همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام
یه سوال من اکانتم تو رده تینیجر هست یعنی زیر 18 سال
1. خواستم ببینم این بازی آرکید Spartacus Legends ریلیز شده؟؟ آخه واسه من با این اکانتم دکمه دانلود نمیاره تو سایت Xbox.com
2. اگه یه اکانت دیگه بالای 18 سال بسازم و این بازی رو دانلود کنم میتونم با اکانت اصلیم بازیش کنم؟؟ (چه آنلاین و چه آفلاین ) :d ممنون​
آره میتونی
بعدش یه سری پروفایل ها ( اکثرا ) ، یه نوار نارنجی بالای اسم و ستاره هست ولی برا ما نیست !! این برا چیه ؟!؟
حداقل فکر کنم باید گلد دو هفته ای داشته باشی تا نارنجی بشه

سلام دوستان اقا من میخوام اینترنت خوب برای لایو بگیرم
از کدوم شرکت بگیرم که کارم رو راه بندازه و اذیت نکنه ؟
چند گیگ باشه خوبه ؟؟
پهنای باندش چقدر باشه خوبه ؟؟
قیکتش چقدر میشه ؟؟

ممنون میشم جواب بدین

سلام
من اکانت لایو پروفایلم رو انگلیس ساختم ولی خیلی ها میگن آمریکا بهتره . دلیلش چیه که اینو میگن ؟
و می خواستم بدونم که میشه ریجن رو تغییر داد ؟ چجوری ؟

سلام
من اکانت لایو پروفایلم رو انگلیس ساختم ولی خیلی ها میگن آمریکا بهتره . دلیلش چیه که اینو میگن ؟

فکر نکنم بشه رجینو بتونین تغییر بدین . چون همونی کع اول میسازین میمونه .

سلام
1-اگه گیمر پیک دست ساز رو با نرم افزار وارد دستگاه کنیم چقدر احتمال شناسایی هست و اگه شناسایی شدیم غیر از پرو فایل ممکنه کنسول هم بن بشه
2-کدوم یکی از app های xbl با IP ایران قابل استفاده هستند غیر از اینترنت اکسپلورر و vevo
https://live.xbox.com/en-US/AccountMigration
می تونی اینجا تغییرش بدی

سلام
1-اگه گیمر پیک دست ساز رو با نرم افزار وارد دستگاه کنیم چقدر احتمال شناسایی هست و اگه شناسایی شدیم غیر از پرو فایل ممکنه کنسول هم بن بشه
2-کدوم یکی از app های xbl با IP ایران قابل استفاده هستند غیر از اینترنت اکسپلورر و vevo

https://live.xbox.com/en-US/AccountMigration
می تونی اینجا تغییرش بدی
من دو سال پیش از MODIO استفاده کردم ولی چند ماه بعد کنسولم بن شد.(البته بعد آنبن شد).نمیدونم ربطی به اون داره یا نه ولی بعضی از دوستان میگفتن به خاطر اون بوده
اون app ها هم اکثرا بسته هستن تو ایران

من دو سال پیش از MODIO استفاده کردم ولی چند ماه بعد کنسولم بن شد.(البته بعد آنبن شد).نمیدونم ربطی به اون داره یا نه ولی بعضی از دوستان میگفتن به خاطر اون بوده
اون app ها هم اکثرا بسته هستن تو ایران

شما از برنامه horizon استفاده کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد
خودم تست کردم

شما از برنامه horizon استفاده کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد
خودم تست کردم
اتفاقا ازونم استفاده كرده بودم.هم براي درست كردن تم و هم gamer picture.البته مطمئن نيستم به خاطر استفاده از اين برنامه ها بنم كرده بودن يا نه ولي ديگه استفاده نميكنم از اين برنامه ها

اتفاقا ازونم استفاده كرده بودم.هم براي درست كردن تم و هم gamer picture.البته مطمئن نيستم به خاطر استفاده از اين برنامه ها بنم كرده بودن يا نه ولي ديگه استفاده نميكنم از اين برنامه ها
بن شدن شما ربطی به اون نداشته
من الان خودم 7 ماهی هست حدودا از gamer picture این برنامه استفاده کردم و مشکلی نداشته

بن شدن شما ربطی به اون نداشته
من الان خودم 7 ماهی هست حدودا از gamer picture این برنامه استفاده کردم و مشکلی نداشته

دوست زیز با این بن شدن های نا معلوم الکی نمیتونی بگی نه ماله این نبوده شاید بوده من 1 هفته بیشتره روزی 12 ساعت خدا شاهده کنه ماکرو شدم.فقط چرت وپرت فقط 2 تا پروفایلو از ان بن در اوردم. اونم من که نه اینقدر سیریش شدم تاشد.مواضب باشین خودشون میگن مراعات وصبر پیشه کنید.تو این اوضاع همه چی ازشون بر میاد.این پینگ امروز منه هم تو لایو بودم هم با تورنت دانلود میکردم جا خوردم هرجا یه سرعت یه پینگ 3 مگو لایو 14 مین طول داد.شرمنده زیاد حرف زدم.
http://www.speedtest.net/result/2653425814.png

دوست زیز با این بن شدن های نا معلوم الکی نمیتونی بگی نه ماله این نبوده شاید بوده من 1 هفته بیشتره روزی 12 ساعت خدا شاهده کنه ماکرو شدم.فقط چرت وپرت فقط 2 تا پروفایلو از ان بن در اوردم. اونم من که نه اینقدر سیریش شدم تاشد.مواضب باشین خودشون میگن مراعات وصبر پیشه کنید.تو این اوضاع همه چی ازشون بر میاد.این پینگ امروز منه هم تو لایو بودم هم با تورنت دانلود میکردم جا خوردم هرجا یه سرعت یه پینگ 3 مگو لایو 14 مین طول داد.شرمنده زیاد حرف زدم.
http://www.speedtest.net/result/2653425814.png

چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی نوشتی ؟؟؟
خودت میتونی بخونی

چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی نوشتی ؟؟؟
خودت میتونی بخونی

دوست عزیز با این بن شدن های نا معلوم الکی نمیتونی بگی نه ماله این نبوده! شاید بوده! من 1 هفته بیشتره که روزی 12 ساعت خدا شاهده کنه(سیریش) مایکروسافت شدم.فقط چرت وپرت . 2 تا پروفایلو از بن در اوردم.
اونم من که نه اینقدر سیریش شدم تاشد.مواظب باشین خودشون میگن مراعات وصبر پیشه کنید.تو این اوضاع همه چی ازشون بر میاد.این پینگ امروز منه هم تو لایو بودم هم با تورنت دانلود میکردم جا خوردم هرجا یه سرعت یه پینگ. 3 مگ رو تو لایو 14 مین طول داد.شرمنده زیاد حرف زدم.

ترجمه شد...:d

چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی نوشتی ؟؟؟
خودت میتونی بخونی
چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی نوشتی ؟؟؟
خودت میتونی بخونی

دوست عزیز ترجمشو هم که گرفتی دوستمون زحمت کشیدن .یه ذره دقتم کم بود شما ببخش منظورمو رسوندم که بابا اینها کارشون درو پیکر نداره .ایینقدر که احمق هستند تکون میخوری بن میشی.بازم شرمنده.

---------- نوشته در 02:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:35 PM ارسال شده بود ----------

ترجمه شد...:d

ممنون میلاد جان اقایی اگه دروغ میگم بگید دروغ میگم .ممنون وشرمنده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or