سلام دوست گرامی .حاجی تو ته دیگشم میخوای در بیاری بچه ها تو یه ماهش موندن چه طوری بگیرن که اونم چند تا از دوستان و خودم و اساتید در صفحه های قبل (البته بماند سوالت رو باید تو صفحه لایو رایگان میگفتی اونجا بیشتر جواب میگیری اینجا هم کم تر)گفتن و توضیح دادن اقا با خیالت راحت بگم تمام سرورهای خارجی ما هارو شناسایی کردن تو همه چیز نه تو لایو حتی تو امازون و....خیلی چیزها فی پی که هیچ فعلا تونل هراز هست که اونم محدوده نا وصل شی ردتو زده micro tender securety detectiv .فعلا صبر میتونی بکنی ببینیم اوضاع اینترنت چی میشه یا لایو بخری میدونم زور داره ولی منم میخرم 3 ماه 3 ماه ولی الان که با اعمال شاقه شده.سوالم اینه 3 ماه رو باهم داشتی غش 3 بار 1 ماهه -زمانش هم مهمه .من نمیتونم نظر بدم چون شما استاد هستید و با سابقه ولی میتونم بگم دیگه مقدور نیست اینکار من برای داداشم 3 شبانه روز به هر روشی امتحان کردم ولی نشد ولی قبلا سال پیش تا دی ماه 28 میشد با همین هند دوستام استفتده میکردن بعدش میدونید که نتو چیز و.......یه کاری که میتونی انجام بدی اینه که سبک نت رو عوض کنی از ای دی اس ال به وای مکس یا وایر لس اینو دوستان هم توجه کنن من حتی با موبایلم وصل شدم برای امتحان و نت رو شیر کردم روی وای فای کنسولو از وای فای لب تاپ گرفتم نت سرعتشم عالی قطع نشد دی سی نشد ایران ول .خوب هزینش زیاده .ولی مطمئنم باید ای دی اس ال رو ببوسیم بزاریم کنار.شما هم خودتو اذیت نکن دوستان حتما جواب میدن مشکل حل میشه.با سلام .کنسول من 3 ماه رایگان داشت که دو ماهشو با استفاده زا اکانت هند استفاده کردم ولی سومی رو نمیتونم استفاده کنم اصلا گزینه 1 ماه رایگان رو نمیاره .چیکار کنم ؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید بنده رو
( نکته: این روش دیوونه کنندس ولی بهتر از مودم خاموش کردنه
)
دوستان گلم یه راه حل دیگه برای دیسکانکت نشدن پیدا کردم:
1-میرید تو داشبورد و به مدت 10 دقیقه تو داشبورد میمونید
2- بعد بازی مورد نظرتون رو اجرا میکنید و دیسکانکت نمیشید
3- اگر دوباره به داشبورد برگردید دوباره باد 10 دقیقه وایسید ( مثلا: من رفتم داخل فیفا و حالا برگشتم تو داشبود.........10 دقیقه باید صبر کنم و بعد دوباره میرم تو بازی مورد نظر)
4- حتما 10 دقیقه باشه..........سابقه نشون داده 7 ددقیقه هم جواب نمیده
نکته: این روش رو من و 5 تا از دوستام تست کردیدم و جواب داده ( ممکنه برای شما جواب نده:d)

براي منم جواب داد نيما.البته من داشتم با تلفن حرف ميزدم و 15 دقيقه اي تو داشبورد بودم بعد رفتم تو بازي ديس نشدمدوستان گلم یه راه حل دیگه برای دیسکانکت نشدن پیدا کردم:( نکته: این روش دیوونه کنندس ولی بهتر از مودم خاموش کردنه
)
1-میرید تو داشبورد و به مدت 10 دقیقه تو داشبورد میمونید
2- بعد بازی مورد نظرتون رو اجرا میکنید و دیسکانکت نمیشید
3- اگر دوباره به داشبورد برگردید دوباره باد 10 دقیقه وایسید ( مثلا: من رفتم داخل فیفا و حالا برگشتم تو داشبود.........10 دقیقه باید صبر کنم و بعد دوباره میرم تو بازی مورد نظر)
4- حتما 10 دقیقه باشه..........سابقه نشون داده 7 ددقیقه هم جواب نمیده
نکته: این روش رو من و 5 تا از دوستام تست کردیدم و جواب داده ( ممکنه برای شما جواب نده:d)
همون 10 دقیقه هم میرفتی مشکلی نبود...:dبیشتر از 10 دقیقه مشکل نداره..10 دقیقه کامل خیالت راحت میشه که دیسی نمیشی:dبراي منم جواب داد نيما.البته من داشتم با تلفن حرف ميزدم و 15 دقيقه اي تو داشبورد بودم بعد رفتم تو بازي ديس نشدم
همون 10 دقیقه هم میرفتی مشکلی نبود...:dبیشتر از 10 دقیقه مشکل نداره..10 دقیقه کامل خیالت راحت میشه که دیسی نمیشی:d
كاملا عاديه.تا وضع اينترنت درست بشه.سلام دوستان من به راحتی به لایو وصل میشم ولی وقتی وارد هر بازی که مولتی پلیر داره میشم بلافاصله دیسکانکت میشم با اینکه اپدیت هارو هم دانلود کردم
ممنون میشم راهنمایی کنید