همه چیز درباره ی Xbox Live

من بیشتره وقت ها ip مودمم عوض میشه از اون 192....به یه چی دیگه وقتی به صورته manual برش می گردونم بعد از مدت کمی از لایو دیسی میشه و حتما باید دوباره test connection بدم که دوباره با همون وضعیت وصل شم,نمی دونم چش شده من بیشتره از یه ساله لایوم با این مودم بدونه هیچ درده سری جدیدا نمی دونم چرا بازی در میاره ://
لطفا اگه کسی می تونه یه راهنمایی بکنه ما رو

Sent from my X10i using Tapatalk 2

شما با دیسک معمولی هم بری دیگه بن نمیشی چی برسه به بدون دیسک برو خیالت راحت باشه ...!!

Sent from my iPhone using Tapatalk 2
اقا مطمني

- - -ویرایش - - -

من بیشتره وقت ها ip مودمم عوض میشه از اون 192....به یه چی دیگه وقتی به صورته manual برش می گردونم بعد از مدت کمی از لایو دیسی میشه و حتما باید دوباره test connection بدم که دوباره با همون وضعیت وصل شم,نمی دونم چش شده من بیشتره از یه ساله لایوم با این مودم بدونه هیچ درده سری جدیدا نمی دونم چرا بازی در میاره ://

اقا اگه كانكت شي بن نميشي

- - -ویرایش - - -

اقا من ميخوام براي اولين بار به لايو كانكت شم اولا بن نشم دوما ميگه بايد ابديت كني اقا بن نششششم لطفا كمك كنيد

با isp در این مورد صحبت کن ببین میتونه راهنمایی کنه ! اگر نشد شما و هر 3 دوست دیگه از v-p-n با کانکشن یک کشور استفاده کنید شاید مشکل حل بشه .

احتمالا باید تنظیمات مودم رو روی Bridge تنظیم کنید . این به خاطر isp شماست .

هیچ چی !

تغییر رمز وبزن . شماره موبالت و بده ، درخواست کد و بزن . بعد از چند ثانیه برات اس ام اس کدفعال سازی اکانت میاد . کد و وارد کن و اکانتت فعال میشه .
راه دومت اینه که یه اکانت هات میل درست کنی .

سلام دادش گلم حسین جان استاد بنده بازگشتت خوشحالم کرد در ضمن پسر خالم پیگیر کارت هستش عزیز گفت بگم.حاجی ما تو این کال این پیغام داغونمون کرده no longer .... نتم هم من 1 مگ هست پینگم یا ایران 23 هست با اروپا 130--میشیگان هم 230 هست مال امری.... هستش.یه سوال دیگه هم دارم اقا ما نوکرتیم نوکر نمیخوای مخلص چی.ممنون.خوشحال شدم.

سلام دادش گلم حسین جان استاد بنده بازگشتت خوشحالم کرد در ضمن پسر خالم پیگیر کارت هستش عزیز گفت بگم.حاجی ما تو این کال این پیغام داغونمون کرده no longer .... نتم هم من 1 مگ هست پینگم یا ایران 23 هست با اروپا 130--میشیگان هم 230 هست مال امری.... هستش.یه سوال دیگه هم دارم اقا ما نوکرتیم نوکر نمیخوای مخلص چی.ممنون.خوشحال شدم.
اقا اگه من كانكت شم بن نميشم تو روورووو به خدااااااا كمك كن

اقا من ميخوام براي اولين بار به لايو كانكت شم اولا بن نشم دوما ميگه بايد ابديت كني اقا بن نششششم لطفا كمك كنيد[/QUOTE]

نه دوست عزیز برا چی بن شی یا افلاین از این دو تا ادرس http://download.microsoft.com/downl...-8DDE-94CA3A298ABE/SystemUpdate_16537_USB.zip
http://support.xbox.com/en-US/xbox-360/system-updates/system-update-help
افلاین بگیر دانلود کن یعنی بعد افلاین اپ کن خطری هم نداره همه ماها هم اپ کردیم چه انلاین چه افلاین.بن هم نمیشید--در مورد دیسک برنر مکس هم زیاد فکر خودا رو مشغول این بن نکن ماکرو زیاد جدیدا توجه نمیکنه فعلا که در حال بالا کشیدن پوینت های ما هست.

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز سلطان جان نه بن نمیشی با خیال راحا اپدیت کن برات لینکشم گذاشتم که اگه خواستی افلاین اپدیت کنی .البته اگه حوصله داری بزار همون انلاین اپدیت شه ..من در خدمتم باز سوالی بود.

آخرین ویرایش:
اقا من ميخوام براي اولين بار به لايو كانكت شم اولا بن نشم دوما ميگه بايد ابديت كني اقا بن نششششم لطفا كمك كنيد

نه دوست عزیز برا چی بن شی یا افلاین از این دو تا ادرس http://download.microsoft.com/downl...-8DDE-94CA3A298ABE/SystemUpdate_16537_USB.zip
Xbox Updates | Xbox 360 Updates | Xbox System Update - Xbox.com
افلاین بگیر دانلود کن یعنی بعد افلاین اپ کن خطری هم نداره همه ماها هم اپ کردیم چه انلاین چه افلاین.بن هم نمیشید--در مورد دیسک برنر مکس هم زیاد فکر خودا رو مشغول این بن نکن ماکرو زیاد جدیدا توجه نمیکنه فعلا که در حال بالا کشیدن پوینت های ما هست.

- - -ویرایش - - -

اقا من ميخوام براي اولين بار به لايو كانكت شم اولا بن نشم دوما ميگه بايد ابديت كني اقا بن نششششم لطفا كمك كنيد[/QUOTE]

- - -ویرایش - - -

افلاین بگیر دانلود کن یعنی بعد افلاین اپ کن خطری هم نداره همه ماها هم اپ کردیم چه انلاین چه افلاین.بن هم نمیشید--در مورد دیسک برنر مکس هم زیاد فکر خودا رو مشغول این بن نکن ماکرو زیاد جدیدا توجه نمیکنه فعلا که در حال بالا کشیدن پوینت های ما هست.[/QUOTE]
پس چرا انقدر ميگن اگه كانكت شي بن ميشي ؟راستي حجمش چقدره؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز سلطلن جان نه بن نمیشی با خیال راحا اپدیت کن برات لینکشم گذاشتم که اگه خواستی افلاین اپدیت کنی .البته اگه حوصله داری بزار همون انلاین اپدیت شه ..من در خدمتم باز سوالی بود.[/QUOTE]
بعد اگه انلاين بازي كنم چي راستي حجمش چه قدره ؟

اقا اگه من كانكت شم بن نميشم تو روورووو به خدااااااا كمك كن

نه . از دیسک های بُرنر مکس استفاده کنی بن نمیشی . البته سیستم بن مایکروسافت بدین صورته که قبل از بن شدن شما رو وارد لیست سیاه میکنه و زمان انتشار بازیهای بزرگ ، ( که 2 ماه قبلش بهرت آنلاین نشی با اون بازی ) همه رو با هم بن میکنه . زمانی هم که تو لیست سیاه میری ، راهی هست که بتونی متوجه بشی ، تو لیست رفتی یا خیر .

- - -ویرایش - - -

دیس شدن شما ربطی به تغییر IP شما نداره . مشکل از کیفیت خطوط ارتباطی شماست .

بعد اگه انلاين بازي كنم چي ؟با چه نوع سي دي بازي كنم كه بن نشم ؟

- - -ویرایش - - -

نه . از دیسک های بُرنر مکس استفاده کنی بن نمیشی . البته سیستم بن مایکروسافت بدین صورته که قبل از بن شدن شما رو وارد لیست سیاه میکنه و زمان انتشار بازیهای بزرگ ، ( که 2 ماه قبلش بهرت آنلاین نشی با اون بازی ) همه رو با هم بن میکنه . زمانی هم که تو لیست سیاه میری ، راهی هست که بتونی متوجه بشی ، تو لیست رفتی ی
مطمأني .بايد چي كار كنم بن نشم اگه كانكت باشم و بازي معمولي بازي كنمم بن ميشم؟

- - -ویرایش - - -

نه . از دیسک های بُرنر مکس استفاده کنی بن نمیشی . البته سیستم بن مایکروسافت بدین صورته که قبل از بن شدن شما رو وارد لیست سیاه میکنه و زمان انتشار بازیهای بزرگ ، ( که 2 ماه قبلش بهرت آنلاین نشی با اون بازی ) همه رو با هم بن میکنه . زمانی هم که تو لیست سیاه میری ، راهی هست که بتونی متوجه بشی ، تو لیست رفتی ی
مطمأني .بايد چي كار كنم بن نشم اگه كانكت باشم و بازي معمولي بازي كنمم بن ميشم؟

ببین دوست عزیز دادش گلم اینقدر اول به خودت ترس راهنده میخوای بازی کنی حال کنی همش یعد تو فکرت این اذیت میکنه ایشالله که هیچی نمییشه بد دل نباش--اول هیشه بهتر ههست از دیسک برنر استفاده کنی مخصوصا اگه میری لایو و مولتی پلیر بازی میکنی از دیسک های برنر مکس و پچ شده که فروشنده میگه امنیت لایو داره استفاده کن اگه خواستی پ.خ بزن چند تا فروشگاه بکم که خودم هم خریدم راضیم.و دوم اینکه قبل از عرضه بازی یعنی ریلیز بازی رو تو کنسول نزار تو گیم نرو ---تو بازیها با کسی بحث و جدال نکن و از برنامه ها که فایل های بازی رو مثل گیم اسکور و اچیومنت دست کاری و مد میکنن دوری کن.اگه کانکت بشی دیسکتم معمولی باشه تو قسمت مولتی پلیرش نرو که بخواد شناسایی کنه --عادی بازی کنی بن نمیشی ما هم استفاده میکنیم البته تعداد کمی و تا 4 ماه پیش یا سال پیش.بن نمیشی ایشالله.راحت کارت رو انجام بده

d.soltani

- - -ویرایش - - -

شما اینقدر نگران نباش ....بن نمیشی.... البته من این کار رو توصیه نمی کنم اما خودم با 97% forza انلاین زدم و هیچی نشد... در کل مایکرو دیگه اخر نسلی بعیده که بن کنه کسی رو ...

اقا ميلاد شما چه جوري اكانت لايو ساختي مگه شما كريديت كارد داري؟ به ما ميگه كريديت كارتو بزن تا مطمن شيم بالغي لطفا راهنماييم كنيد٠

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

ببین دوست عزیز دادش گلم اینقدر اول به خودت ترس راهنده میخوای بازی کنی حال کنی همش یعد تو فکرت این اذیت میکنه ایشالله که هیچی نمییشه بد دل نباش--اول هیشه بهتر ههست از دیسک برنر استفاده کنی مخصوصا اگه میری لایو و مولتی پلیر بازی میکنی از دیسک های برنر مکس و پچ شده که فروشنده میگه امنیت لایو داره استفاده کن اگه خواستی پ.خ بزن چند تا فروشگاه بکم که خودم هم خریدم راضیم.و دوم اینکه قبل از عرضه بازی یعنی ریلیز بازی رو تو کنسول نزار تو گیم نرو ---تو بازیها با کسی بحث و جدال نکن و از برنامه ها که فایل های بازی رو مثل گیم اسکور و اچیومنت دست کاری و مد میکنن دوری کن.اگه کانکت بشی دیسکتم معمولی باشه تو قسمت مولتی پلیرش نرو که بخواد شناسایی کنه --عادی بازی کنی بن نمیشی ما هم استفاده میکنیم البته تعداد کمی و تا 4 ماه پیش یا سال پیش.بن نمیشی ایشالله.راحت کارت رو انجام بده
مثلا اگه gta v رو اگه حتي افلاين بازي (البته قبل از ريليز بازي) مشكلي پيش مياد؟

اقا ميلاد شما چه جوري اكانت لايو ساختي مگه شما كريديت كارد داري؟ به ما ميگه كريديت كارتو بزن تا مطمن شيم بالغي لطفا راهنماييم كنيد٠

اکانتی که ساختی رو باید A-d-u-l-t یا بزرگسال انتخاب میکردی . اینطوری سوالای امنیتی برات نمیومد ! به هر حال ساخت اکانت کاری نداره . تو لایو هم طبق چیزی که بالا گفتم عمل کن .

نه . از دیسک های بُرنر مکس استفاده کنی بن نمیشی . البته سیستم بن مایکروسافت بدین صورته که قبل از بن شدن شما رو وارد لیست سیاه میکنه و زمان انتشار بازیهای بزرگ ، ( که 2 ماه قبلش بهرت آنلاین نشی با اون بازی ) همه رو با هم بن میکنه . زمانی هم که تو لیست سیاه میری ، راهی هست که بتونی متوجه بشی ، تو لیست رفتی یا خیر .

- - -ویرایش - - -

دیس شدن شما ربطی به تغییر IP شما نداره . مشکل از کیفیت خطوط ارتباطی شماست .

فک,نکنم,اخه,وقتی که ip م نرماله (همون 192... ) اصلا دیسی نمیشم ولی به محضه اینکه ip عوض میشه نیم ساعت نمیشه که دیسی میشم :|
بعد من الان یه ساله لایوم سیم و اینام هم همون یه سال پیش خریدم نوعه,با چنتا پریز تلفن دیگه هم امتحان کردم ولی باز ip نرمال نمیشه

فک,نکنم,اخه,وقتی که ip م نرماله (همون 192... ) اصلا دیسی نمیشم ولی به محضه اینکه ip عوض میشه نیم ساعت نمیشه که دیسی میشم :|
بعد من الان یه ساله لایوم سیم و اینام هم همون یه سال پیش خریدم نوعه,با چنتا پریز تلفن دیگه هم امتحان کردم ولی باز ip نرمال نمیشه

کل دنیا اینترنتشون به صورت ip داینامیکه ! دلیلی نداره مشکل شما از IP باشه . مشکل از جای دیگه هست . شاید تنظیمات ! شایدم چیز دیگه . به نظرم تنظیمات مودم و ایکس باکس و صفر کن . مجددا تنظیم کن .

- -

]
مثلا اگه gta v رو اگه حتي افلاين بازي (البته قبل از ريليز بازي) مشكلي پيش مياد؟
همین طور که استاد بنده حسین جان گفتن برای ساختن اکانت باید اکانتت رو روی بزرگسلان بزاری یعنی کمترین سن تولد 1994 -1993و....اینطوری ازت نه کریدیت میخواد نه سوال امنیتی که دل بخواهت میشه--چون زیر 18 سال محدودیت برات ایجاد میکنه
در مورد گیم هم افلاین هم شما بازی میکنی به دلیل ثبت شدن دیتا و اچیومنت و گیمر اسکور در کنسول قبل از ریلیز چون تارخ نگار هم داره دقیق مگر اینکه کلا اصلا نت وصل نشی دستگاهت خاموش میکنی میره 2005 --ولی بله به لایو که وصل میشی اینها ثبت میشه و تارخ رو قبل از ریلی تشخیص میده و ممکن هست دردسر درست کنه سر گیرز جاجمنت این موضوع ثابت شد -پس تا ریلیز صبر کن تا بن نشی ولی بازم خوش فکر باش فکر این موضوع رو نکن چیزهایی که من و اساتید گفتن رعایت کنی این ماکرو بی در و پیکر کاری نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or