AMIR2SNAKE
کاربر سایت
داداش اشتباه کردی پارس انلاین گرفتی من داشتم وصل نمیشد رفتم تخلیه خط کردم اسیاتک گرفتم وصل شد
آره پارس آنلاین وصل نمی شه منم داشتن هرچی port ,gateway.dns,...دستی عوض کردم نشد که نشد
داداش اشتباه کردی پارس انلاین گرفتی من داشتم وصل نمیشد رفتم تخلیه خط کردم اسیاتک گرفتم وصل شد
آره پارس آنلاین وصل نمی شه منم داشتن هرچی port ,gateway.dns,...دستی عوض کردم نشد که نشد
شبکه لایو از 4 - 6 اکتبر رایگان است
![]()
نه داداش تو این روز ها رایگان هستباید خودمون آنلاک کنیم ؟!
سلام دوستان اقا سهیل چشم مهندسم خودتی ما 3 کلاس سواد داریم اونم 3 دبستان اخراج شدم.چشم من تو یاهو ان هستم پ.ام بده در خدمتت باشم.
کسری جان در مورد اینکه تو التیمیت تیم باید سرور شی من تو 013 بازی میکردم نه حتما شما نباید سور میشدی یعنی من سور نمیشدم اگه چلنجی بود یا دعوت میکردن عین فرندلی بازی میکردم تو 14 هم دیدم همینطوری بود . بود برات اینوایت میاد یا به سرور اصلی سرچ میکنی حریف پیدا میکنی یا مثلا من و تو با هم قرار میزاریم با تیم های خودمون بازی می کنیم ایشالله اصلا بازی میکنیم.گیمر تگم که مشخصه بیاین یه 10 تا گل بزنین همه برین خوبه.؟
میلاد جان شما هم دقیقا زمانیکه که بازی کردی حتما توی لایو بودی مقدار مصرفی خود تو سیزن اگر هم اومده باشی سیزن رو انلاین کرده باشی فرضا این مقدار باز هم زیاده چون نه سرور بودی نا به کسی سرویس دادی مطمئن شو که دانلود -تایتل یا اکتیو دانلود نبوده باشه --برای امتحات یک بار دقیقا 1 ساعت تو فیف باش و همون سیزن رو ادامه بده ولی فصل بازیتو یعنی سیزن رو نذار تموم شه ببین چه مقدار باز کم میشه تو مولتی پلیر انلاین سرور هم باشی نسبت که بگیریم این مقدار درست در نیاد.من امشب حتما خودم امتحان میکنم شک برم داشت.
دوستان در مورد کسانی که نت پارس دارن من تو ضیحاتی در صفحه های قبل دادم کامل مقایسه هاشونم گفتم و در مورد کانکت به لایو متاسفانه سرویس مناسبی نیست بنا به دلایلی که نمیشه و نه جاش هست بم تو تاپیک مربوطه گفته بودم خوب پاک کردن حق هم داشتند.برای رهایی از این موضوع باید چند کار و تست کرد تا بر طرف شه که خوب شاکی میشن اینجا بگم ن.پ.خ کنید چشم.من میگم البته اق امیر با اواتور دارک نایت یکی از گزینه های جالب رو گفته ولی خوب محدودیت ایجاد میکنه .
بهرام جان از شما هم متشکرم مشکلم حل شد بسته بود اون موضوع از راه حلی که باز قبلا توضیح داده بودی استفاده کردم.ممنون
سلام کسری جانمیلاد جان اگ فقط معمولی تو فیفا باشم یعنی به نت وصل باشم اما مثلا با cpu بازی دوستانه یا کریر مود برم چقدر مصرف میکنه؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

halo 3 این ماه مجانیه تو این دو روز بزنیم دانلود:d
پاسخ هر دو سوال خیر هستسلام دوستان
لطفا راهنمایی کنید
من امروز ده XBOX SLIM 250 LT3
گرفتم یه چندتا سوال در مورد لایو از فروشنده سوال کردم که ما رو به شک انداخت
1-وقتی برای اولین بار کنسولو به اینترنت وصل میکنی از شما اپدیت میخاد اگه اپدیت کنی کپی خور کنسول میپره؟وکلا کنسول خراب میشه؟
2-اگه به هر دلیلی تو لایو بن بشی کنسول کلا غیر غابل استفاده میشه حتی افلاین؟
البته اینا حرفای فروشنده بود ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام.یه سوال مهم داشتم اونم اینکه من میخام diablo III رو با دو تا xbox سیستم لینک کنم که یکی از این کنسولها بن تشریف داره.حالا وقتی میزنم میگه که این دو تا گیم با هم فرق میکنن و یکیش ورژنش پایین تره(آخه اونی که بن نیست 3 مگ آپدیت اولیه کرده واسه همون میگه ورژنشون یکی نیست).حالا میخواستم ببینم راهی هست که بتونم اون آپدیت 3 مگ رو دستی به کنسول بن شده بدم یا اینکه آپدیت اون بن نشده رو پاک کنم؟
لازم به پاک کردنش نیست یه فلش بردار و آپدیت رو کپی کن و بریزش رو اون یکی ایکس باکس یا اینکه move کنش و بعد از اینکه بازیتون تموم شد فلش رو وصل کن به ایکس باکس در هر صورت برای اینکه تو سیستم بازی کنید باید تایتل آپدیت های یکی داشته باشین.سلام.یه سوال مهم داشتم اونم اینکه من میخام diablo III رو با دو تا xbox سیستم لینک کنم که یکی از این کنسولها بن تشریف داره.حالا وقتی میزنم میگه که این دو تا گیم با هم فرق میکنن و یکیش ورژنش پایین تره(آخه اونی که بن نیست 3 مگ آپدیت اولیه کرده واسه همون میگه ورژنشون یکی نیست).حالا میخواستم ببینم راهی هست که بتونم اون آپدیت 3 مگ رو دستی به کنسول بن شده بدم یا اینکه آپدیت اون بن نشده رو پاک کنم؟