milad_maxpayne
کاربر سایت
خوب دوست گرامی الان قشنگ واضح هست نه مشکلی پیش نمیاد به هیچ وجه.من منظورم این بود که با اون پروفایل که میخوام این کار رو کنم لایو نمیرم
ولی با همین دستگاه با پروفایل اصلیم لایو میرم
خوب دوست گرامی الان قشنگ واضح هست نه مشکلی پیش نمیاد به هیچ وجه.من منظورم این بود که با اون پروفایل که میخوام این کار رو کنم لایو نمیرم
با پروفایل اصلیتم بری لایو هیچ اتفاقی نمیوفته فقط به چیز هایی که گفتم حتما توجه کن سیو اطلاعاتی رو تو لید برد اپلود نکنه و به بخش چند نفره ی بازی مربوط نشه.تا هر موقع هم که بخوای میتونی این سیو ها رو رو هاردت نگه داری.من منظورم این بود که با اون پروفایل که میخوام این کار رو کنم لایو نمیرم
خوب تا آپدیت نکنی نمی تونی به لایو وصل بشی.اگر مشکل سرعت داری از سایت رسمی ماکروسافت دانلود کن بریز روی فلش و بعد دستگاه را آپدیت کن.سلام چرا هر وقت من به لايو وصل ميشم بايد يك آپديت طولاني را انجام بدم ؟؟
ميگه اگه نكني نميتوني وصل شي
از طریق سایت برو و forget رو بزن اگه ایمیل یا شماره موبایل داشته باشی سریع میتونی رمز رو برگردونی اگه نداشته باشی باید به یه سری از سوالان درباره بیلینگ اینفورمیشن و اسمت و تاریخ تولدت و چنتا سوال دیگه جواب بدی و تا 24 ساعت یا کمتر از 24 ساعت پسورد رو برمیگردونن فقط برا این روش یادت باشه هر چی اطلاعات بیشتر و صحیح رو بدی شانس بدست اوردن پس وردت بیشتر میشه.سلام آقا من رمز عبور پروفایلمو عوض کردم ولی الان یادم نماید و هر چی میزنم میگه اشتباهه و اون سوال امنیتی هم یادم رفته.کسی میتونه کمک کنه؟خیلی فوریه
خوب تا آپدیت نکنی نمی تونی به لایو وصل بشی.اگر مشکل سرعت داری از سایت رسمی ماکروسافت دانلود کن بریز روی فلش و بعد دستگاه را آپدیت کن.
خوب تا آپدیت نکنی نمی تونی به لایو وصل بشی.اگر مشکل سرعت داری از سایت رسمی ماکروسافت دانلود کن بریز روی فلش و بعد دستگاه را آپدیت کن.
اپدیت رو با پی سی بریز رو فلش بعد فلش رو وصل کن به ایکس باکسمن آپديت ميكنم دفعه بعدي كه وصل ميشم باز هم ميخواد
نه داداش با خیال راحت آپدیت کندوستان یه سوال من برای اولین بار میخوام انلاین بشم با XBOXم الان که آنلاین شدم میگه باید یه آپدیت بکنی کنسولتو وگرنه نمیتونی بری لایو حالا چیکار کنم آپدیت کنم کپیخورم میپره یا نه؟؟
ممنون
نه داداش با خیال راحت بازیکندوستان یه سوال داشتم
الان فیفا 14 رو بخوای آنلاین بازی کنی،اگه دی وی دی برنر مکس باشه دیگه مشکلی نداره ،از نظر بن شدن؟
به نظر من آمریکا بهترهدوستان من میخوام یه اکانت جدید برای لایو بسازم!
الان امریکا رو انتخاب کنم بهتره یا اروپا؟ایمیلی که میدم اونم باید متناسب با اکانتی که میسازم باشه؟
راستی یه اکانت هم داشتم که ایمیلشو فراموش کردم!میشه کاریش کرد؟همین اکانت LiverBarca رو که تو مشخصاتم هست میگم!میشه یه جوری ادرس ایمیلو فهمید؟
دوستان من میخوام یه اکانت جدید برای لایو بسازم!
الان امریکا رو انتخاب کنم بهتره یا اروپا؟ایمیلی که میدم اونم باید متناسب با اکانتی که میسازم باشه؟
راستی یه اکانت هم داشتم که ایمیلشو فراموش کردم!میشه کاریش کرد؟همین اکانت LiverBarca رو که تو مشخصاتم هست میگم!میشه یه جوری ادرس ایمیلو فهمید؟
ميلاد جان نياز به شير وي چي ان نيست.اول با همون ايميل و پسي كه ميخواي پروفايلو دانلود كني برو تو سايتXbox.com بعد sign in كن.ازت يك كد ميخواد.اونجا بهت ميگه براي sign in يك شماره به ايميلت ميفرستم بعد قبول كن.بعد ايميلتو چك كني يك شماره هست كه تو قسمتي كه كدو ميخواد وارد ميكني.بعد ميتوني با خود Xbox هم دانلود كني پروفايلوسلام دوستان من به یه مشکلی برخوردم که قبلا میتونستم حلش کنم جریان دانلود پرو فایل هسا به اندازه یک بند انگشت میره جلو نمیتونه دان کنه قبلا خوب با شیر وی -ان میشد راحت تر این کا رو کرد ولی از دوستان دیگه این کارو گفتن انجام میدن میدونید مشکل از کجاست و چرا .اگه اصلا بخوایم مثلا پرو خودمونم دان کنیم این اوضاع هست خوب شیر و... میشه امتحان کرد ولی خوب شاید اشکال از جای دیگست ممنون میشم .باید باز نشت شم دیگه.