همه چیز درباره ی Xbox Live

نه دوست عزیز مثل پول میریزی عابر بانکت منقضی نمیشه که پولت از بین نمیره--ولی وقتی میخری سعی کن سریع ریدیم کنی .

نه الان یه 800 پوینت توی اکانتم دارم میگم اینجوری نیست که ازش استفاده نکنم بره خود به خود ؟ حذف بشه ؟

آقا ما پروفایلمون پاک شده بود یا 5000 تا game score
حالا وقتی همون رمز و ایمیل رو میزنم یه پروفایل دیگه دانلود میکنه که هیچی gamescore نداره!
ولی هنوز گیمر تگ قبلیم سره جاش هست!

نه من هیچ تنزیم ازافی نکردم مودمو با کابل لن وصل میکنم همین از مخابرات هم سرویس میگیرم من تو بتل هم بدون مشکل با خارجی ها بازی میکنم
پینگت با ایرانی ها چند . مثلا سرور تهران

- - -ویرایش - - -

نه الان یه 800 پوینت توی اکانتم دارم میگم اینجوری نیست که ازش استفاده نکنم بره خود به خود ؟ حذف بشه ؟
همون طور که دوستمون گفت فکر نکنم اتفاقی بیفته

من الان چند ساله از لایو استفاده میکنم حدود 4 ماهه که شدیدا لگ میندازه تو فیفا با خارجیا و بازی هایه دیگه هم تایم اون میده مثلا کال اف یا هیلو
من از اسیاتک اینترنت داشتم که این مشکل شروع شد. حالا هم 3 روزه از مخابرات گرفتم اینم همون طوریه
کسی میدونه چرا این طوریه در ضمن فرند لیستم هم کمتر کسی انلاین میشن تازهگیا

من الان چند ساله از لایو استفاده میکنم حدود 4 ماهه که شدیدا لگ میندازه تو فیفا با خارجیا و بازی هایه دیگه هم تایم اون میده مثلا کال اف یا هیلو
من از اسیاتک اینترنت داشتم که این مشکل شروع شد. حالا هم 3 روزه از مخابرات گرفتم اینم همون طوریه
لگ داشتن فقط به speed و ping نتت بر میگرده . دوستاتم یا خدای نکرده بن شدن یا خودشون نمیان لایو.از این بیشتر نیست

داداش من با ایرانی ها هم لگ دارم

شما شک نکن که مشکل از نتته
من سایته speedtest پینگ گرفتم پینگم 30 بود من از کرج نت میگیرم
با ایرانی ها هم تو black2 پینگم سبزه سبزه یعنی پره پره از کجا نت میگیرید شما

من از پارس هستم با پهنای شیر شده 512 و چندبار تست گرفتم پینگم تقریباً 350 یا 340 بود.راهی هست که بیارم پایین؟

ویرایش:
از روش لینک زیر رفتم
http://forum.gorz.ir/topic/9935-آموزش-پایین-آوردن-ping-پینگ-و-افزایش-سرعت-برای-بازی-گ/
در CMD پینگ 4.2.2.4 گرفتم نزدیک 150 تا اومده بود پایین اما با speedtest پینگ می گیرم فرقی نکرده

آخرین ویرایش:
من که بعید میدونم راهی باشه پینگو پاین اورد
برا اکس باکس نمیشه پینگ رو پایین اورد ولی برا پی سی میشه.

- - -ویرایش - - -

دوستان یکی داره با یک کنسوله دیگه هی با اکانت من Sign میشه . یکی کمکم کنه شره این حروم زاده رو کم کنم.روی کنسول طرف دانلود شدس.
https://live.xbox.com/en-GB/Profile/Protection
شما به این لینک برو و ریکوار دانلود پروفایل رو بزن دست رسی از سایت و از اکس باکس(حتی اکس باکس خودت)قطع میشه و باید دوباره پروفایلتو دانلود کنی قبلش پس وردتو عوض کن که اون ... زاده نتونه دوباره پروفایلتو دانلود کنه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or