همه چیز درباره ی Xbox Live

بچه ها من یه دو ماهی میشه Live نیومدم آپدیتی؟ مشکلی ؟ خطری ؟ در کار نیست ؟

سلام امیر جان نه عزیز مشکلی نیست فقط سعی کن حدالمقدور مثل قبل برنر مکس بازی کنی البته این دلیل بر بن شدن یا نشدن نداره احتمالش کمتر میشه اخرین اپدیت هم همونی هست که اگه زمانت همون 2 ماه پیش بوده ال تی 3 هم که داری برو حالشو بببر .فقط فکر کنم همه دوستان با این موافقند دیگه نباید انتظار قبلی رو از لایو داشته باشید.تا صبر کنیم ببینیم چی میشه امیر جام دی سی شدن هم مشکل داشتی 2 صفحه قبل دوستان کامل راه حلش گفتن باز منم ازشون ممنونم. :d

اولین بارمم هستش سلام دوستان من به xbox live وصل میشم ولی وقتی که اپدیت میخواد دانلود کنه تا وسطا میره بعد ارور میده که نمیشه

شما با pc دانلود کن

بعد بریز تو فلش و به کنسول وصل کن

بعد کنسول رو روسن کن یه پیغام اپدیت میاد

yes بزن خودش اپدیت میشه

بعدس به راحتی میتونی وصل شی

تو نت هم سرچ کنی برای دانلود هست

موفق باشید

اپدیت بازی ها رو میتوین از اینجا دانلود کنی و بعد با هورایزون انتقال بدی

XBOX 360 Update Center

سلام نیما جان این برنامه هورایزون از کجا میشه گرفت روشی اموزشی ....توی سایت هست --تنبل شذیم دیگه دوستان اگه شما میدونستید یا لینکی بود لطف کنید ممنون میشم لطف میکنید-من چون 7 64 بی تی اورزینال دارم یه نسخه داشتم که روی osجواب نداد-ممنون میشم.

سلام نیما جان این برنامه هورایزون از کجا میشه گرفت روشی اموزشی ....توی سایت هست --تنبل شذیم دیگه دوستان اگه شما میدونستید یا لینکی بود لطف کنید ممنون میشم لطف میکنید-من چون 7 64 بی تی اورزینال دارم یه نسخه داشتم که روی osجواب نداد-ممنون میشم.

بفرمایین .

لینک 1

لینک 2

لینک 3

لینک 4

یک offer به مناسبت معرفی xbox one اومده که اگر 3 ماه گلد بگیرین سه ماه مجانی میده البته برای آمریکا و برای اروپا 600 پوینت.همون صفحه اول داشبورد هست.
کسی تونسته بگیره.من خودم سه ماه گلد خریدم ولی کدو که تو اون قسمت میزنم.ارور میده.کسی میدونه به وی چی ان نیاز داره یا نه؟

حالا من یه سوال از شما دارم لطفا اگه نمیدونی جواب نده ها.
اخه پدیده ای بنام jtag دقیقا برا چی هست؟خب اگه اینطوری که شما میگی بود همه دی ال سی ها رو میشد ریخت رو هارد بدون نیاز به jtag دیگه اره؟

روز اولی که x360 اومد تمام قسمت هاش باز بود ! رویدستگاه سیستم عامل لینوکس بود ومیشد به نقاط مختلف سیستم عامل و .. دسترسی داشت . حتی خط فرمان داشت و .... بنا به دلایل امنیتی مایکرو با اپدیتی که داد ، اون لینوکس و حذف کرد و فریمور ارتقا پیدا کرد . به ااون سیستم اولیه میگن J-TAG که میشد روش پلیر نصب کرد ، فایل MKV دید ، DLC نصب کرد و .... الاانم کسی که میخواد از DLC استفاده کنه یا از پچ و ... باید برو دستگاه و J-TAG به روشRGH کنه . اون وقت حتی میتونه نرم افزار هم رو سیستمش نصب کنه. البته باید قید لاو و بزنه . هر چند با روش هایی میشه رفت . اما امکانش هست که سریعا شناسایی و بن دائم بشید .و

بد بختی به خدا

روز اولی که x360 اومد تمام قسمت هاش باز بود ! رویدستگاه سیستم عامل لینوکس بود ومیشد به نقاط مختلف سیستم عامل و .. دسترسی داشت . حتی خط فرمان داشت و .... بنا به دلایل امنیتی مایکرو با اپدیتی که داد ، اون لینوکس و حذف کرد و فریمور ارتقا پیدا کرد . به ااون سیستم اولیه میگن J-TAG که میشد روش پلیر نصب کرد ، فایل MKV دید ، DLC نصب کرد و .... الاانم کسی که میخواد از DLC استفاده کنه یا از پچ و ... باید برو دستگاه و J-TAG به روشRGH کنه . اون وقت حتی میتونه نرم افزار هم رو سیستمش نصب کنه. البته باید قید لاو و بزنه . هر چند با روش هایی میشه رفت . اما امکانش هست که سریعا شناسایی و بن دائم بشید .و

سلام حسین جان بازم مزاحم همیشه من تا 4 شنبه مشکل نت خیلی جدی نداشتم به خدا 5 شنبه مورتال انلاین بازی کزدم -یک دفع از شب چراغ نت مودم خاموش شد ولی با 10 دقیقه تاخیر به لایو اونم 10 بار تو داشبورد امتحان میکنم بعد کارمم جدیدا جوریه که وابسته شدید به نت دارم این به کنار --اصلا تو هر گیمی میرم همون موقع دی سی میشه عمرا وصل نمیشه هر روشی دوستان گفتن و بلد بودم انجام دادم-این غیر منطقیه که(چراغ نت خاموش باشه بعد پینگ 36 میده تو داش تی تی ال 46 میده از هر 20 فش ریکوست 12 تایم اوت میده ولی تا چراغ نت روشن میشه همش تایم اوت میده ریست هم کردم به خاطر لایو گفتم شاید مودم ...ولی سایت ....بوک یاهو یا سایت های که فایل های تورنت با چیز دانلود میکنم مثل گوله میره)فقط الان یعنی اومدم عدل دست گذاشتن روی سرور های لایو ماکرو سافت که به گفته خوده ماکرو سافت تو اخرین اطلا عیش تو معرفی ایکس وان گفته 76 میلیون یوزر داره این کنسول که 46 میلیون توی لایو هستن و 300 هزار سور بسسار قدرتمند super nova ai که نمیدونم چیه معنیش چیزه دیگه ایه و گفته تعداد سور های الان برای لایو برابر تمام سرور های اینترنتی سال 1999 ! هست .بعد ما چرا اینطوری هستیم یا خودم میگم --دوستان اگه راهی میدونید شرکته به خصوصی که برای لایو استفاده میکنید یا نوع اینترنتون وایر لس و.. چون واقعا خستم کرده از صبح تا شب کارامو انجام میدم که 70 % با زجر و میام بازی کنم نیم ساعت داغون میکنه ادمو --اومدم مارو قشنگ براس سرور لایو پورت گرفتن رو تحریم کردن غیر منطقیه دوستان شما هم خدا وکیلی ببنید من درست میگم یا نه اگه راهی بود پ.خ کنید یا هر جوری دیوانه دارم میشم.چون میبینم تو لایو دوستام با 128 --256 دارن فیفا فار کرای بازی میکنن من با 512 باید بزنم تو سر خودم:-o
:p چیزه جالب اینه که حتی سایت هایی که تو همین جا معرفی و تبلیغ دارن ***** هست یا لود نمیشه #:-s

منم همین مشکلو دارم با هردو روش تست کردم جواب نداد وقتی می ری تو بازی سریع دی سی میشه..!!
اگه راه حلی کسی بلد هست ممنون می شم کمک کنه......
سلام ببخشید فضولی میکنم شما سرویس مخ دارید سرعت چند؟من از صبح هم مخ رفتم با چندتا ادم ....صحبت کردم پاس دادن مارو به اون 4 رقم--زنگ زدم میگم 128 داشتم بهتر از 512 بود برگشته میگه 256 کنش 1 هفته هم قطع میشه چون بین این تو داست خوبه برگشتم میگم خوب 512 وسط 1 مگ هست طئوری میدی --میگه شما که صبر کردید این مدتم --صبر کنید منم گفتم منظورتون تا مرگم برسه تحمل و صبر کنم --هیچ راهی نداره قلاب سنگمون کردن به گفته خودشون مشکلات بزرگی هست که این هفته نه اون هفته حل میشه --ما هم منتظریم این هفته بیادو بتونیم یه بار مثل انسان متمدن کار کنیم یا بازی کنیم.میخوام غوره بخرم تا با صبرم حلوا درست کنم فصلشم نزدیکه حوصلم سر نمیره خواستید بیاین شما هم یه همی بزنید دیگو8-|

سلام ببخشید فضولی میکنم شما سرویس مخ دارید سرعت چند؟من از صبح هم مخ رفتم با چندتا ادم ....صحبت کردم پاس دادن مارو به اون 4 رقم--زنگ زدم میگم 128 داشتم بهتر از 512 بود برگشته میگه 256 کنش 1 هفته هم قطع میشه چون بین این تو داست خوبه برگشتم میگم خوب 512 وسط 1 مگ هست طئوری میدی --میگه شما که صبر کردید این مدتم --صبر کنید منم گفتم منظورتون تا مرگم برسه تحمل و صبر کنم --هیچ راهی نداره قلاب سنگمون کردن به گفته خودشون مشکلات بزرگی هست که این هفته نه اون هفته حل میشه --ما هم منتظریم این هفته بیادو بتونیم یه بار مثل انسان متمدن کار کنیم یا بازی کنیم.میخوام غوره بخرم تا با صبرم حلوا درست کنم فصلشم نزدیکه حوصلم سر نمیره خواستید بیاین شما هم یه همی بزنید دیگو8-|
بله مخابراتم 1مگ منم با همون شماره تماس گرفتم گفتن مشکل از ما نیست..
من دیشب نیم ساعت صبر کردم تا گوگل بازشد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or