همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام
من یه سوال داشتم. اگه ایکس باکس کپی نشده داشته باشیم و اکانت لایو ، بعد از یه مدت به هر علتی بن بشیم (مثلا فحاشی ، چیت ،.....) آیا امکانش هست کپی خورش کرد؟
یعنی اول بن بشیم بعد حداقل کپی خورش کنیم که بازی کپی بزنیم و کنسول بی استفاده نذاریم؟

سلام
من یه سوال داشتم. اگه ایکس باکس کپی نشده داشته باشیم و اکانت لایو ، بعد از یه مدت به هر علتی بن بشیم (مثلا فحاشی ، چیت ،.....) آیا امکانش هست کپی خورش کرد؟
یعنی اول بن بشیم بعد حداقل کپی خورش کنیم که بازی کپی بزنیم و کنسول بی استفاده نذاریم؟

بن فقطط واسه لایو زدنه برای سینگل مشکلی نداره.اگر جی تگ بشه دیگه کارکردن باهاش راحت تره و می تونی مثلا دی ال کنی بازیهارو یا نصب کنی عمر درایوت هم می ره بالا.الان من یکی از رفیقام از اول جی تگ خریده بازی بهش می دم 5 دقیقه بعد برمیگردونه می گه نصب کردم:D

سلام
یه سوال من اکانتم تو رده تینیجر هست یعنی زیر 18 سال
1. خواستم ببینم این بازی آرکید Spartacus Legends ریلیز شده؟؟ آخه واسه من با این اکانتم دکمه دانلود نمیاره تو سایت Xbox.com
2. اگه یه اکانت دیگه بالای 18 سال بسازم و این بازی رو دانلود کنم میتونم با اکانت اصلیم بازیش کنم؟؟ (چه آنلاین و چه آفلاین ) :d ممنون

این ستاره های کذایی چند تا Playe Review میخواد تا کامل شن ؟! :|

بعدش یه سری پروفایل ها ( اکثرا ) ، یه نوار نارنجی بالای اسم و ستاره هست ولی برا ما نیست !! این برا چیه ؟!؟

این ستاره های کذایی چند تا Playe Review میخواد تا کامل شن ؟! :|

بعدش یه سری پروفایل ها ( اکثرا ) ، یه نوار نارنجی بالای اسم و ستاره هست ولی برا ما نیست !! این برا چیه ؟!؟
اون ستاره ها كه يكم تو لايو باشي 5 ستاره ميشن
اون نوار نارنجي هم ماله اونايي كه گلد دارن.(گلد دو روزه حساب نميشه)

سلام
یه سوال من اکانتم تو رده تینیجر هست یعنی زیر 18 سال
1. خواستم ببینم این بازی آرکید Spartacus Legends ریلیز شده؟؟ آخه واسه من با این اکانتم دکمه دانلود نمیاره تو سایت Xbox.com
2. اگه یه اکانت دیگه بالای 18 سال بسازم و این بازی رو دانلود کنم میتونم با اکانت اصلیم بازیش کنم؟؟ (چه آنلاین و چه آفلاین ) :d ممنون​
آره میتونی
حداقل فکر کنم باید گلد دو هفته ای داشته باشی تا نارنجی بشه

سلام دوستان اقا من میخوام اینترنت خوب برای لایو بگیرم
از کدوم شرکت بگیرم که کارم رو راه بندازه و اذیت نکنه ؟
چند گیگ باشه خوبه ؟؟
پهنای باندش چقدر باشه خوبه ؟؟
قیکتش چقدر میشه ؟؟

ممنون میشم جواب بدین

سلام
من اکانت لایو پروفایلم رو انگلیس ساختم ولی خیلی ها میگن آمریکا بهتره . دلیلش چیه که اینو میگن ؟
و می خواستم بدونم که میشه ریجن رو تغییر داد ؟ چجوری ؟

سلام
من اکانت لایو پروفایلم رو انگلیس ساختم ولی خیلی ها میگن آمریکا بهتره . دلیلش چیه که اینو میگن ؟

فکر نکنم بشه رجینو بتونین تغییر بدین . چون همونی کع اول میسازین میمونه .

سلام
1-اگه گیمر پیک دست ساز رو با نرم افزار وارد دستگاه کنیم چقدر احتمال شناسایی هست و اگه شناسایی شدیم غیر از پرو فایل ممکنه کنسول هم بن بشه
2-کدوم یکی از app های xbl با IP ایران قابل استفاده هستند غیر از اینترنت اکسپلورر و vevo
https://live.xbox.com/en-US/AccountMigration
می تونی اینجا تغییرش بدی

سلام
1-اگه گیمر پیک دست ساز رو با نرم افزار وارد دستگاه کنیم چقدر احتمال شناسایی هست و اگه شناسایی شدیم غیر از پرو فایل ممکنه کنسول هم بن بشه
2-کدوم یکی از app های xbl با IP ایران قابل استفاده هستند غیر از اینترنت اکسپلورر و vevo

https://live.xbox.com/en-US/AccountMigration
می تونی اینجا تغییرش بدی
من دو سال پیش از MODIO استفاده کردم ولی چند ماه بعد کنسولم بن شد.(البته بعد آنبن شد).نمیدونم ربطی به اون داره یا نه ولی بعضی از دوستان میگفتن به خاطر اون بوده
اون app ها هم اکثرا بسته هستن تو ایران

من دو سال پیش از MODIO استفاده کردم ولی چند ماه بعد کنسولم بن شد.(البته بعد آنبن شد).نمیدونم ربطی به اون داره یا نه ولی بعضی از دوستان میگفتن به خاطر اون بوده
اون app ها هم اکثرا بسته هستن تو ایران

شما از برنامه horizon استفاده کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد
خودم تست کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or