همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان میشه 1 اکانت گلد رو برای چند گیمر تگ استفاده کرد ؟ یعنی یه بازی رو با اسپلیت اسکرین لایو بازی کرد با 1 اکانت گلد
اگه میشه چطور

بله عزیز شما اگر اکانتتون گلد باشه
میخواید با خانواده برید لایو یا همون دونفری
میرید تو قسمت اسپلید اسکرین بازی اونجا a بزنید تا دسته دوم اضافه بشه بعد یه صفحه میاد یوزری به نام gest اگه اشتباه نکنم اونو بزن
گیمرتگه اصلیت میاد رو اون فقط با یک تفاوت اخرش یک اضافه میکنه
همین اگه هم میخواید با یه پروفایل دیگه وصل بشید به لایو یعنی هردونفر یه پروفایل مخصوص خودش بله باید اون پروفایل دومی هم گلد داشته باشه
ولی نیازی نیست
همون یوزر اولیو دسته دومشون gest بزنید حله

- - -ویرایش - - -

توی صفحه مشترکین دقیق با ساعت نشون میده میزان مصرف رو.من مودم رو قبل از بازی روشن میکنم و به محض تموم شدن بازی خاموش میکنم و میزان مصرف رو چک میکنم.متاسفانه همیشه هم همین قدر هست. کاش کمتر بود!مبین نت نامحدود هم نداره مجبورم برا همین بازی 15 گیگ(63 تومن)برا هر ماه بگیرم.

عزیزان میشه اینو هم جواب بدید

من جوابتون دادم ولی نمیدونم چرا پاک میشه
متاسفانه

کلا اکانت گلد فقط مربوط به یک گیمر تگ میشه و نمیشه از به گلد برای چند گیمر تگ استفاده کرد ولی برای بازی های دونفره با دو دسته مثلا کال لازم نیست که دوتا گلد داشته باشیم دسته شماره دو از طریق همون راهی که دوستان فرمودن وصل میشه

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

دوستان کسی از شما اون CLOUD رو برای سیو بازی CONFIGURE کرده آیا مشکلی بر لایو وصل شدن بوجود نمیاره

مشکلی پیش نمیاد فقط هر بار که بخوای بهش دست رسی داشته باشین باید به نت وصل باشین که با مشکلات نت ایران زیاد نمیشه روش حساب باز کرد در ضمن باید سرعت پایین رو هم تحمل کنید

برای خرید از لایو کردیت کارت لازم هست؟ راه دیگه ای نداره؟
نه دوست عزیز بعضی از سایتها پوینت یا کارت دلار یا یورو میفروشن که شما باید با توجه به ریجن اکانتت خریداری کنی و روی کنسول Redeem کنی ( برای خرید از لایو باید v p n شیر کنی روی کنسول )

آخرین ویرایش:
برای خرید از لایو کردیت کارت لازم هست؟ راه دیگه ای نداره؟
باید از طریق داشبورد خرید کنی و وی پی ان رو با ایکس باکس استفاده کنی.یا به یه نفر که تو ایران زندگی نمی کنه پروفایلتو بدی که از این آدما هستن(گیمر تگشو نمی دونم ولی مثل اینکه تو لایو معروفه)

لطفا یه نفر نحوه شیر کردن چیز پی ان با ایکس باکسو توضیح بده یا اگر کسیو میشناسید که میتونه خرید کنه معرفی کنید.(تو کف چند تا بازی آرکید موندم ناجور!!!!!!!)
ممنون

نه دوست عزیز بعضی از سایتها پوینت یا کارت دلار یا یورو میفروشن که شما باید با توجه به ریجن اکانتت خریداری کنی و روی کنسول Redeem کنی ( برای خرید از لایو باید v p n شیر کنی روی کنسول )
اونم نمیشه من امتحان کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or