همه چیز درباره ی Xbox Live

حالا مثلا اگه کپی خور بپره خودم میتونم درست کنم؟
ینی نرم افزاریه یا سخت افزاری؟

نرم افزاری است اما به دردسرش نمی ارزه اگر خودت تا حالا این کار را نکرده باشی و بخواهی دوباره بریزی. بیرون 5-10 تومان می گیرن دوباره می ریزند. اما خیالت راحت باشه با لایو رفتن و آپدیت کردن مشکلی پیش نمیاد.

دوستان
در مورد Region هم میشه کمکی توضیح بدید چطوری میشه فهمید کنسول Region کجاست و اکانت باید با رجیون یکی باشه و.....
و این که ایا اکانت گلد خریداری میشه ایا با اکانت و رجیون کنسول باید یکی باشه؟

آخرین ویرایش:
من تا حالا به لایو وصل نشدم سوالم اینه که میتونم بدونه اینکه به لایو وصل بشم به اینترنت وصل بشم و اینترنت اکسپلورری رو که یکی دیگه دانلود کرده رو اجرا کنم؟

من تا حالا به لایو وصل نشدم سوالم اینه که میتونم بدونه اینکه به لایو وصل بشم به اینترنت وصل بشم و اینترنت اکسپلورری رو که یکی دیگه دانلود کرده رو اجرا کنم؟
نمی خواد جوابمو گرفتم

Last edited by a moderator:
سلام
دوستان من تو اکانتی که تقریبا 3 ساله ساختم !! یه ایمیل فیک (یعنی از خودم نوشتم) دادم !! حالا که به ایکس باکس وان انتقالش دادم میخوام ایمیل اکانت رو عوض کنم ! چطور میشه ایمیل رو عوض کرد؟؟؟میدونم بعدها با این ایمیل به مشکل خواهم خورد!!

نه ساعت فيفا ١٤ بازي كردن چقد ترافيك ميخوره دوستان

!!! HALA MADRID !!! CR7 !!!

سلام
دوستان من تو اکانتی که تقریبا 3 ساله ساختم !! یه ایمیل فیک (یعنی از خودم نوشتم) دادم !! حالا که به ایکس باکس وان انتقالش دادم میخوام ایمیل اکانت رو عوض کنم ! چطور میشه ایمیل رو عوض کرد؟؟؟میدونم بعدها با این ایمیل به مشکل خواهم خورد!!

برای تعویض ایمیل راهی که در دسترس ما ایرانی ها باشه وجود نداره
در مورد حجم مصرفی فیفا هم شما ساعتی هفتاد هشتاد مگ در نظر بگیر

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

نه ساعت فيفا ١٤ بازي كردن چقد ترافيك ميخوره دوستان

!!! HALA MADRID !!! CR7 !!!
ﺩﻗﯾﻗ ﻧﻣﯾﺷﻫ ﮔﻓﺗ ﭼﻭﻧ ﻣﻣﻛﻧﻫ ﺗﻭ ﺍﻭﻧ ﻣﻭﻗﻋ ﺗﻭ ﻟﺍﯾﻭ ﺑﺍ ﺩﻭﺳﺗﺍﺗ ﺣﺭﻓ ﺑﺯﻧﯾ ﻛﻫ ﺣﺟﻣ ﻣﯾﮔﯾﺭﻫ ﺍﻣﺍ ﺩﺭ ﻛﻟ ﺍﺯ ﺑﺍﺯﯾ ﻛﺭﺩﻧ ﺗﻭ ﮔﯾﻣ ﻧﺗ ﺍﺭﺯﻭﻧ ﺗﺭ ﻭ ﺭﺍﺣﺗ ﺗﺭﻫ

سلام من برای اولین بار میخوام به لایو وصل بشم آموزش هایی هم خوندم ولی اکثرا قدیمی ان
1 لطفا بگید باید چه فریموری روی دستگام ریخته بشه و از کجا بفهمم این فریمور روی ایکس باکسم نصب هست یا نه
2از چه دیسکایی باید استفاده کنم و چجوری باید دیسک ها رو تست کنم که اگه با اونا بازی کنم بن نمیشم
3 برای اینکه فیفا و gta v آنلاین بازی کنم باید چیکار کنم؟
ممنون بخشید سوالهام زیاده؟

Sent from my LT26ii using Tapatalk

سلام من برای اولین بار میخوام به لایو وصل بشم آموزش هایی هم خوندم ولی اکثرا قدیمی ان
1 لطفا بگید باید چه فریموری روی دستگام ریخته بشه و از کجا بفهمم این فریمور روی ایکس باکسم نصب هست یا نه
2از چه دیسکایی باید استفاده کنم و چجوری باید دیسک ها رو تست کنم که اگه با اونا بازی کنم بن نمیشم

سلام

1- باید Lt3 باشه فریمور دستگاهتون. برای تست هم اگه بازی های جدید رو اجرا کنه یعنی Lt3 هست.
2- از دیسک های برنر مکس ( 100% ) که احتمال بن شدن رو پایین میاره. برای تست دیسک هم تو این تاپیک کامل نوشته باید چیکار کنید.
3- برای فیفا باید یه آپدیت 150 مگی بزنید. برای GTA V هم یه آپدیت 70 مگی + تقریبا 400 مگ آپدیت برای پک ها. گلد هم که برای آنلاین بازی کردن ضروریه.

سلام من خودم slimدارم باید دستگاه رو وصل کنی به اینترنت با lanیاwifiفرقی نداره بعد باید فریمور رو به اخریش اپدیت کنی2.دیسکهات بایدburnermaxباشن با اینا مشکلی نداره بازیهای لیک شده رو نباید بازی کنی gtavرو هم با dvdبارنر نصب میکنی تو فحه اول سوییچ کن رویonlineخودش آپدیت میخاد اگه اشتباه نکنم حدود200-300مگ ظاهرا جدیدا هم یه آپدیت جدید اومده نمیدونم درست اما بعدش دیگه حله سوالات طبیعیه

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

سلام ببخشيد اينجا ميپرسم ميشه يك ليست از بازى هاى lt2 بديد؟؟ ميخوام ايكس باكسو بازى هاش رو بفروشم نميدونم كدوم بازى ها اجرا نميشن يه ليست از بازى هاى lt2 بديد لطفا خيلى ضروريه!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام دوستان...من یه مشکلی دارم نمیتونم به لایو وصل شم....میرم تست کنم تا مرحلهی سوم میره ولی نمیتونه به مرحله ی چهارم برسه و نمیتونه به لایو وصل شه...اینترنتمم از مخابرات میگیرم...لطفا کمکم کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or