دوست عزیز و گرامی اسی گیمر من برات با ساپورت و ریکاوری کردن صحبت کردم و برات انجام دادم ایمیل جدیدت ثبت شد باید با وی پی * میرفتی که اینا مرض دارن شاید ...شاید نه
ولی خوب انجام دادم کامل اطلاعاتی هم که دادم شنس عکس گرفتم دارم
Your information has been submitted
We'll send an email to
esigamer12@yahoo.com to let you know if you've provided enough information to recover your account. It usually takes us about 24 hours to review the information submitted. If you've already submitted a request, we'll close that request and take a look at this one.
وقتی ایمیلی از ماکرو سافت لایو ساپورت اومد به من پ.خ بزن تا بگم تو میل رفتی فقط نگاه کن کلمه وری فای نزن اون موقع من کامش کنم یابگم شما انجام بدید
.دوستان عزیز به گفته یکی دیگه از بی مغزهای ماکرو سافت به قول خودشون در حال پاکسازی هستند بازم میگه اگه مشکلی هست شکیبا باشید.
---------- نوشته در 11:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:40 PM ارسال شده بود ----------
علی جان ببین یه سری با 97 میرن تو لایو و یه سری با برنر بعد برنرها بن میشن اتفاقی ها--گیمتو با نرم افزارabgx360 GUI چک کن رایتم رو هرد پیسیت میکنه پسوند ایزو و ....که برنر هست واطلاعات به صورت کامل و ریجن پال پال یا ان تی اس سی گیمو نشون میده.استفاده کن .ببین راستی وقتی میخوای اکانت درست کنی برای خرید پوینت و لایو زون مهمه چون یا us or uk or free کث فری سخت گیر میاد پونهاش البته بیشتر حالا امریکا اروپاش با خودت من چون اریکا ارزون تر پوینتش بهم گفتن اول پارسال گذاشتم.برای لایوت تو جی تگ مثلا گیم هایی هستند که تو خود سایتها پیدا میشه به نام ارکید جی تگ لایو گیم .ولی میدونم لایو معمولی بهتره .تازه کلی گیر داره جی تگ کنی چی میشه.