Soo Thanksnربطی نداره داداش . واسه منم بعضی اوقات تو سایت اینو مینویسه ولی راحت هر روز انلاین میشم .![]()
مطمئنی ؟
اگر آره خیلی ممنونم خیالمو راحت کردی
Soo Thanksnربطی نداره داداش . واسه منم بعضی اوقات تو سایت اینو مینویسه ولی راحت هر روز انلاین میشم .![]()
خوب يعني الان اكانتت ايميلش وجود نداره؟سلام دوستان یک مشکل برام پیش اومده .
چند وقت پیش ایمیل اکانت منو عوض کردم و یک ایمیل گذاشتم که وجود خارجی نداره .
بعد خواستم برم بسازم میگفت نمیشه ...
الانم پسوردمو یکی عوض کرده ! چکار کنم کمککککککککککککککک
- - -ویرایش - - -
اقا یکی کمک کنه .![]()
من اولین باره که به لایو وصل میشم ، ولی نمیتونم هیچی بازی کنم ، مثلا میام fifa 12 بازی کنم این پیامو میده :
Your Gamer Profile Does Not Have The Correct Permissions To Access This Feature .
ممنون میشم راهنمایی کنید
من اولین باره که به لایو وصل میشم ، ولی نمیتونم هیچی بازی کنم ، مثلا میام fifa 12 بازی کنم این پیامو میده :
Your Gamer Profile Does Not Have The Correct Permissions To Access This Feature .
ممنون میشم راهنمایی کنید
وقتی که gamer profile مینویسه یعنی اکانت گلد نداری .من اولین باره که به لایو وصل میشم ، ولی نمیتونم هیچی بازی کنم ، مثلا میام fifa 12 بازی کنم این پیامو میده :
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام من جیتگ کردم میتونم تو لایو بازی کنم؟
من یه مشکلی تو سرچ کردن بازی دارم
توی COD:BO2 همش مینویسه waiting for the host...
اصلا توی هیچ هاستی نمیره که سرچ کنه و بازیکن اد بشه یعنی حتی اون 2 تا مپ و گزینه رندوم مپ رو نمیاره یه ساعتم صبر کنم همینه
ولی join دوستام میتونم بشم و پینگمم خیلی خوبه 4 خطه نمیدونم چشه اصلا سرچ میزنی چیزی پیدا نمیکنه یعنی اصلا به هاستی وصل نمیشه که چیزی بخواد پیدا کنه
لطفا کمک کنید
- - -ویرایش - - -
Stuck waiting for host.. - Call of Duty: Black Ops 2 - Forum - Call of Duty: Black Ops 2 - Xbox.com Forums - Xbox.com
با سلام . یه مشکلی داشتم که من میخواهم گیمرتگمو عوض کنم پوینت ایکس باکس هم خریدم و اکانتمو شاژ کردم ولی نمی تونم از تو ایکس باکس عوضش کنم.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
Re كه co-op نداره فقط يك بخش جداگانه داره كه اون co-op كه بايد بري دشمنارو بكشي و امتياز جمع كنيسلام دوستان گیم resident evil revelations کوپریت داره هم انلاین تولایو هم اسپلیت میخوام برای برادرم بگیرم یکی هم بازی fuseصد درصد فیوز برای لایو پس کد میخواد اگه داشته باشه هرچی تو نت میگردم گوگل هم داغون شده .نت هم اینقدر مال من عالیه به خد 10 دقیقه انلاین شدنم طول میده-