اقا بنظر خودت تو سینگل همون قدر کم میشه؟نوشته شده توسط idden]-[;2651353:سوال :
آقا اگه یه بازی رو بصورت آنلاین بازی کنی یعنی به لایو کانکت باشی ولی تو مــد مولتی نری و بشینی سینگل بزنی باز هم به همون مقـداری کــ حجم اینترنت برا مولتی کم میکنه برا سینگل هم کم میشه ؟!؟!
اقا بنظر خودت تو سینگل همون قدر کم میشه؟والا تو مولتی پلیر بیشتر کم میشه مثلا mw3 یه بار نشستم حساب کردم 2 3 ساعت بازی کردم 300 400 mb کم شد.
باو نت شما رو دزدیدن یا اینکه تو اکتیو دانلود چنتا چیز برا دانلود هست یا یکی تو خونه داره نت استفاده میکنه برا سینگل نت کم نمیشه به خدا.نوشته شده توسط idden]-[;2651433:مشکلش همینجاست دیگه !
حسابو کتاب نداره کــ :/ مثلا 1ساعت BF3 میزنی حدوده 150 الی 300 مگ (درصورتی کــ پینگت نابود باشه البته) کم میکنه !
اومدیو همین سینگل بازی کردن از اونم بیشتر کم کرد !!
اومدیو همین سینگل بازی کردن از اونم بیشتر کم کرد !!
هم BF3 هم COD BO2 و هم FIFA آنلاین بازی کردم!
چي نوشتي؟دوستان من رفتم یه اکس باکس جدید برا لایو خریدم و از بن در اومدم.تو این 2 3 ماه که لایو نبود خیلی بهم بد گذشت.این هم گیمر تگ منه:XboxLiveVirus99
فقط مراقب باشین ویروسی نشید انتی ویروس داشنه باشین حتما انتی ویروس داشته باشن رو اکس باکس.
.
گیمر تگم خیلی مسخرست نه؟دوستانی که نظری راجب گیمرتگ من دارن حتما یا تو همین سایت پی ام بدن یا تو لایو مسیج بدن.پیشاپیش تشکر از نظرات خوبه شما.چي نوشتي؟
ويروس رو Xbox?
انتي ويروس رو Xbox?
اره امنهسلام به همه
من حدود 2یا3 ماهه لایو نرفتم می خواستم بدونم الان امن هست یا نه؟؟3<
مگه برا پی اس ان هم گیمر تگ استفاده میکردن.تا اونجایی که من یادمه PSN ID بود ها.گیمر تگ که برای اکس باکس لایو هستش.ممنون
گیمر تگ psn بگو؟؟