همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام بازم سلام اساتید محترم--آب پاکی رو واضح ریختن رو سرمون به جای دستمون :

كاهش سرعت اينترنت و جواب مخابرات در حالي كه اظهارات متعدد كاربران در مناطق مختلف شهر ها از كاهش محسوس سرعت اينترنت و امكانپذير نبودن دسترسي به ايميل و فایل سایتهای داخلی و غیر داخلی طي چندروز گذشته و امروز حكايت دارد، شركت ارتباطات زيرساخت وجود هرگونه مشكل در شبكه اين شركت را رد كرد. آش ـ مدير كل روابط عمومي شركت ز-س ـ در گفت‌وگو با ايسنا، در پاسخ به اين سوال كه دليل افت سرعت اينترنت و غيرممكن شدن دسترسي به ايميل چيست؟ گفت: قطعي در شبكه نداشته‌ايم.او با بيان اينكه دلايل ديگري علت اختلالات در اينترنت و سرعت پايين آن است، افزود: ممكن است حجم بالاي كاربران دليل كندي سرعت اينترنت باشد.وي با تاكيد بر اينكه اختلال در اينترنت از نظر زيرساختي نيست، خاطرنشان كرد: در مناطق مختلف تعداد كاربران متفاوت است و شركت‌هاي سرويس‌دهنده نيز متفاوت هستند اما آنچه مسلم است اينكه اشكال از زيرساخت نيست .این اشکالات مربوط به مشترکان و خواستار های بیشتر از حد معمول و غیر منطقی هست.تنها راه برای بهتر شدن یکپارچه شدن شبکه اینترنت (اینترنت ملی) که از یک ماه پیش شروع به شده و کامل خواهد شد.به به عالی شد تکلیفمون مشخص شد .من میخوام اول یه تاکستان کوچیک بگیرم تا غوره هست با یه مغازه که پشت مغازه حلوا تولید کنم همونطوری که با لا گفتم .از علاقه مندان دعوت به همکاری میشود--#:-s

آخرین ویرایش:
نه هنوز حل نشده

بهرام جان سلام شما هم من تو لایو میبینم ان میشی اف میشی .من الان تستی رفتم سایت ایکس باکس لود نشد و صفخه زیبا ی محدود بودن اومد-با چیز پی اونم فقط با تونل بازی رفت تو خیلی بد.شما یا دوستان دیگه که توی شهرای دیگر هستند همینطوری ؟ فکرشم نمیکردم اینطوری شه:-/

بهرام جان سلام شما هم من تو لایو میبینم ان میشی اف میشی .من الان تستی رفتم سایت ایکس باکس لود نشد و صفخه زیبا ی محدود بودن اومد-با چیز پی اونم فقط با تونل بازی رفت تو خیلی بد.شما یا دوستان دیگه که توی شهرای دیگر هستند همینطوری ؟ فکرشم نمیکردم اینطوری شه:-/
اتفاقا امروز از روز هاي قبل لايو براي من بهتر شده و كمتر ديس ميشم امروز

اتفاقا امروز از روز هاي قبل لايو براي من بهتر شده و كمتر ديس ميشم امروز
امروز تونستی لایو یا مولتی بزنی منم امتحان کنم چون وقتی نمیشه حال ادم گرفته میشه --یه چیز جالی من هر دفعه کنسولمو روشن کردم چنذتا دوستا م ایرانی دارن مولتی بتل یا فیفا یا کال میزنن پس اینا چه طورین لیستمو چک کنی متوجه میشی ...مرسی ممنون بازم اقایی=;

دوستان یه مشکلی داشتم:

من از یه سایتی یه گلد 48 ساعته خریدم ولی کُدش 25 رقمیه.
تا اونجایی که من اطلاع دارم کُد باید 15 رقمی باشه. حالا باید چه کنم؟

نه دوست من امروز راحت تو لایو بود مشکلیم نداشت .

سلام دوستان به خدا زشته یکی میگه من مشکل دارم اونیکی میگه نخیر اقا من ندارم یکی میگه سایت ***** هست یکی میگه نیست زشت به خدا مخصوصا از اساتید قدیمی اینجا ناراحت نشین این حرف حقه خیلی از بچه های اینجا هنوز سنشون قانونی نشوده یکی هم مثل من نصف عمرش گذشته ولی اینقدر من از موقعی که اومدم تو سایت اطلاعات دادن گرفتم راهنماییم کردن همشون هم از دوستان جوون بودن شما تهرانی منم تهرانم من پایگاه داده هام فرق داره با شما که تو یک منطقه مخابراتی دیگه هستید--اره 2 روز سایت ایکس باکس ***** بود چون منم امضام نمویمد دقیقه به دقیقه تست کردم کارمم بار ها گفتم چیه هر کی شک داره بره بخونه-من امروز یک دونه تو نتم تایم اوت ندارم ولی پیر من در اومدم تا برم تو لایو این اصلا دلیل نمیشه شما یی که همشهری من هستید اگه راحت کار میکنی به ما هم بگو کمک کن --خدمت اقا معین جسارت نباشه اصلا منظور حرفام ایشون نیست چون دوستان من تو حوالی تهران خیلی راحت با نت کار میکنن--جای حال گیری همدیگه همفکری کنین تا باهم همه تو لایو بازی کنی بهتر نیست ؟واقعا برای یک عده متاسفم اشتباه گرفتید اینجا گود زور خونه نیست یا رقابت برای نوبل که کی وسله کی نیست.

- - -ویرایش - - -

دوستان یه مشکلی داشتم:

من از یه سایتی یه گلد 48 ساعته خریدم ولی کُدش 25 رقمیه.
تا اونجایی که من اطلاع دارم کُد باید 15 رقمی باشه. حالا باید چه کنم؟

نه دوست عزیز به هیچ وجه 25 رقمیه الان من برات یه دونه میزارم که خریدم ببینی البته استفاده کردم. Q27HR-7VW6P-TQYYP-782WW-CF2Q6 ----همینطور که میبینی 25 رقم هست دگمه گاید روی پد رو بزن--برو قسمت game & appps بعد redeem ن خودش 5 رقم 5 رقم جدا میکنه .موفق باشی

نه دوست عزیز به هیچ وجه 25 رقمیه الان من برات یه دونه میزارم که خریدم ببینی البته استفاده کردم. Q27HR-7VW6P-TQYYP-782WW-CF2Q6 ----همینطور که میبینی 25 رقم هست دگمه گاید روی پد رو بزن--برو قسمت game & appps بعد redeem ن خودش 5 رقم 5 رقم جدا میکنه .موفق باشی
میگه: This cod isn't valid. Enter the valid code

میگه: This cod isn't valid. Enter the valid code
درست وارد کردید صد درصد چون حتما همیشه خطا هست چند بار امتحان میکنیم --اگه بعد از این موارد از این کد های بی اعتبار یا اشتباه یا هرچی بگی هست --اگه تونستید دوباره سعی کنید بگیری عزیز -میدونم سخته تو وضع امتحانه دیگه ..
;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or