گلهايم
من رقتي از طريق ٣٦٠ گلدم رو تمديد ميكنم تو وان هم اعمال ميشه يا بايد واسه اون هم بگيرم؟
سلام گلهايم
تا جایی که من می دون Achievment ها باقی می مانه و می توانی به صورت آفلاین هم بازی کنی. و هرچی Achievment هم بعدش بگیری بهش اضافه میشه اما توی شبکه لایو نمی توانی Sync کنی باهاش.دوستان اگه من اکانتم تو لایو بن بشه بعد با اون اکانت میتونم آفلاین بازی کنم یا باید اکانت جدید بسازم
منظورم پروفایلی هست که باهاش آنلاین بازی میکنم
بعد اون پروفایلی که بن شده اچیومنتهاش پاک میشه یا تو حالت آفلاین اچیومنتها میمونه
دوستان اگه من اکانتم تو لایو بن بشه بعد با اون اکانت میتونم آفلاین بازی کنم یا باید اکانت جدید بسازم
منظورم پروفایلی هست که باهاش آنلاین بازی میکنم
بعد اون پروفایلی که بن شده اچیومنتهاش پاک میشه یا تو حالت آفلاین اچیومنتها میمونه
نه دوست عزیز بن نشدم من تازخ میخوام آنلاین بازی کنم فقط خواستم بدونم اگه بن بشم اچیومنتهام از بین میره یا نه چون اچیومنتهام خیلی برام مهمهبه خاطر چی پروفایلت بن شد چه کار کردی چیت میزدی یا کار دیگه کردی یا ریپورت شدی؟!؟!؟
نه دوست عزیز بن نشدم من تازخ میخوام آنلاین بازی کنم فقط خواستم بدونم اگه بن بشم اچیومنتهام از بین میره یا نه چون اچیومنتهام خیلی برام مهمه
شماها که بازی میکنید چند درصد احتمال بن شدن هست ؟
من بیشتر میخوام فیفا 14 و کال آفف دیوتی بازی چقدر احتمال بن شدن تو این بازیها هست ؟