همه چیز درباره ی Xbox Live

کسی براش لایو مشکل نداره؟
کلا تو لیست دوستام فقط یک نفر تو لایو(اونم ایرانی نیست).خودمم نمیتونم وصل شم

تو add list من هم کسی نیست!

ولی میتونم Sign in بشم ولی وقتی وارد بازی میشم از لابو میندازه بیرون!!!

فکر کنم دیگه این سری مایکروسافت کارشو کرد!

دوستان دی ال سی revolution برا اخر هفته مجانی شده.تریارچ اجازه میده برا چند روز بصورت مجانی این دی ال سی استفاده بشه.
چنتا هم Micro-dlc skins هم برای رای گذاشته شده.شما میتونین از طریق Message of the day وت بدین.
وت دادن از 23-28 may هستش.29 می دو تا اسکین عرضه میشه.
همچنین 24 تا 28 می قابل بصورت مجانی قابل استفاده هست.

سلام دوستان میخواستم ببینم چطوری میشه اون آپدیت ها و مپ هایی رو که دوستم تو بتل 3 دان کرده رو تو فلشی چیزی بریزه بده به من؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام شما برا این کار باید پروفایل دوستتو داشته باشی تازه اگه بشه ریختشون رو فلش
شما باید به لایو وصل شی و دوست شما باید لاینسنس ترنسفر کنه و از لایو دانلود کنی مجانی دی ال سی رو.
(احمالش کمه بشه با فلش لاینسنس ها رو به یه اکس باکس دیگه منتقل کرد.)

کانکشن مودمم pppe و خودش کانکت میشه کنسول رو مستقیم وصل کردم به مودم و به ابنترنت کانکت نمی شه هر کاری هم کردم فرقی نکرد نتورک رو می شناسه ولی اینترنت رو نه کسی می دون مشکل ش کجاس قبلا بدونه مشکل کانکت می شده

سلام دوستان عزیز.من جدیدا عضو شدم
من یه سوال داشتم
من با اینترنت 256 و پینگ 380 میتونم لایو بازی کنم
اگه قبل اولین بار وصل شدن به لایو بازی کپی بازی کنم برای اولین بار وصل شدن بن میشم
یا مثلا با یه پروفایل میرم لایو. بعد اون پروفایلو پاک کنم بازی کپی 97 درصد بازی کنم بن میشم
من یه بار به لایو وصل شدم پروفایل لایو پاک کردم بعد بازی 97 بازی کردم الان رو یه پروفایل دیگه برم لایو بن میشم
میبخشید سوالا زیاد شد:d

سلام شما برا این کار باید پروفایل دوستتو داشته باشی تازه اگه بشه ریختشون رو فلش
شما باید به لایو وصل شی و دوست شما باید لاینسنس ترنسفر کنه و از لایو دانلود کنی مجانی دی ال سی رو.
(احمالش کمه بشه با فلش لاینسنس ها رو به یه اکس باکس دیگه منتقل کرد.)

نه دوست عزیز من خود دی ال سی رو خریدم فقط مپ هارو چون حجمشون زیاده نتونستم دان کنم رفیقم دان کرد ریخت تو فلش با horizen بعد الان هر کاری میکنم مپ ها نمیان توی بازی....لطفا یکی کمک کنه.....:((

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان عزیز.من جدیدا عضو شدم
من یه سوال داشتم
من با اینترنت 256 و پینگ 380 میتونم لایو بازی کنم
اگه قبل اولین بار وصل شدن به لایو بازی کپی بازی کنم برای اولین بار وصل شدن بن میشم
یا مثلا با یه پروفایل میرم لایو. بعد اون پروفایلو پاک کنم بازی کپی 97 درصد بازی کنم بن میشم
من یه بار به لایو وصل شدم پروفایل لایو پاک کردم بعد بازی 97 بازی کردم الان رو یه پروفایل دیگه برم لایو بن میشم
میبخشید سوالا زیاد شد:d

دوست عزیز من خودم دارم با بازی های 97% آنلاین میزنم...........مشکلی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or