matrixgame.irآقا یه سایت معتبر برای خرید گلد ممبرشیپ 1 ماهه معرفی می کنید
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
کسی نبود؟
سلام دوستان
من ديروز يه ٣٦٠ سوپر اسليم ٤ گيگ خريدم الان مي خام به لايو وصلش كنم ولي ميگه بايد اپديت كني الان من اپديت lt3 رو دارم و كپي خور هم هستم بايد چيكار كنم؟ اساتيد كمك كنيد اپديت كنم يا نه؟
Sent from my PI39100 using Tapatalk
ممنون میشم راهنماییم کنین.خیلی نیاز دارم از xbox live خرید کنم
سلام من اینترنت 2 مگ دارم و سرعت دانلود هم بالای 300 هسته ولی وقتی میخوام با gtv انلاین بزنم نمیشه ارور میده قبلا 1 مگ داشتم فکر کردم مشکل شاید سرعت باشه الان 2 مگ گرفتم بازم همون مشکل و دارم و میگه در سرور نیست در سرویس نیست ( نمیدونم انگلیس یاد ندارم ) چکار باید کنم کمک کنید خواهشا ؟
سلام من اینترنت 2 مگ دارم و سرعت دانلود هم بالای 300 هسته ولی وقتی میخوام با gtv انلاین بزنم نمیشه ارور میده قبلا 1 مگ داشتم فکر کردم مشکل شاید سرعت باشه الان 2 مگ گرفتم بازم همون مشکل و دارم و میگه در سرور نیست در سرویس نیست ( نمیدونم انگلیس یاد ندارم ) چکار باید کنم کمک کنید خواهشا ؟
سلام مهندسان دوستان عزیز به خدا دیگه نمیدونم چه کنم این مپ پک های invasion و نمسیس رو میخوام دان کنم تا 53 درصد میره میزنه نمی تونه دان کن شیر کردم نت عوض کردم .مشکل به نظر شما از کجاست میتونم از نت دان کنم منتقل کنم با هورایزون از کجا بگیرم دی السی ؟یک راهمنمایی کنید.لطفا--ببخشید اینجا گفتم اینجا فعال هستند دوستان .چون جای دیگه جواب نگرفتم.