دوستان
میشه گلد مجانی از جایی گیر آورد ؟
دوستان من هنوز سر این 3 +3 ماه دوزاریم نیافتاده از ساپورت 15 دقیقه پیش پرسیدم همینطوری که دوستمون گفت هیچی . چه طوری یعنی 3 ماهم رو تمدید کنم مثلا 3 ماه فیری میده یا باید نوع خاصی باشه؟ فکر میکنم 1% منظورش خرید و یاداواری renewallهست میده پیغام منظورش این باشه که با کریدیت باشه ....

دوستان برای وارد کردن کد گلد در Reedem Code باید چیز پی ان شــیـر کرد؟؟
یدونه هم اینکه Billing Contact Information به چه دردی میخوره؟؟ اگه در لایو خیلی مهمه برای دانلود و ... یه آدرس بدید بزنیم.:d
ببین دوست عزیز شما برا گلد یه ماه مجانی باید به یه کردیت کارد دسرسی داشته باشی و از این لینک اقدام کنیSelect a Membership - Xbox.comدوستان
میشه گلد مجانی از جایی گیر آورد ؟

ببین دوست عزیز شما برا گلد یه ماه مجانی باید به یه کردیت کارد دسرسی داشته باشی و از این لینک اقدام کنیSelect a Membership - Xbox.com
یه راه هست که خودم ساختم ولی نتونستم امتحان کنم چون مایکروسافت ساپورتشو برای من بسته راه این هست:شما باید به ساپورت بگی که من چون تو ایران زندگی میکنم درسترسی به کریدیت کارد ندارم و اون لینک رو هم میدی بهش احتمال داره بتونی گلد از این راه بگیری و اینکه برای دوباره گلد گرفتن از یک ای پی دیگه استفاده کن(شیلتر شکن نزار چون ای پی مبدا رو باز شناسایی میکنن)و ساپورت رو مثل من کلن میبندن.![]()
داداش من از راه همین ایرانی بودن 7900 پوینت مجانی و 2 ماه زیون پس مجانی گرفتم ولی مشکل اینکه با یه ای پی رفتم و همون طور که میدونی همه ی چت تکس ها ذخیره میشه و برا همین فهمیدن من کلاه برداری کردم و همه ی اکانت هام بن شد( 5 6 تا اکانت که با هر کدوم 3 4 تا بازی گرفته بودم)و ایمیلی هم که دریافت کردم درباره ی دزدی از مایکروسافت بود.اون چت هایی رو هم که تونستم پوینت بگیرم رو هم ذخیره کردم اگه کسی خواست بگه تا براش بفرستم تا یاد بگیره پوینت گرفتن رو.(یه ماه گلد هم برا دوستم گرفتم)چون همه ی این کارا رو تو 2 3 ماه کردم بن شدم.بهش بگی از ایرانی کلن جوابتو نمیدن که بخوان بهت گلد بدن !
مطمئن نیستم ولی ببین این سایت واسه اسم وآدرس به دردت میخوره؟وقتی به لایو وصل شدم از من میخواد مشخصاتم رو دوباره وارد کنم..
این آدرس و شماره تلفن و... رو چی کار کنم..؟
مطمئن نیستم ولی ببین این سایت واسه اسم وآدرس به دردت میخوره؟
آدرس های معتبر Live - MatrixGame.ir فروشگاهوقتی به لایو وصل شدم از من میخواد مشخصاتم رو دوباره وارد کنم..
این آدرس و شماره تلفن و... رو چی کار کنم..؟