همه چیز درباره ی Xbox Live

من اولین باره که به لایو وصل میشم ، ولی نمیتونم هیچی بازی کنم ، مثلا میام fifa 12 بازی کنم این پیامو میده :
Your Gamer Profile Does Not Have The Correct Permissions To Access This Feature .
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دوستان یک مشکل برام پیش اومده .

چند وقت پیش ایمیل اکانت منو عوض کردم و یک ایمیل گذاشتم که وجود خارجی نداره .

بعد خواستم برم بسازم میگفت نمیشه ...

الانم پسوردمو یکی عوض کرده ! چکار کنم کمککککککککککککککک

- - -ویرایش - - -

اقا یکی کمک کنه .:|

سلام دوستان یک مشکل برام پیش اومده .

چند وقت پیش ایمیل اکانت منو عوض کردم و یک ایمیل گذاشتم که وجود خارجی نداره .

بعد خواستم برم بسازم میگفت نمیشه ...

الانم پسوردمو یکی عوض کرده ! چکار کنم کمککککککککککککککک

- - -ویرایش - - -

اقا یکی کمک کنه .:|
خوب يعني الان اكانتت ايميلش وجود نداره؟
براي عوض كردن پس سه راه وجود داره يكي از طريق شماره تلفن يا از طريق ايميل دوم و يا از طريق ايميل أصلي كه فكر كنم هيچ كدوم از اين شرايطو نداري پس بهترين كار اينه كه با ساپورت ماكرو حرف بزني

من اولین باره که به لایو وصل میشم ، ولی نمیتونم هیچی بازی کنم ، مثلا میام fifa 12 بازی کنم این پیامو میده :
Your Gamer Profile Does Not Have The Correct Permissions To Access This Feature .
ممنون میشم راهنمایی کنید

آنلاین پسورد رو خریدی برای فیفا 12 ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

گلد نداری .

این پشتیبانی ماکرو هم که ...

ممنون میشم راهنمایی کنید
وقتی که gamer profile مینویسه یعنی اکانت گلد نداری .

من یه مشکلی تو سرچ کردن بازی دارم
توی COD:BO2 همش مینویسه waiting for the host...
اصلا توی هیچ هاستی نمیره که سرچ کنه و بازیکن اد بشه یعنی حتی اون 2 تا مپ و گزینه رندوم مپ رو نمیاره یه ساعتم صبر کنم همینه
ولی join دوستام میتونم بشم و پینگمم خیلی خوبه 4 خطه نمیدونم چشه اصلا سرچ میزنی چیزی پیدا نمیکنه یعنی اصلا به هاستی وصل نمیشه که چیزی بخواد پیدا کنه
لطفا کمک کنید

- - -ویرایش - - -

http://forums.xbox.com/xbox_forums/xbox_360_games/a_d/call_of_duty_black_ops_2/f/2530/t/435658.aspx

با سلام . یه مشکلی داشتم که من میخواهم گیمرتگمو عوض کنم پوینت ایکس باکس هم خریدم و اکانتمو شاژ کردم ولی نمی تونم از تو ایکس باکس عوضش کنم.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

من یه مشکلی تو سرچ کردن بازی دارم
توی COD:BO2 همش مینویسه waiting for the host...
اصلا توی هیچ هاستی نمیره که سرچ کنه و بازیکن اد بشه یعنی حتی اون 2 تا مپ و گزینه رندوم مپ رو نمیاره یه ساعتم صبر کنم همینه
ولی join دوستام میتونم بشم و پینگمم خیلی خوبه 4 خطه نمیدونم چشه اصلا سرچ میزنی چیزی پیدا نمیکنه یعنی اصلا به هاستی وصل نمیشه که چیزی بخواد پیدا کنه
لطفا کمک کنید

- - -ویرایش - - -

Stuck waiting for host.. - Call of Duty: Black Ops 2 - Forum - Call of Duty: Black Ops 2 - Xbox.com Forums - Xbox.com

سلام -- دوست گرامی این گیم مولتیش کامل بدون پس نیست قسمت هاییش هست که پس کد نمی خواد البته منم مولتی زدم ولب به پس کد نخوردم همینجا گفته بودند-الانم فقط و فقط چون نمیتونی پورت های سرور های خارجی رو پییدا کنه نت یا مودم دستگاه اونایی که معرفی شده هستند راحت تر وصل میشی --اگه ایرانی با شند بهتر راحت تر اگه شرکت نت یکی باشه باز بهتر ---الانم مشکل نت هست ساعت های خلوت و سبک ترافیک امتخان کن ساعت 1 بعد از نیمه شب تا 7 یا 8 صبح خوبه ببین نتیجه میگیری-اساتید اینجا حتما مشکلتو حل میکنند برای من که اینجوری بوده از همشون هم ممنونم-:bighug:

- - -ویرایش - - -

با سلام . یه مشکلی داشتم که من میخواهم گیمرتگمو عوض کنم پوینت ایکس باکس هم خریدم و اکانتمو شاژ کردم ولی نمی تونم از تو ایکس باکس عوضش کنم.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

جناب شما دفعه اول که مجانی میتونی عوض کنی از سایت با پی سی یا کنسول دفعه بعد با کنسول باید 800 پوینت خرج کنی خوب دوباره بحث خرید یا خرج کردن پوینت هست و بدون شیر چیز ***** ان نمیشه الانم که متاسفانه فعلا مثل اینکه راهی نیست ---- یا باید به کسی یا دوست خارج ایران بگی اوکی کنه یا نت یکسری دوستان اینجا میگن ما برای خرید مشکل نداریم که حتما نت شرکت مخصوصی هست-ولی با این تفاصیل نمیشه

سلام دوستان گیم resident evil revelations کوپریت داره هم انلاین تولایو هم اسپلیت میخوام برای برادرم بگیرم یکی هم بازی fuseصد درصد فیوز برای لایو پس کد میخواد اگه داشته باشه هرچی تو نت میگردم گوگل هم داغون شده .نت هم اینقدر مال من عالیه به خد 10 دقیقه انلاین شدنم طول میده-

Last edited by a moderator:
سلام دوستان گیم resident evil revelations کوپریت داره هم انلاین تولایو هم اسپلیت میخوام برای برادرم بگیرم یکی هم بازی fuseصد درصد فیوز برای لایو پس کد میخواد اگه داشته باشه هرچی تو نت میگردم گوگل هم داغون شده .نت هم اینقدر مال من عالیه به خد 10 دقیقه انلاین شدنم طول میده-
Re كه co-op نداره فقط يك بخش جداگانه داره كه اون co-op كه بايد بري دشمنارو بكشي و امتياز جمع كني
Fuse هم كه انلاين پس نميخواد

دوستان شما هنوز مشکل دی سی رو دارید من میخوام ان شم پیغام میده میرم تو بازی دیسی میشه پیغام میده وصل میشی موقع اپدیت یک میلیون سال نوریطول میده ---میاد بیرون دی سی میشه ارور میده --همون ارور که تست کانکشن زده یا اونی که میگه فایل های تمپروری در دسترس نیست-من موندم چه کنیم یه مدت دیگه امتحانات بچه ها تموم میشه دانشجو ها تموم میشه اون موقع دیگه اصلا به ما نمیرسه دیتا فکر کنم-اگه راهی پیدا کرید کمک کنید --ممنون میشم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or