همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام به همه
من حدود 2یا3 ماهه لایو نرفتم می خواستم بدونم الان امن هست یا نه؟؟3<
سلام دوست عزیز نمی خوام تو دلت رو خال کنم ولی چند وقت با دقت شاید لحظه به لحظه تو این سایت هم زمان با کارم دارم نوشته هارو چک میکنم --اول اینکه کسی نمی تونه بگه لایو امنه مگه مثلا من جزئی از ماکرو سافت هستم --80 % دوستان اینجا به مسخره گرفتن می خوان مطلب بنویسن لایک بگیرن به درز دیوار می خندن سوژه میکنن به هر حال شما از گیم های برنر و 100% رایت استفاده کن مثل همیشه خطذ بن رو به حداقل برسونه --مشخص هست که گیمر هستی با کنسول و پلت فورم ای مشخص شدت پس بهتر میدونی که تگ یعنی =sign=symptomپلاک=plaque=تهلیل=برچسب زدن= tag یعنی یک نوع ادرس برای دست رسی به شناسنامه ای از چیزی که شما دارید میخوای دیگران هم ببنیند-من پی اس نداشتم تا الان ولی میدنم رو پی سی هم گیمر تگ هست هم تو گیم هم بعضی اپلیکیشن ها --در مورد بهتر بودن وضعیت بن و لایو اگه دوست داشتی پ.خ بزنید من بیشتر بگم چون اینجا هر چی میگی و درست هست با کاتیوشا میزنن چون همش تئوری رو میگن باید تو عمل حرف زد و ثابت کرد.هرکی الان این صفحرو ببینه میگه اینه همه چیز در باره لایو ؟

مگه برا پی اس ان هم گیمر تگ استفاده میکردن.تا اونجایی که من یادمه PSN ID بود ها.گیمر تگ که برای اکس باکس لایو هستش.

- - -ویرایش - - -

برای دیدن کنفرانس های e3 چه اپ هایی رو باید از لایو دانلود کنم؟

اول اینکه گلد داری حتما میدونم --بعدش روی داشبورد اگه بزنی اگه برنامه ای نیاز باشه خودش ریکامند میده--مثل ایکس باکس وان--ولی چیزی که مال من خواست event player بود که بلا نصب کرده بودم یعنی دان کرده بودم فقط یه اپدیت کوچیک 4 مگی خواست --با اینحال اساتید بهتر میدونن چون من تقریبا 90 درصد اپلیکیشن های فری رو دانلود کردم --ولی در مورد اینکه خودش میگه مطمئن هستم اقای هد شات جان

Last edited by a moderator:
بیشترین بازی هایی که تو هفته ی 27 می بازی شدن مطابق لیست زیر هست:
.Call of duty:Black Ops 2
.Minecraft:Xbox 360 Edition
.EA Sports FIFA Soccer 13
.Call of duty:Modern Warfare 3
.NBA 2K13
.Halo 4
.Battlefield 3
.GTA 4
.Call of duty:Black ops
.Skyrim
.Modern Warfare 2
.Halo:Reach
.EA SPORTS NHL 13
.Gears of War 3
.Forza Motorsport 4
.Madden NFL 13
.Doritos Crash Course 2
.Gears of War:Judgment

بیشترین بازی هایی که تو هفته ی 27 می بازی شدن مطابق لیست زیر هست:
.Call of duty:Black Ops 2
.Minecraft:Xbox 360 Edition
.EA Sports FIFA Soccer 13
.Call of duty:Modern Warfare 3
.NBA 2K13
.Halo 4
.Battlefield 3
.GTA 4
.Call of duty:Black ops
.Skyrim
.Modern Warfare 2
.Halo:Reach
.EA SPORTS NHL 13
.Gears of War 3
.Forza Motorsport 4
.Madden NFL 13
.Doritos Crash Course 2
.Gears of War:Judgment
ببخشید مهندس این امار بسیار دقیق از کجا اومده اگه منبعی داری برای ما هم پ.خ کن جالبه برای من شایدد یگران نظر دیگه ای داشته باشند حتما هم خبر هاش درست هست.

ببخشید مهندس این امار بسیار دقیق از کجا اومده اگه منبعی داری برای ما هم پ.خ کن جالبه برای من شایدد یگران نظر دیگه ای داشته باشند حتما هم خبر هاش درست هست.
من کلن اخبارم رو از اپلای گیمر یه اپ برا اندروید هست میگیرم و تو بازی سنتر ترجمش میکنم و به اخبار و امار هم مطمعن باش همشون واقعی هستن.

دوستان من کلافه شدم از دست این ارور: Purchase of this content is currently not allowed for child and teen accounts.
میرم تو قسمت تنظیمات آنلاین سن رو میزارم رو Ad.lt ولی بازم این ارور رو میده هنگام دانلود!!

چطوری باید حلش کنم؟؟ از رو کنسول باید درستش کنم یا از خود سایت XB هم میشه حلش کرد؟؟​

جالبه که فورتسا موتوراسبورت 4 هنوز بازی میشه و هورایزون نه...

راستی کسی تاحالا با بوینتش از لایو فیلم خریده؟قضیه اجاره کردن فیلم چیه؟اجارش مدتش چه شکلیه؟

دوستان من کلافه شدم از دست این ارور: Purchase of this content is currently not allowed for child and teen accounts.
میرم تو قسمت تنظیمات آنلاین سن رو میزارم رو Ad.lt ولی بازم این ارور رو میده هنگام دانلود!!

چطوری باید حلش کنم؟؟ از رو کنسول باید درستش کنم یا از خود سایت XB هم میشه حلش کرد؟؟​
راهی نیست شما باید از همون اول سن ایمل رو درست می زدی.

- - -ویرایش - - -

جالبه که فورتسا موتوراسبورت 4 هنوز بازی میشه و هورایزون نه...

راستی کسی تاحالا با بوینتش از لایو فیلم خریده؟قضیه اجاره کردن فیلم چیه؟اجارش مدتش چه شکلیه؟
شما باید از Zune marketplace فیلم بخری.

سلام دوستان
مشکل mtu رو موقع کانکت شدن چجوری میشه حل کرد؟
اگه قبلا میتونستی وصل بشی و الان یه هویی اینجور شده پس دست خودت نیست ایراد از مخابراته.مال منم اینجوری شده بود هر چی زنگ زدم نتیجه نداد و بعد 1 ماه خود به خود درست شد

دوستان امروز تو لایو دیدم نوشته با خرید ۳ ماه گلد ، 3 ماه دیگه هم رایگان بگیرید!! مهلتش تا کی هست؟؟ شرایطی چیزی داره؟؟

اگه شرایطی نداشته باشه بگید من برم فردا بخرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or