همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان
من اگه رو ایکس باکسم یه پروفایل باشه که بازی کپی روش اجرا شده
اگه یه پروفایل جدید بسازم مشکلی پیش نمیاد؟
کلا اگه بعد وصل شدن به لایو مثلا رو یه پروفایل دیگه ساین این شم بازی کپی بازی کنم بن میشم؟(به صورت افلاین و بدون ارتباط به اینترنت)
:bighug:
شما کلن اگه ال تی 3 داری میتونی به لایو وصل شی و بن نمیشه حالا فرقی نمیکنه پروفایل جدید باشه قدیمی باشه کپی بازی کرده باشی با پروفایل.من شنیدم مایکروسافت فعالیت هایی که انجام میدی افلاین رو هم بعد که ان شی میتونه بفهمه.یعنی افلاین کپی بازی کنی فرقی نداره زیاد.

یعنی من بعد وصل شدن به لایو کلا نباید چه افلاین چه انلاین رو هر پروفایلی بازی کپی بزنم؟؟
من تا الان بازی کپی بازی کردم(قبلش 2 بار وصل شدم پروفایلو پاک کردم)اگه وصل شم مایکرو میفهمه
(احساس میکنم ایکس باکس چه اشغاله:dانلاین پی سی بهتره)

یعنی من بعد وصل شدن به لایو کلا نباید چه افلاین چه انلاین رو هر پروفایلی بازی کپی بزنم؟؟
من تا الان بازی کپی بازی کردم(قبلش 2 بار وصل شدم پروفایلو پاک کردم)اگه وصل شم مایکرو میفهمه
(احساس میکنم ایکس باکس چه اشغاله:dانلاین پی سی بهتره)
داداش شما هر کاری میتونی تو لایو بکنی اگه ال تی 3 داشته باشی.

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان من گلد ۱ ماه خریدم و وارد کردم ولی‌ آدرس و کد پستی میخواد که ندارم تو نت گشتم نبود باید چیکار کنم کمک آدرس انگلیس هم میخوام
شما میتونی این ادرس های معتبر استفاده کنی http://www.matrixgame.ir/shop/cms.php?id_cms=6

سلام دوستان

نمیدونم نت من اینجوریه یا مال همه اینجوریه!! بعد از اینکه به لایو وصل میشم بعد 30-45 دقیقه قطع میشه نتم ولی وقتی نت رو PC کار میکنه مشکلی نداره!!

یدونه هم این Rep که هست چرا مال بعضیا 3 ستاره هست مال بعضیا 5 ستاره؟؟

سلام دوستان

نمیدونم نت من اینجوریه یا مال همه اینجوریه!! بعد از اینکه به لایو وصل میشم بعد 30-45 دقیقه قطع میشه نتم ولی وقتی نت رو PC کار میکنه مشکلی نداره!!

یدونه هم این Rep که هست چرا مال بعضیا 3 ستاره هست مال بعضیا 5 ستاره؟؟
نت من هم اینطوریه.چون بعضی ها ادم با حالی هستن پریفر میشن.

یعنی اگه فقط lt3 باشه میشه امن لایو رفت و بن نشد
همیشه یه شانس برا بن شدن و شناسایی شدن هست.من خودم بازی معمولی هم گذاشتم بن نشدم.یعنی زیاد تاثیری نداره برنر مکس(خودم تجربه کردم)ولی بجز حرف بن شدن یا بن نشدن برنرمکس بخری میتونی بازی رو اینستال کنی و در نتیجه به درایو اکس باکس کمتر قشار میاد(بازی هایی که زیاد بازی میکنی رو به نظره من برنر مکس بخر مثلا برای مالتی پلیر BO2 بخر و لازم نیست همه بازی ها رو برنر مکس بخری)

همیشه یه شانس برا بن شدن و شناسایی شدن هست.من خودم بازی معمولی هم گذاشتم بن نشدم.یعنی زیاد تاثیری نداره برنر مکس(خودم تجربه کردم)ولی بجز حرف بن شدن یا بن نشدن برنرمکس بخری میتونی بازی رو اینستال کنی و در نتیجه به درایو اکس باکس کمتر قشار میاد(بازی هایی که زیاد بازی میکنی رو به نظره من برنر مکس بخر مثلا برای مالتی پلیر BO2 بخر و لازم نیست همه بازی ها رو برنر مکس بخری)
ممنون
البته بازی 97 درصدو میشه با اهنگ رو هارد ریخت
یه چیز دیگه شما چند وقته بازی میکنید؟ موج بن هر چند وقت یک بار هست شما موج بن رو رد کردید؟:d

سلام
دوستان اقایون اساتید محترم --مهندسین و....بیایان بعد از چند وقت دوباره همینجوری چیزی نگیم این قسمت رو مخصوصا با دوست خوبم خودش میدونه ....نت ها خوب شدن ولی تا جا دوباره 100% شن خوب کار داره این سوال پس دیر یا زود یه دست میشه --جریان این ستاره هم بستگی به با حالی نداره که اخه --بعیده از شما این گزینه نتیجه انتخاب بازیکن یا ترجیح دادن یک بازیکن در مولتی بازی کردن در لایو که پلیر مقابلت گزینه پریفر دیس پلیر رو میزنه حالا خواه تو خوب باش خواه بد-تو لایو هم راحت یا از fack addres gnarator یا مثل من ادرس یکی از دوستانم رو دادم تو نت هم فراوون هست --برای بن شدن وخطر و... امنیت اقا هیچ تظمینی وجود ناره --فقط و فقط با داشتن پچ ال تیت 3 --گیم برنر و 100% و پچ شده و اجتناب از خیلس کارها این احتمال رو کم میکنی --هر کی تو این چند مورد شک داره نظر داره سوال داره پ-خ بزنه اینجا دوستان ناراحت میشن --ولی سعی کنید طئوری مثل برادر ویروس ندید.
اسم این سایت ها رو هم مخفی یا پ.خ بزنید دوباره به خاطر یه مسخره یازی سایتو .....تازه اونم یه سایت کلاه....

دوستان من بعد یه مدت اومدم XBL میخوام COD BO 2 بزنم 60 مگ آپدیت داره ! هرکاری میکنم دانلود نمیشه ، یعنی همون اول دانلود گیر میزنه و جلوتر نمیره !! نمیدونم مشکلش چیه !؟؟!؟؟

ممنون
البته بازی 97 درصدو میشه با اهنگ رو هارد ریخت
یه چیز دیگه شما چند وقته بازی میکنید؟ موج بن هر چند وقت یک بار هست شما موج بن رو رد کردید؟:d

علی اقا این سبک بازی 97 با اجرای موزیک بازم همون ظرر رو برای رام یا همون لنز داره اون صدای مصیبت امیزه دی وی دی رام کنسول هم هست تضمین تو بن نشدنت نیست-موج بن هم اصلا زمان نداره ماکرو حال کنه جیک ثانیه هممون فرت.دروغ میگم دوستان ؟برادر متا لیکا (علی جان)شما پ.خ بزن میگم براتون.

در ضمن در مورد حجم اطلاعات مصرفی این قدر دیگه نیست مگه اقا سرور ماکرو سافتی برای فیفا تو یک ساعت 10 مگ برا کال هم 8 مگ این ماکزیمم هست --البته زمانی که نت ایده ال هست نه نفتی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or