milad_maxpayne
کاربر سایت
سلام دوست عزیز نمی خوام تو دلت رو خال کنم ولی چند وقت با دقت شاید لحظه به لحظه تو این سایت هم زمان با کارم دارم نوشته هارو چک میکنم --اول اینکه کسی نمی تونه بگه لایو امنه مگه مثلا من جزئی از ماکرو سافت هستم --80 % دوستان اینجا به مسخره گرفتن می خوان مطلب بنویسن لایک بگیرن به درز دیوار می خندن سوژه میکنن به هر حال شما از گیم های برنر و 100% رایت استفاده کن مثل همیشه خطذ بن رو به حداقل برسونه --مشخص هست که گیمر هستی با کنسول و پلت فورم ای مشخص شدت پس بهتر میدونی که تگ یعنی =sign=symptomپلاک=plaque=تهلیل=برچسب زدن= tag یعنی یک نوع ادرس برای دست رسی به شناسنامه ای از چیزی که شما دارید میخوای دیگران هم ببنیند-من پی اس نداشتم تا الان ولی میدنم رو پی سی هم گیمر تگ هست هم تو گیم هم بعضی اپلیکیشن ها --در مورد بهتر بودن وضعیت بن و لایو اگه دوست داشتی پ.خ بزنید من بیشتر بگم چون اینجا هر چی میگی و درست هست با کاتیوشا میزنن چون همش تئوری رو میگن باید تو عمل حرف زد و ثابت کرد.هرکی الان این صفحرو ببینه میگه اینه همه چیز در باره لایو ؟سلام به همه
من حدود 2یا3 ماهه لایو نرفتم می خواستم بدونم الان امن هست یا نه؟؟3<
مگه برا پی اس ان هم گیمر تگ استفاده میکردن.تا اونجایی که من یادمه PSN ID بود ها.گیمر تگ که برای اکس باکس لایو هستش.
- - -ویرایش - - -
برای دیدن کنفرانس های e3 چه اپ هایی رو باید از لایو دانلود کنم؟
اول اینکه گلد داری حتما میدونم --بعدش روی داشبورد اگه بزنی اگه برنامه ای نیاز باشه خودش ریکامند میده--مثل ایکس باکس وان--ولی چیزی که مال من خواست event player بود که بلا نصب کرده بودم یعنی دان کرده بودم فقط یه اپدیت کوچیک 4 مگی خواست --با اینحال اساتید بهتر میدونن چون من تقریبا 90 درصد اپلیکیشن های فری رو دانلود کردم --ولی در مورد اینکه خودش میگه مطمئن هستم اقای هد شات جان
Last edited by a moderator: