XboxLiveVirus
کاربر سایت
اپدیت رو با پی سی بریز رو فلش بعد فلش رو وصل کن به ایکس باکسمن آپديت ميكنم دفعه بعدي كه وصل ميشم باز هم ميخواد
http://support.xbox.com/en-US/xbox-360/system-updates/system-updates-info
آخرین ویرایش:
اپدیت رو با پی سی بریز رو فلش بعد فلش رو وصل کن به ایکس باکسمن آپديت ميكنم دفعه بعدي كه وصل ميشم باز هم ميخواد
نه داداش با خیال راحت آپدیت کندوستان یه سوال من برای اولین بار میخوام انلاین بشم با XBOXم الان که آنلاین شدم میگه باید یه آپدیت بکنی کنسولتو وگرنه نمیتونی بری لایو حالا چیکار کنم آپدیت کنم کپیخورم میپره یا نه؟؟
ممنون
نه داداش با خیال راحت بازیکندوستان یه سوال داشتم
الان فیفا 14 رو بخوای آنلاین بازی کنی،اگه دی وی دی برنر مکس باشه دیگه مشکلی نداره ،از نظر بن شدن؟
به نظر من آمریکا بهترهدوستان من میخوام یه اکانت جدید برای لایو بسازم!
الان امریکا رو انتخاب کنم بهتره یا اروپا؟ایمیلی که میدم اونم باید متناسب با اکانتی که میسازم باشه؟
راستی یه اکانت هم داشتم که ایمیلشو فراموش کردم!میشه کاریش کرد؟همین اکانت LiverBarca رو که تو مشخصاتم هست میگم!میشه یه جوری ادرس ایمیلو فهمید؟
دوستان من میخوام یه اکانت جدید برای لایو بسازم!
الان امریکا رو انتخاب کنم بهتره یا اروپا؟ایمیلی که میدم اونم باید متناسب با اکانتی که میسازم باشه؟
راستی یه اکانت هم داشتم که ایمیلشو فراموش کردم!میشه کاریش کرد؟همین اکانت LiverBarca رو که تو مشخصاتم هست میگم!میشه یه جوری ادرس ایمیلو فهمید؟
ميلاد جان نياز به شير وي چي ان نيست.اول با همون ايميل و پسي كه ميخواي پروفايلو دانلود كني برو تو سايتXbox.com بعد sign in كن.ازت يك كد ميخواد.اونجا بهت ميگه براي sign in يك شماره به ايميلت ميفرستم بعد قبول كن.بعد ايميلتو چك كني يك شماره هست كه تو قسمتي كه كدو ميخواد وارد ميكني.بعد ميتوني با خود Xbox هم دانلود كني پروفايلوسلام دوستان من به یه مشکلی برخوردم که قبلا میتونستم حلش کنم جریان دانلود پرو فایل هسا به اندازه یک بند انگشت میره جلو نمیتونه دان کنه قبلا خوب با شیر وی -ان میشد راحت تر این کا رو کرد ولی از دوستان دیگه این کارو گفتن انجام میدن میدونید مشکل از کجاست و چرا .اگه اصلا بخوایم مثلا پرو خودمونم دان کنیم این اوضاع هست خوب شیر و... میشه امتحان کرد ولی خوب شاید اشکال از جای دیگست ممنون میشم .باید باز نشت شم دیگه.
دوستان من تازه واردم منظورتون چیه با خارجی ها نمیشه درست بازی کرد با ایرانی ها میشه بازی کرد ؟
تو MW3 مثلا خودش سرور پیدا میکنه کانکت میشه دیگه خارجی ایرانی رو مگه ما تعیین میکنیم؟
میشه کلن یه توضیح و quick pro بهم بدید؟
دوستان الان اکانت 1 ماهه گلد 29 تومنه میخوام بگیرم بعد که گرفتم به من حتما یه کدی پسوردی میده دیگه حالا این پسورد یا کده رو کدوم قسمت باید وارد کنم کلا چه جوری شارز کنم اکانتم رو یه ماه
دوستان من تازه واردم منظورتون چیه با خارجی ها نمیشه درست بازی کرد با ایرانی ها میشه بازی کرد ؟
تو MW3 مثلا خودش سرور پیدا میکنه کانکت میشه دیگه خارجی ایرانی رو مگه ما تعیین میکنیم؟
میشه کلن یه توضیح و quick pro بهم بدید؟
دوستان من میخوام یه اکانت جدید برای لایو بسازم!