milad_maxpayne
کاربر سایت
دوستان من با یه مشکل عجیب و غریبی دچار شدم و واقعا احتیاج شدید به کمکتون دارم.
من مودم مخابرات دارم و وقتی کابل لنشو به ایکس باکس وصل میکنم اصلا کابلشو نمیشناسه. در حالی که کایل لن مودم مبین نت را به ایکس باکس میزنم میشناسش.
اشکال هم از مودم مخابرات نیست چون وقتی همین مودم را به PS3 میزنم میشناسش.
الان من خودم واقعا موندم اشکال از چی هست و بدجور اعصابم بهم ریختست. برای تعمیر هم بردمش و مغازه دار هم الکی چند تا آپدیت رو ایکس باکس وصل کرد ولی بازم درست نشد و حتی ایکس باکسم مودم مخابرات مغازه دار را هم نشناخت. یعنی من فقط به خاطر این مشکل باید ایکس باکسمو بفروشم ؟
چون من یه بار بن شده بودم و به خاطر همین ایکس باکس قبلیمو فروختم .
سلام محمد جان حالی از ما نمیگیری کلا فراموش کردی مارو هان اشکال نداره رسم روزگاره.
ببین اگه تو کابل لن از مودم فای فای میگیری و کار میکنه یعنی از لحاظ فیزیکی مشکلی نداری.ولی ا ز لحاظ گرفتن ای پی پورت و دی ان اس و یا دی اچ سی گی سرور کنسولت مشکل داره اونم قابل حل اپدیت و ...پسر خوب ربطی به این موارد که گفتی اطلا به هیچ وجه نداره حتی با بایوس فلش مادر بد هم فروشنده ور میرفت بازم معلومه الکی هست.یک دور تمامی ای پی ها رو کاملا دستی وارد کن و از ساپورتت دی ان اس سرور بگیر و اگه تونستی ای پی پورت دومی هست بهت میدن که برای اونای که مشکل ام تی یو دارن امتحان کن بعد عزیز من شما میتونی با تعویض مودمت از وایرلس کنسول استفاده کنی مدا های تی پی لینک و ایسوس ساز گاری خوبی با مخابرات دارند مخصوصا سری های 8951-50-60-51-61 nd که 8961 بهترین و دیگه قویترین مودم ای دی ا ال با 5 پورت شبکه و 2 چنل وای فای و سرعت 300 مگا بایت برای وایر لسش هست من خودم استفاده میکنم و از لن هم حتی بهتر هست و دی سی هام کتهش پیدا کرده اونو میگم به خاطر اینه که با اپدیت و تعویض مودم و چیز ارزون تر مشکلت رو حل کنی ولی اول باید ای پی ها رو چک کنی تو رنج 192.168.1.100 به بالا به ذاری و تست کنی چون خودشم اتو پورتوکول اخر رو از 100 به بالا استفاده میکنه.تست کن ظرر ندارهونتیجه رو تو تاپیک بگو دوستان اساتید هستن.هم قدسمی های سایت هم کسانی که تجربه دارند.مثل بهرام جان --مثل حسین بروس -فربد و.....یکی دیگه از دوستان هم مشکل تورو داشت که حل شد مثل اینکه مال 40 روز پیش بده دقیقا.بگو بنویس حل مشه.
- - -ویرایش - - -
مجید جان هنوزم دیر نشده والله شما خوب اومدی بی هوا راه اخر رو اول رفتی اونم با اون پیچشی که دادی -البته من هر کاری کردم نمیدونم به چه دلیل نتونستم اون یک ماه رو بگیرم البته 3ماه از خرید کنسول گذشته بود و گلد ممبر بودم .ولی بعد زمانیکه به کارت اعتباری مجازی دست پیدا کردم برای یک از دوستان انجام دادم و با اینکه میگفتم به همه بیخیال شید مشکل حل شد.البته نت شرکت خصوصی بود و محدودیت کمی داشت .الانم شما اول باید مشکل بریدج مود .///حل نی که با هم صحبت کردیم چون واقعا کارت خوب تماما باعث کانفلیکت و بازتاب منفی از سرور میشه در مودم دوم در کنسول یه پیس کار نداریم.بعد هر موقع دوست داشتی اکانتی با لو کیشن هند درست کن مراحل رو میری و 1 ماه گلد رو میگیری که با وضعیت جدید که از ماه بعد برای نت پیش میاد هیچ چیز معلوم نیست.دوستان اگر هر کنسولی یک ماه لایو رایگان داره چرا به من نگفتید؟!
شاید من نگفتم که اولین باره که دارم وصل میکنم کنسولم رو به اینترنت
حالا باید چکار کنم که یک ماه رایگان برام فعال شه؟ من اکانت ساختم کشور رو هم USA زدم اما هیچ پیامی مبنی بر اینکه یک ماه رایگان دارید نیومد.
باید چکار کنم که یک ماه فعال شه؟ لطفا راهنمایی کنید