همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان امروز تو لایو دیدم نوشته با خرید ۳ ماه گلد ، 3 ماه دیگه هم رایگان بگیرید!! مهلتش تا کی هست؟؟ شرایطی چیزی داره؟؟

اگه شرایطی نداشته باشه بگید من برم فردا بخرم
من خودم يك سه ماه گرفتم اونجا زدم قبول نكرد.بعضي از دوستان ميگفتن بايد وي چي ان شير كرد.از ساپورت هم پرسيدم گفت بايد كدي بخري كه اين offer ساپورت كنه.(البته كلا ساپورتش در جريان نبود)

سلام دوستان.اکانت با پوینت چه فرقی میکنه ؟هرکدوم چه کارایی ای داره؟برا لایو کدوم رو باید خرید؟
پوينت كه براي خريد از لايو استفاده ميشه
ولي اكانت كه با اون مياي لايو و بازي ميكني باهاش.همون پروفايلته
ساختن اكانت مجانيه ولي بايد گلد بخري براش تا بتوني مولتي بازي كني.البته اگر براي اولين بار ميخواي به لايو وصل بشي ميتوني يك ماه مجاني گلد بگيري.براي اين كار هم بهتره كشور هند رو انتخاب كني چون نياز به credit card نداره

سلام دوستان من همین الان بعد از 6 سال که ایکس باکس داشتم... تازه به لایو وصل شدم. و الان متصل شده و اکانت لایو هم sign up کردم و همه چیز امادس (البته اگه اون یک ماه مجانی که گولد باشم)
سوال من اینه که من حدود 150 تا بازی دارم که هیچ کدوم برنر مکس نیست و این جدیدا 97% هستن. میشه با همین 97% ها لایو بازی کنم؟

اگه نمیشه ... اون بازی هایی که قدیمی هستن و برنر مکس نیستن هم نمیشه؟ مثلا forza 3 یا کلا قدیمیا...

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من همین الان بعد از 6 سال که ایکس باکس داشتم... تازه به لایو وصل شدم. و الان متصل شده و اکانت لایو هم sign up کردم و همه چیز امادس (البته اگه اون یک ماه مجانی که گولد باشم)
سوال من اینه که من حدود 150 تا بازی دارم که هیچ کدوم برنر مکس نیست و این جدیدا 97% هستن. میشه با همین 97% ها لایو بازی کنم؟

دیسک های 97% مشکل ندارن اما ریسکه دیگه ! من خودم فقط 2 تا بازی برنر مکس دارم اما بن نشدم اما با برنر مکس امن تره.

اونا هم مشکلی ندارن !!
اما برای امن بودن نیاز به این داره که Stealth باشه که اجباری نیست اینم برای امنیت بیشتره.

ممنون.پوینت چه جور به دست میاد؟با حدودا چه قدر پوینت میشه چیزی خرید؟مثلا چی میشه خرید؟
پوينت كه بايد بخري مثلا از سايت زير:
با 1200 پوينت مثلا ميشه يك بازي arcade خريد.يا dlc و انلاين پس خريد.بهتره اول وصل بشي به لايو و ببيني چي ميخواي بخري بعد بري پوينت بخري

دوستان من هنوز سر این 3 +3 ماه دوزاریم نیافتاده از ساپورت 15 دقیقه پیش پرسیدم همینطوری که دوستمون گفت هیچی . چه طوری یعنی 3 ماهم رو تمدید کنم مثلا 3 ماه فیری میده یا باید نوع خاصی باشه؟ فکر میکنم 1% منظورش خرید و یاداواری renewallهست میده پیغام منظورش این باشه که با کریدیت باشه ....

دوستان من هنوز سر این 3 +3 ماه دوزاریم نیافتاده از ساپورت 15 دقیقه پیش پرسیدم همینطوری که دوستمون گفت هیچی . چه طوری یعنی 3 ماهم رو تمدید کنم مثلا 3 ماه فیری میده یا باید نوع خاصی باشه؟ فکر میکنم 1% منظورش خرید و یاداواری renewallهست میده پیغام منظورش این باشه که با کریدیت باشه ....

تا اونجايي كه من ميدونم واسه اين 3 + 3 بايد از تو همون قسمت و با كرديت كارت بخريدش و اگه با كد گلد بشيد اون طرح كار نميكنه :|

دوستان برای وارد کردن کد گلد در Reedem Code باید چیز پی ان شــیـر کرد؟؟

یدونه هم اینکه Billing Contact Information به چه دردی میخوره؟؟ اگه در لایو خیلی مهمه برای دانلود و ... یه آدرس بدید بزنیم.:d

دوستان برای وارد کردن کد گلد در Reedem Code باید چیز پی ان شــیـر کرد؟؟

یدونه هم اینکه Billing Contact Information به چه دردی میخوره؟؟ اگه در لایو خیلی مهمه برای دانلود و ... یه آدرس بدید بزنیم.:d

نه عزیز چیز پی ان نمی خواد
فک کنم فقط برای خرید کار پی اینا هست ولی بزن ضرر نداره
این سایت ادرس us uk همه ذاره آدرس های معتبر Live - MatrixGame.ir فروشگاه
قیمت گلد ایناشم خوفه

دوستان
میشه گلد مجانی از جایی گیر آورد ؟
ببین دوست عزیز شما برا گلد یه ماه مجانی باید به یه کردیت کارد دسرسی داشته باشی و از این لینک اقدام کنیSelect a Membership - Xbox.com
یه راه هست که خودم ساختم ولی نتونستم امتحان کنم چون مایکروسافت ساپورتشو برای من بسته راه این هست:شما باید به ساپورت بگی که من چون تو ایران زندگی میکنم درسترسی به کریدیت کارد ندارم و اون لینک رو هم میدی بهش احتمال داره بتونی گلد از این راه بگیری و اینکه برای دوباره گلد گرفتن از یک ای پی دیگه استفاده کن(شیلتر شکن نزار چون ای پی مبدا رو باز شناسایی میکنن)و ساپورت رو مثل من کلن میبندن.:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or