اگه قبلا میتونستی وصل بشی و الان یه هویی اینجور شده پس دست خودت نیست ایراد از مخابراته.مال منم اینجوری شده بود هر چی زنگ زدم نتیجه نداد و بعد 1 ماه خود به خود درست شدسلام دوستان
مشکل mtu رو موقع کانکت شدن چجوری میشه حل کرد؟
نه نميشه چون Xbox بن ميشهسلام
با دستگاه جیتگ شده میشه وصلی شی به لایو؟![]()
من شنیدم که با یه مد میشه اچیومنت ها رو انتقال داد ولی مطمعن نیستم و اگه هم بشه خطر بن داره.یعنی راهی نیست که با پروفایل خودم یدونه اکانت دیگه بسازم؟؟ ( اچیومنت هام هم پاک نشن !! )
من خودم يك سه ماه گرفتم اونجا زدم قبول نكرد.بعضي از دوستان ميگفتن بايد وي چي ان شير كرد.از ساپورت هم پرسيدم گفت بايد كدي بخري كه اين offer ساپورت كنه.(البته كلا ساپورتش در جريان نبود)دوستان امروز تو لایو دیدم نوشته با خرید ۳ ماه گلد ، 3 ماه دیگه هم رایگان بگیرید!! مهلتش تا کی هست؟؟ شرایطی چیزی داره؟؟
اگه شرایطی نداشته باشه بگید من برم فردا بخرم
پوينت كه براي خريد از لايو استفاده ميشهسلام دوستان.اکانت با پوینت چه فرقی میکنه ؟هرکدوم چه کارایی ای داره؟برا لایو کدوم رو باید خرید؟
سلام دوستان من همین الان بعد از 6 سال که ایکس باکس داشتم... تازه به لایو وصل شدم. و الان متصل شده و اکانت لایو هم sign up کردم و همه چیز امادس (البته اگه اون یک ماه مجانی که گولد باشم)
سوال من اینه که من حدود 150 تا بازی دارم که هیچ کدوم برنر مکس نیست و این جدیدا 97% هستن. میشه با همین 97% ها لایو بازی کنم؟
پوينت كه بايد بخري مثلا از سايت زير:ممنون.پوینت چه جور به دست میاد؟با حدودا چه قدر پوینت میشه چیزی خرید؟مثلا چی میشه خرید؟